Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, mám dotaz na 5 dveře u 308 SW. Včera večer jsem si dovezl nové auto z prodejny a byl jsem prodavačem upozorněn na horší zavírání u 5 dveří, než si to „prý“ sedne. Celkem mě to udivilo, opravdu s tím musím pořádně bouchnout, aby 5 dveře byly zavřené. Má někdo podobný problém u nového SW nebo si to opravdu sedne a půjde to potom zavírat normálně?

Odesláno

Ahoj, mám stejný problém, ale nevím jestli si to sedne, protože auto máme už rok a stále je třeba třískat... trochu pomáhá dotlačit dveře rukou při zavírání

Odesláno

Taky mám auto už skoro rok a taky je pořád potřeba přitlačit při zavírání víc!

Takže podle mě se to neochodí a radši si zvykni, že je potřeba s tím trochu víc praštit :)

Odesláno

Celé je to o 4 gumových špuntech - dorazech - po obvodu dveří (na karoserii, ne na dveřích). Pokud musíte mlátit moc, tak si je trošku, třeba o půl otáčky, zašroubujte dovnitř. Ale jen o kousek, zas když to bude volné, tak dveře můžou klepat. Chce to vyzkoušet.

Odesláno

Nám to u 206SW taky moc dobře nešlo.Muselo se víc s těma pátejma dveřma praštit. Po výměně skla jsem měl trochu obavu aby neruplo znovu, tak jsem to očíhnul a malinko si pomocí torxu pohrál s tím okem kam se zacvakává zámek. Stačilo o pár milimetrů posunout bylo po problému.

Odesláno

Já s dveřma nemusím moc mlátit aby se zavřely za normálních okolností. Ale jak je vedro a auto je rozpálené, tak je tomu naopak. Dveře se třeba i zajistí, ale trochu se pohybují a při zamčení vozu za jízdy mě to upozorní, že nešli zamknout. Na ty špunty jsem už koukal, guma nanich je z boku lehce prasknutá (cca po měsící používání), to mě udivilo...

Odesláno

Tak měl, ale to samý u mě - cesta do a z autorizáku, šaškec na místě - minimálně hodina pryč. \"Samo domo\" deset vteřin při vyndávání věcí z kufru...

Odesláno

Koukám, že se na to ve výrobě kašle, prostě někdo tam ty špuntíky zašroubuje a pokud to jde zavřít, je to OK. Ale to není jenom u Peugeotu, i škodovky to mají, každý octavia combi jde zavírat jinak. ;)

Odesláno

Mám 308sw 2013 a jde to od začátku bez problémů. Někdy mám pocit, že si snad v těch servisech dělají srandu. Auto za 300 tisíc a tváří se jako, kdyby sis kupoval starou plechovku.

Odesláno

To mně připomíná chování Autopalace Brno. Kolega koupil před necelýma dvěma lety novou i30. Potřeboval seřídit světla, tak jim jako nejbližšímu servisu zavolal - prej si to má nechat seřídit tam, kde to koupil :blicismajlik A pak, že je krize a všichni bojujou o přežití:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...