Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dluhy mam akorat v bance.

Aby si raz na SR nepadol do pasce.

A potom sa uvidi ako si rychlo spomenies na dlhy.

A mozes si za to sam ako sa na teba ludia pozeraju.

Ak si sa k nim zachoval tak ako ku mne tak sa necuduj.

Ja ale vravim ze kazdy POTKAN ma svoju PASCU.

[upravil dne 8/7/14 12:16 od djrjay]

Odesláno

2alex44: Já rozhodně nejsem obdivovatelem jedné značky a abych pravdu řekl, mám rád všechny dobré auta. A svým vyjadřováním ve mně rozhodně nevzbuzuješ pochybnosti o Strakim. Styl jakým vedeš \"diskuzi\" není rozhodně dobrý k tomu, aby se cokoli vyřešilo.

2Hauke Ivo: to mi přijde vskutku jako zvláštní způsob řešení, zvlášť když se chceš zapojit do klubu. Když se chci zapojit, tak nebudu přece dělat větší chaos, ne?

Odesláno
Hele byla to více méně moje chyba, chtěl jsem zaplatit členský příspěvek a podpořit klub ale nešlo mi zjistit variabilní číslo pro platbu tak mě nenapadlo nic lepšího nezl vytvořit novou registraci...

To že jsou registrace 2 je mi putna jen mi prijde velice vtipný že je to už 5 let a teď když jsem si dovolil jit proti bohovi tak se na to teprve prislo :-D ted se z tohohle vlakna totiz bude moct udelat fraska, vlakno se bude moct zamknout a po case smazat a vse co tu bylo napsano bude zapomenuto

Nebo jsi prostě jen potřeboval změnit identitu, protože to prostě na netu je tak jednoduchý, být na chvíli zase někdo jiný.
Odesláno
Dluhy mam akorat v bance.

Aby si raz na SR nepadol do pasce.

A potom sa uvidi ako si rychlo spomenies na dlhy.

A mozes si za to sam ako sa na teba ludia pozeraju.

Ak si sa k nim zachoval tak ako ku mne tak sa necuduj.

Ja ale vravim ze kazdy POTKAN ma svoju PASCU.

To sem nepatri preci,ale koukam,ze nejsem sam :-D

[upravil dne 8/7/14 12:16 od djrjay]

Odesláno
Hele byla to více méně moje chyba, chtěl jsem zaplatit členský příspěvek a podpořit klub ale nešlo mi zjistit variabilní číslo pro platbu tak mě nenapadlo nic lepšího nezl vytvořit novou registraci...

To že jsou registrace 2 je mi putna jen mi prijde velice vtipný že je to už 5 let a teď když jsem si dovolil jit proti bohovi tak se na to teprve prislo :-D ted se z tohohle vlakna totiz bude moct udelat fraska, vlakno se bude moct zamknout a po case smazat a vse co tu bylo napsano bude zapomenuto

Nebo jsi prostě jen potřeboval změnit identitu, protože to prostě na netu je tak jednoduchý, být na chvíli zase někdo jiný.

WOU, teď jsi mi to dal... kdyby jsi byl co k čemu a ne jen vůl s funkcí tak si zjistíš trošku víc o registraci Yves ;-) Na to že jsem Yves jsem patřičně hrdý a jsem tak registrován na všech forech ;-) Takže teď prosím opičáku, dej mi konečně ten BAN a tohle uzavři jako frašku ;-) Straki ti bude vděčen...

Odesláno

Ale proč z toho děláš frašku sám? Vždyť kdyby si se slušněji vyjadřoval, tak není problém tady pokračovat a byla by chuť to třeba řešit a brát vážně, ale tímhle si sám celý problém degradoval...

Odesláno

Nevim proč bych si to měl zjišťovat, mě nezajímá kde seš všude registrovaný. Tady je vidět jak jsi omezený. Když jsi tak hrdý na Yves tak se sem nahrneš pod nějakým jiným nickem. :D Kde máš tu hrdost, opičáku.

Odesláno

2 Hauke Ivo: doteď jsem si říkal, že si mohl udělat chybu, ale dle tvého posledního příspěvku o tom dost pochybuji. Pravidla fóra porušuješ a ještě se ohrazuješ proti osobě, jenž má na starosti jejich dodržování. To je stejný přístup jako, když tě chytnou, jak kradeš a ty začneš nadávat proč tě chytají.

Odesláno

Koukám že jsou tady samý chytrý lidí, tak bych potřeboval vědět kolik teda má tlačit turbo u coupé 406 2.2HDI.

Děkuji za vaše odpovědi i když je otázka mimo mísu:papa

Odesláno

Teď mám trochu guláš v tom, kdo je vlastně kdo, nicméně výsledek je akorát ten, že za tím výkřikem do tmy stál zase jen nějaký jiný Jednooký, zcela nepřekvapivě...

Odesláno

Jsem rád, že v tom celým nemám guláš jenom já

Ještě že můj názor na chipsy a podobný srajdy je vytrvale konzistentní. Asi nejblíž jsem si s Punkim:

Cit: \"Proč když někdo chce super silnou káru, si jí nepořídí rovnou a snaží si své ego, které utrpělo nemohoucností koupit tu silnou rychlou káru, zvednout nějakým nesmyslným zásahem do něčeho, co normálně funguje?\"

Odesláno

Mě to zase tak moc nepřekvapuje. Už malí smradi, když si pořídí prvního Pionýra nebo podobný zázrak, se to hned snaží \"ladit\", snad každý takový chytrák nacpe místo výfuku rouru v domnění, že mu to líp pojede, aby zjistil, že bez protitlaku to nejede vůbec a potupně tam vrátil originál... a proč to dělá? Aby se mohl vytahovat na jiné smrady, že ty jeho splašené trubky jedou o chlup líp. No a někdo dospěje, a někdo holt takové nesmyslné krávoviny dělá i jako plnoletý (zcela záměrně nepíšu \"dospělý\"!!!).

Odesláno

Třeba někoho to baví a pak má to jako zálibu... ale to je jedno... :roll

Občas se nedivím,že každej kdo má tuhle zálibu a koníček už sem nic nepíše a našel si jiný místo kde se o tyto informace který i zde stále zajíma dost lidí podělí a třeba i poradí... je to smutné. A končím :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...