Jirkap Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 To je tedy šok odpočívej v pokoji. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 před chvíli jsem se to dozvěděl od brixtra byl jsem odparkovat auto . . . za tu chvíli co jsme tě znal byla s tebou na každém srazu ohromná sranda vše už bylo napsáno odpočívej v pokoji :fnuk:fnuk:fnuk jsem rád,že jsem tě poznal Citovat
Feelly Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Tak to zamrazí... Odpočívej v pokoji ! Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 těžko uvěřit že může být život tak krutý. odpočívej v pokoji příteli Citovat
KoldasT16 Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Ach jo tak jsem se na tebe tesil po dlouhe dobe na sraz ktery bude.byl jsi to co me na sraz vzdy tahlo... nezapomenu na srazy stravene s tebou ... Citovat
Marcel505 Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 To snad ani nemůže být pravda. Jak se něco takového může stát... Citovat
222johny222 Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Vše tu bylo zde napsáno.Poznal jsem Tě velice krátce,ale i tak s tebou bylo o zábavu postaráno,odpočívej v pokoji. Citovat
KoudaK Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Mej se tam na hore dobre chlape.... :-( Citovat
Veverka Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Vzpomínáme na Tebe - odpočívej v pokoji! Citovat
Pepito Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Tak to je pro mne ŠOK!!! Nejdřív jsem myslel,že je to zase nějaký fórek,ale bohužel není NEMŮŽU TOMU UVĚŘIT Dzáňo,budeš nám MÓÓÓC CHYBĚT Velká škoda mladého života. NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME,BYL JSI A VŽDY BUDEŠ IKONA PEUGEOT CLUBU. Měj se tam na onom světě hezky :papa:papa Citovat
vřískot Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Džáňa, kámoš, co nikdy nezkazil žádnou srandu a podělil se vždycky i o poslední hlt zelené. Hele lidi, neměli bychom se složit aspoň na věnec, nebo tak něco? Za klub by něco měl dostat. Je to přece naposledy .... Citovat
vendelinek Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 RIP [upravil dne 3.7.2014 00:19 od vendelinek] Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Nic nemuze vyjadrit muj zarmutek nad ztratou blizkeho kamarada. Nad ztratou cloveka, ktery nezkazil zadnou legraci......cloveka.....ktery byl pro kazdou legraci i spatnost....nad ztratou cloveka, ktery kdykoli jsem potreboval....mi bez kecu prijel pomoci...... Prosim brasko ochranuj tam nahore moji rodinu a snad jsi nasel klid. Chybis mi strasne moc. A ten sraz za nas oba dotahnu, at to boli, jak to boli. Citovat
Kuro Odesláno 3. červenec 2014 Odesláno 3. červenec 2014 Jako Trutnovák jsem tě potkával často, je mi hrozně líto, že už se nepotkáme odpočívej v pokoji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.