John Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 njn, pánové nemají co na práci, nudí se, kšeft stojí, není co dělat, hledá se kde to jde... a způsoby si nevybírají... [upravil dne 8/7/14 08:31 od minimaxa] Práve,že práce mají až dost...dokud je pořád co předělávat... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 no asi ne, když mají čas plkat takovou dobu na PC ... Citovat
F.I.K Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Nechápu proč člověk jako alex který tu o sobě vykládá jak sám ladí jednotky na profi úrovni zakládá témata na jiných fórech, kde se vyptává co je špatně a tváří se že tomu nerozumí. Trochu divné ne? To že má straki trochu problém s komunikací zde asi neni žádná novinka, ale s jeho odvedenou prací na mém autě mám jen dobré zkušenosti. Citovat
Agrafik Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Je to celé špatně od začátku. Zakladatel měl napsat rovnou kdo je, co dělá, případně další podrobnosti a dát sem patřičné podklady s tím, že údajně úpravu dělal pan X. (což je potřeba podložit, protože se v tom mohl hrabat i potom někdo další...). Stačilo napsat co se udělalo a co je na tom špatně a pro nás laiky vysvetlit proč a jak by to mohlo vypadat. Pak by se na tom dalo stavět, ale takhle opravdu ne. Z toho vlákna si zatím nejde udělat rozumný závěr. Bohužel, zakladatele neznáme, nepředstavil se - škoda, u člena Straki007 víme o koho jde a ten se za anonymitu skrývat nemůže. Citovat
Přema Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 njn, pánové nemají co na práci, nudí se, kšeft stojí, není co dělat, hledá se kde to jde... a způsoby si nevybírají... [upravil dne 8/7/14 08:31 od minimaxa] Práve,že práce mají až dost...dokud je pořád co předělávat... Jasně a určitě po Strakim..... on vlastně pán Maharadža Alex44 umí úpravy nejlíp a všichni ostatní jsou patlalové......proč sem nenabídne své služby? už mu to tu bylo tolikrát řečeno...aha já se nebudu zaobírat 10let starýma plechovkama.....páááán je noblesa.... je mi z vás na blití...:blicismajlik Citovat
Kubajz.B Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Pan straki se radsi skryva uplne a zamerne se vyhyba otazkam, kde je viditelne jeho pochybeni Citovat
alex44 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 to IVO H. tady je vidět rozdíl mezi pojmem tolerance a fašismus.. odpovídají nám povětšinou zakomplexovaní obdivovatelé jediné správné značky auta ,je to vidět ve vztahu k jiným značkám viz vag , no co k tomu dodat , pokud se někdo modlí ke svému vozu je to jeho boj :-) hlavní problém je v tom že lidé se zabývají tím KDO něco říká a ne tím CO vlastně říká.... debata o ničem , mým cílem nebylo si udělat reklamu a zahájit cenovou válku s dementy co neví co dělají, ale upozornit na to že jediný obdivovaný bůh zase takový bůh není.. toto se mi myslím povedlo , debata se rozproudila a to šlo. to že jsem ji začal schválně trochu jinak , jako tzv lama , to je jiná věc , nicméně pokud má někdo smysl pro nadsázku a humor , tak to určitě pochopí. co se týká času tak platí jedno pravidlo : každého den má 24 hodin , to jak s nimi naloží je už jen na něm. osobně znám dvě party makáčů co dělají střechy a jedna to bere zodpovědně s tím že nemusí udělat všechny střechy na světě a ta druhá : všude všechno slíbí , všude si naberou zálohy , nic nestíhají a nezvedají telefony atakdále.. další diskuse asi nemá cenu , protože stejně nikam nevede , co bys chtěl na foru kde si jeden nalepí na zrcátko folii , nadělá z toho 10 fotek formátu a4 , ty sem pak nasází a za ním 500 příspěvků jak je to skvělé a jaký je borec.. další je ta šaškárna s těmi zakomplexovanými , zabedárovanými hošíčky , kteří si hrají na různé superfunkce a dávají různé banány ? at si narvou do prdele idioti a pomodlej se k jediné správné značce aut na světě ... no je to boj :-))) [upravil dne 8/7/14 08:30 od alex44] Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Sledujete s Kubajzem ještě něco jinýho než si honit tričko a lidi kolem sebe s*át? Pokud ano, pardon, uniklo mi to .... (nějak jsem se totiž v té 7mi stránkové \"diskuzi\" ztratil) [upravil dne 8/7/2014 09:41 od Medvěd] Citovat
alex44 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 jeste ocituji dve zpravy co mi prisly , autora zamerně ne páč byste ho tu ukamenovali 1 zpráva Ahoj bohuzel je tu moc lidi slepych a je to tezky dokazat ze pan BUH je jen pripitomelej najejvac map z netu...ale diky ze se taky snazis dokazat to co ja vim uz radu let... a xlidi kolem me taky.. 2 zprava Bohužel přes ten ecusafe dela asi porad a nebo nalejva stary prasarny lidem co za nim s prosbou jezdi i ted... jinak si to neumim vysvetlil co jsem mel moznost videt za jeho vytvory... Bohuzel je to marny je to marny...ale s par lidma se jen pak smeju jak jsou lidi najivni a pak skemraji o pomoc jinde. to je asi vše , co bych k tomu řekl ,fakt už nemá cenu pokračovat PROSÍM VÁS LIDÉ , PROZŘETE .. :papa Citovat
