Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vůně do prostřední mřížky v přístrojovce

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,neví někdo jestli se nechají vůně do prostřední mřížky někde sehnat .Ptal jsem se ve značkovim servisu a tam je to docela pálka cca.300 kč za kus.Díky.

Odesláno

300 Kč se zdá jako dost,ale zase vydrží vonět dost dlouho, alespoň mně, kdy nepoužívám auto každý den a při jízdě si nehraju na čichače toluenu-tzn., že prostřední výdech otevírám jen občas. Stromeček je po 2 týdnech vyčichlej

Odesláno

novavej stromecek nastrihat a nastrkat do puvodni ampule :P

aspon u C4 to tak fungovalo - nebo jak byvaji male testovaci ampulky parfemu tak otevrenou s nejakym nasakavym vlaknem skusit do toho strcit

tester.jpg

[upravil dne 5/6/14 14:17 od Havlicek.Lukas]

Guest servisman
Odesláno

Nejsou vonné tyčinky do vysavače ? Třeba by šli použíti ty testovací ampule bych já nemusel.

Odesláno

S tyčinkama jsem se hodně naexperimentoval,nejsmradlavější byly tyčinky do vysavače :bojim,nakonec jsem koupil toto,myslím že višeň,nařezal na tyčinky,nainstaloval do origo držáku a krásně to voní už dobrých třičtvrtě roku bez výměny,můžu doporučit.Myslím,že to tu taky někdo prodával.

Odesláno

Alespoň já tam mám tyčinku na kterou se má nakapat.

Zakoupil jsem v Kauflandu lahvičku s vůní určenou pro takové ty voňavkové skleničky co se dávají na výdechy od topení.

Dal pár kapek a vydrží to cca 2 měsíce. Obsah lahvičky při tomto používání tipuji tak na 3 roky.

Až půjdu do auta, podívám se co je to zač a napíšu.

Cena bylo kolem 50 Kč a je to v různých vůních (vanilka, oceán, kětiny ....)

Odesláno

A já jsem si koupil tu závěsnou vůni do záchoda, nejdřív jsem ji 14 dní splachoval a jakmile se zmenšil ten vnitřek .... ne to skutečně ne :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

nemáte prosím někdo návod - zkušenost jak vytáhnout tu ventilační mřížku - konkrétně vpravo u spolujezdce u dveří - mám tam polámané ty lamely - tak jsem to chtěl spravit - vyměnit..

zkoušel jsem to jen tak vytáhnout, ale nevím kde jsou ty zácvaky - nechtěl jsem to zkazit úplně..

Díky.. H.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...