Schreek Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Tak konečně doma, děkuji všem a hlavně organizátorům za báječný sraz, pohodovou atmosféru a neskutečné zážitky během uplynulých pár dní Citovat
soník3008 Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 I já děkuji za bezva víkend. Těším se na dalším srazu. Mějte se všichni fajn Citovat
Michael205 Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Bezva víkend jsem už doma konečně. Citovat
Radka S. Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Také se připojuji k poděkování za úžasný oddechový víkend :-) Citovat
Verýsek Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Ahoj všem, moc děkuji organizátorům za skvělý sraz Opravdu se moc povedl, jen tak dál :potlesk A Šrekovi také moc děkuji, že pro nás zařídil předváděčky, které nám sraz ještě více zpříjemnily Citovat
Mildasek Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 I my dekujeme za oddechovy viken. Jak podekovani organizatorum, tak i clubakum za posezeni za pokec Jeste jednou diky Citovat
MotoMoto Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Ahoj tady MOTOMOTO mladší píšu od táty ale on určitě napíše taky, jak už tu bylo několikrát řečeno byl to vydařenej sraz výborná organizace a hezké prostředí tím to chci poděkovat všem co se podíleli na organizaci a večerní zábavě srazu bohužel všechny jsem nestihl poznat tak budu jmenovat jenom koho znám (nebo spíš koho si pamatuju ) a tím je ChouLu, SHRECK SCRATCH a další. Doufám že takových to srázů bude víc a že se na ně dostavím. Tak že jen tak dál. Moc sem si to užil. Ps. Někdo by měl trénovat stolní fotbálek. :D Citovat
KoudaK Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Tez dekuji za nadherny vikend poradatelum tohoto bajecneho srazu. Jinak 12:30 doma a najeto 360 km. Bylo fajn tam potkat nekoho od Plzne kdo jezdi 309tkou. Jo a nevite nekdo jestli Ota dojel domu v pohode ? Citovat
Goldinka Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Ahoj, my jsme dorazili uz nekdy ve dve hodiny takze pohoda, poblion na zadnich sedadlech spokojene prospala celou cestu. Dekuju za sraz, skoda, ze jsem se krapitek unavila z patku na sobotu, ale spanilku bych nejspis nejela ani tak - pes nam spatne snasi jizdu stylem brzda plyn, coz na spanilkach casto byva :-) Sraz se mi celkem libil, ale s vysokym naskokem jej prekonavaji srazy jako Kneznice, Kokorin, Zdar.... podotykam, ze na to nema vliv to, ze jsem v sobotu byla indisponovana. Proste predchozi srazy mi prisly lepsi... I tak dekuju, rada jsem videla vsechny, ktere znam, a poznala nove lidi, ktere jsem neznala. Omlouvam se caste stekani naseho vystresleho psiska, ke konci se uz zacala uklidnovat a zvykat si na takove mnozstvi lidi... :-) Kemp byl skvely obsluha taky. Klidne bych tam jela znova.vyber predvadecich vozu byl spickovy, skoda ze rcztku ulitaval zadek :-) kazdopadne tohle auto je pro me vzdy mega zazitek :-) Takze dekuju :-) Citovat
Jacobsoon Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 opět skvělý sraz, počásko, malebná krajina cestou, pitivo, camp, lidičky... prostě vše. je vidět, že v tom je srdce. díky organizátorům i zůčastněným Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 u nas dobry Omlouvame se vsem ucastnikum za bujarou oslavu vstreleni 10. golu nasim protihracum. Nejak jsme nevnimali cas Citovat
radim.1008 Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Poděkování patří i za zapůjčení předváděček. RCZ R je neuvěřitelná raketa. http://www.auto.cz/test-peugeot-rcz-r-krvelacny-lev-80341 Tady článek a dokonce je to stejné podle RZ, jako jsme měli na sraze. [upravil dne 16/6/14 07:41 od radim.1008] Citovat
jarmyl Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Zdravím všechny:papa, také se přidáváme s poděkováním za sraz. Užili jsme si s dětma krásný víkend. Citovat
MotoMoto Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Jak už psal synátor, připojuji se k jeho poděkování. Poznal jsem osobně spousty fajn lidí, skromných, ochotných k pomoci či popovídání, plných životních zážitků a měl jsem zase po nějaké době pocit, že jsem mezi přáteli. Tak snad to vydrží a brzy se zase uvidíme. Díky pořadatelům. Je jedno, že se něco nevydařilo či nestihlo, takový je život. Ale s fajn lidmi je život lehčí. Jacobsoon, doufám, že se Ti sešly peníze za super maso a jeho profi úpravu. Snažili jsme se se Scratchem Tě napodobit, ale ač to myslím mělo úspěch, tak to nebylo takové. Holt pupek je pupek. Díky všem. Citovat
222johny222 Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Moc se nám sraz s Jitkou líbil.Nálada byla perfektní,jídlo bylo dobré,kemp skvělý a báječná parta s námi byla. Prostě skvělý,těším se na další. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 aktuálně z kempu merkur-pasohlavky děkujeme všem členům, organizátorům a personálu za skvělý sraz. MilanoviF1 se omlouvám za kritiku která při mém alkoholem ovlivněném jednání nebyla v pátek na místě. Takže pokud vynecham páteční večeři tak vše bylo super. Citovat
Jacobsoon Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 motomoto: ano penízky se sešly akorát, jen jeden člen prý pošle na učet.. díky za pochvalu, mam radost že chutnalo i v podmínkách jaké byly Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 taky jsem tě chválil dokonce i v práci bylo to fakt nebíčko v papuľke edit: dokonce už jsem koukal co nabízí Bidvest [upravil dne 16/6/14 22:08 od Gabriel 307] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 ja ho viděl, myl to maso v pisoáru :-) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 proto bylo tak a já,že co tam dával za koření Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.