Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak konečně doma, děkuji všem a hlavně organizátorům za báječný sraz, pohodovou atmosféru a neskutečné zážitky během uplynulých pár dní :papa

Odesláno

Ahoj všem, moc děkuji organizátorům za skvělý sraz :) Opravdu se moc povedl, jen tak dál :mrk:potlesk A Šrekovi také moc děkuji, že pro nás zařídil předváděčky, které nám sraz ještě více zpříjemnily :cool:

Odesláno

Ahoj tady MOTOMOTO mladší píšu od táty ale on určitě napíše taky, jak už tu bylo několikrát řečeno byl to vydařenej sraz výborná organizace a hezké prostředí tím to chci poděkovat všem co se podíleli na organizaci a večerní zábavě srazu bohužel všechny jsem nestihl poznat tak budu jmenovat jenom koho znám (nebo spíš koho si pamatuju :D ) a tím je ChouLu, SHRECK SCRATCH a další. Doufám že takových to srázů bude víc a že se na ně dostavím. Tak že jen tak dál. Moc sem si to užil.

Ps. Někdo by měl trénovat stolní fotbálek. :D:D

Odesláno

Tez dekuji za nadherny vikend poradatelum tohoto bajecneho srazu. Jinak 12:30 doma a najeto 360 km. Bylo fajn tam potkat nekoho od Plzne kdo jezdi 309tkou. Jo a nevite nekdo jestli Ota dojel domu v pohode ?

Odesláno

Ahoj, my jsme dorazili uz nekdy ve dve hodiny takze pohoda, poblion na zadnich sedadlech spokojene prospala celou cestu.

Dekuju za sraz, skoda, ze jsem se krapitek unavila z patku na sobotu, ale spanilku bych nejspis nejela ani tak - pes nam spatne snasi jizdu stylem brzda plyn, coz na spanilkach casto byva :-)

Sraz se mi celkem libil, ale s vysokym naskokem jej prekonavaji srazy jako Kneznice, Kokorin, Zdar.... podotykam, ze na to nema vliv to, ze jsem v sobotu byla indisponovana. Proste predchozi srazy mi prisly lepsi... I tak dekuju, rada jsem videla vsechny, ktere znam, a poznala nove lidi, ktere jsem neznala. Omlouvam se caste stekani naseho vystresleho psiska, ke konci se uz zacala uklidnovat a zvykat si na takove mnozstvi lidi... :-)

Kemp byl skvely obsluha taky. Klidne bych tam jela znova.vyber predvadecich vozu byl spickovy, skoda ze rcztku ulitaval zadek :-) kazdopadne tohle auto je pro me vzdy mega zazitek :-)

Takze dekuju :-)

Odesláno

u nas dobry :)

Omlouvame se vsem ucastnikum za bujarou oslavu vstreleni 10. golu nasim protihracum. Nejak jsme nevnimali cas :D

Odesláno

Jak už psal synátor, připojuji se k jeho poděkování. Poznal jsem osobně spousty fajn lidí, skromných, ochotných k pomoci či popovídání, plných životních zážitků a měl jsem zase po nějaké době pocit, že jsem mezi přáteli.

Tak snad to vydrží a brzy se zase uvidíme.

Díky pořadatelům. Je jedno, že se něco nevydařilo či nestihlo, takový je život. Ale s fajn lidmi je život lehčí.

Jacobsoon, doufám, že se Ti sešly peníze za super maso a jeho profi úpravu. Snažili jsme se se Scratchem Tě napodobit, ale ač to myslím mělo úspěch, tak to nebylo takové. Holt pupek je pupek.:D

Díky všem.

Odesláno

aktuálně z kempu merkur-pasohlavky :) děkujeme všem členům, organizátorům a personálu za skvělý sraz.

MilanoviF1 se omlouvám za kritiku která při mém alkoholem ovlivněném jednání nebyla v pátek na místě. Takže pokud vynecham páteční večeři tak vše bylo super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...