straki007 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Tady neni nad cim premyslet. PP205. To je stare zname. Podle sebe soudim tebe kluci..... Citovat
straki007 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Vsichni po mne predelavate auta. Vsechno kurvim. Hlavne ze vsichni maji odemne dozivotni zaruku na FAPoff nebo DPFoff. [upravil dne 8/7/14 09:51 od straki007] Citovat
straki007 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Bohuzel je to marny je to marny...ale s par lidma se jen pak smeju jak jsou lidi najivni a pak skemraji o pomoc jinde. A o tom skemrani bych popremyslel....... Nevim kdo kde na forech a netu skemra.... Citovat
alex44 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 Bohuzel je to marny je to marny...ale s par lidma se jen pak smeju jak jsou lidi najivni a pak skemraji o pomoc jinde. A o tom skemrani bych popremyslel....... Nevim kdo kde na forech a netu skemra.... UŽ JSI VYŘEŠIL SVOJE DLUHY S LIDMI NA CHECKSUMU ? [upravil dne 8/7/14 08:53 od alex44] Citovat
MJSytic Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 další diskuse asi nemá cenu , protože stejně nikam nevede , co bys chtěl na foru kde si jeden nalepí na zrcátko folii , nadělá z toho 10 fotek formátu a4 , ty sem pak nasází a za ním 500 příspěvků jak je to skvělé a jaký je borec.. další je ta šaškárna s těmi zakomplexovanými , zabedárovanými hošíčky , kteří si hrají na různé superfunkce a dávají různé banány ? at si narvou do prdele idioti a pomodlej se k jediné správné značce aut na světě ... Tak proč sem lezeš, když je to tady tak zoufalý? Nám chceš jako pomoct? Jsi nějaká charita, nebo co? Jste ubožáci zaslepení, ale já jsem tak hodný a chci vás všechny spasit! Takovýhle žvásty mám ze všeho nejradši Citovat
alex44 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 A NA CO SIS PŮJČIL ? NA ECUSAFE A NEBO NA SWIFTEC ? ZAKOUPENÍ SOFTWARE NEMÁ ŽÁDNÝ VLIV NA ZNALOSTI TUNERA :D Citovat
alex44 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 další diskuse asi nemá cenu , protože stejně nikam nevede , co bys chtěl na foru kde si jeden nalepí na zrcátko folii , nadělá z toho 10 fotek formátu a4 , ty sem pak nasází a za ním 500 příspěvků jak je to skvělé a jaký je borec.. další je ta šaškárna s těmi zakomplexovanými , zabedárovanými hošíčky , kteří si hrají na různé superfunkce a dávají různé banány ? at si narvou do prdele idioti a pomodlej se k jediné správné značce aut na světě ... Tak proč sem lezeš, když je to tady tak zoufalý? Nám chceš jako pomoct? Jsi nějaká charita, nebo co? Jste ubožáci zaslepení, ale já jsem tak hodný a chci vás všechny spasit! Takovýhle žvásty mám ze všeho nejradši ASI S TÍM PRAŠTÍM JE TO VOPRUZ... Citovat
radim.1008 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 to IVO H. tady je vidět rozdíl mezi pojmem tolerance a fašismus.. odpovídají nám povětšinou zakomplexovaní obdivovatelé jediné správné značky auta ,je to vidět ve vztahu k jiným značkám viz vag , no co k tomu dodat , pokud se někdo modlí ke svému vozu je to jeho boj :-) debata o ničem , mým cílem nebylo si udělat reklamu a zahájit cenovou válku s dementy co neví co dělají, ale upozornit na to že jediný obdivovaný bůh zase takový bůh není.. toto se mi myslím povedlo , debata se rozproudila a to šlo. to že jsem ji začal schválně trochu jinak , jako tzv lama , to je jiná věc , nicméně pokud má někdo smysl pro nadsázku a humor , tak to určitě... další diskuse asi nemá cenu , protože stejně nikam nevede , co bys chtěl na foru kde si jeden nalepí na zrcátko folii , nadělá z toho 10 fotek formátu a4 , ty sem pak nasází a za ním 500 příspěvků jak je to skvělé a jaký je borec.. další je ta šaškárna s těmi zakomplexovanými , zabedárovanými hošíčky , kteří si hrají na různé superfunkce a dávají různé banány ? at si narvou do prdele idioti a pomodlej se k jediné správné značce aut na světě ... no je to boj :-))) Myslím, že stačilo, ne? Co kompetentní kolegové. Dotyčný se sám přiznal, že mu šlo jen o rozpoutání diskuse, která má opravdu svojí \"váhu\" a jako diskuze mě teda nepřijde, jen jako sprostý neustálý útok. Tudíž bych to viděl na ustřihnutí pana Alexe, co dělá auta sám nejlíp. Napíšu ještě jedno Sbohem. Citovat
Agrafik Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Ještě jsem nedostal odpověď na otázku. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Johne tobě asi ladili auto co,ze se jich tady zastavas ne? A vis kolik maji prace.... njn, pánové nemají co na práci, nudí se, kšeft stojí, není co dělat, hledá se kde to jde... a způsoby si nevybírají... [upravil dne 8/7/14 08:31 od minimaxa] Práve,že práce mají až dost...dokud je pořád co předělávat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.