Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, objevil se problém, mám na 308 sériové rádio, které ze začátku přehrávalo MP3 v pohodě, jenže když teď vložím CD s MP3, tak mě ho po chvíli vyplivne ven a jednoduše jej nepřehraje. Ví někdo, v čem by mohl být zakopán pes? V manuálu bylo, že CD musí být vypalované max. 4x rychlostí, což jsem dodržel, ale přesto nic. Předem díky za rady :papa

Odesláno

Zkus jiný typ média - jiného výrobce CD. Já do 308 pálím na RW od Verbatimu a OK. RW od Memorexu přeskakuje a někdy ho vyplivne taky. Chce to vyzkoušet, co mu bude chutnat a na to pálit ;)

Odesláno

To mně ani nenapadlo, že by to mohlo být RW. V předchozím autě jsem měl jinak velmi kvalitní rádio Pioneer a to RW nečetlo vůbec a s postupující technikou jsem na existenci tohohle média úplně zapomněl:D

Zkus vypálit nějaké obyčejné CD-R a uvidíš.

Odesláno

já tam mám myslím CD Sony a není problém, potíž bych viděl ve vypálení na CD-RW. Při použití CD-R, na což je rádio primárně stavěný nemůže být problém s přehráním. Rychlost vypálení jsem měl as 8x,v programu NERO přetažený složky z PC, žádná věda.

Udělej to naprosto jednodušše a bude to fungovat (proč používat CR-RW, když CD stojí 10 Kč:myslim;)

Odesláno

Nemusi to byt vypalene priamo do rootu, kludne to moze mat v adresaroch. Niektore mechaniky maju problem s citanim prepisovatelnych cd a tiez s +. Pisal, ze mu to normalne slo a potom prestalo. Skusil by som na cas odpojit radio od elektriky, pripadne odpojit baterku. Ako si vypaloval. Mas ukoncenu stopu? Nenastavoval si nic na vypalovani? Skus iny program. Predpokladam, ze obycajne hudobne cd, nekompimovane .wav si vyskusal a hralo, ked sa dotazujes len na mp3, najlepsie original z obchodu. Pre istotu by som aj precistil optiku v radiu.

Odesláno

Pro vypalování používám Nero, v manuálu je něco o maximální rychlosti vypalování 4x, to jsem dodržel. Pokud vezmu RW a použiju ho pro normální CD, tak je vše v pohodě a hraje bez problému, po vypálení MP3 nic. Zkoušel jsem i CD-R, ale tu MP3 to prostě nevezme. Nedávám do žádných adresářů, jen je prostě naskládám. Zvláštní je to, že jsem našel asi stoleté MP3 CD, které dokonce má adresáře a funguje to... napadá mě jiný program, a ještě jiného výrobce CD, asi přejdu zase k Verbatimu.

Odesláno

A ty MP3 vytváříš sám nebo někde stahuješ? MP3 mohou bý vytvořeny jiným kodekem které rádio nepřehraje. Nahrej s toho starého CD MP3 na nové a vyzkoušej.

Odesláno

Tak je to jasne je to datami, nie radiom. Ako som ti pisal urcite si nieco prestavil pri napalovani, alebo rovno skus iny program, pripadne ako napisal paulz iny kodek. Ja normalne vypalujem v nerovy a neni problem na ziadnom prehravaci. Jednoducho neni jedno ako ripujes, ako skompimovane do mp3, akym kodekom a ako je nastaveny. Mne osobne prehrava akekolvek cd,rw som neskusal. S rychlostou vypalenia by som si hlavu nerobil, najlepsie je dat polovicnu, pripadne tesne pod polovicu rychlost z maximalnej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...