Milan Z. Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Zdravim,neví někdo jestli se nechají vůně do prostřední mřížky někde sehnat .Ptal jsem se ve značkovim servisu a tam je to docela pálka cca.300 kč za kus.Díky. Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 300 Kč mi zase jako taková pálka nepřijde, jako alternativa se nabízí stromeček za 20 korun, pověšený nejlépe na zrcátku, aby co nejvíce bránil ve výhledu . Citovat
Onkel Konrad Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 300 Kč se zdá jako dost,ale zase vydrží vonět dost dlouho, alespoň mně, kdy nepoužívám auto každý den a při jízdě si nehraju na čichače toluenu-tzn., že prostřední výdech otevírám jen občas. Stromeček je po 2 týdnech vyčichlej Citovat
Mojo2 Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 nee stromecek nee, to je zverstvo. Ja teda obecne nejsem zastance \"vuni\" do auta. Staci udrzovat poradek a nic takoveho neni potreba Citovat
Pacho69 Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 mě se osvědčily panáčky z fann, vydrží cca 4 měsíce, hezky voní, dobře vypadají a nic neničí. http://www.fann.cz/e-obchod/katalog/doplnkove-zbozi/Panacci-do-auta Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 novavej stromecek nastrihat a nastrkat do puvodni ampule aspon u C4 to tak fungovalo - nebo jak byvaji male testovaci ampulky parfemu tak otevrenou s nejakym nasakavym vlaknem skusit do toho strcit [upravil dne 5/6/14 14:17 od Havlicek.Lukas] Citovat
Milan Z. Odesláno 5. červen 2014 Autor Odesláno 5. červen 2014 Díky za tipy, něco zkusim a uvidim, asi začnu na originalu(stromeček přeskočim ). Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Nejsou vonné tyčinky do vysavače ? Třeba by šli použíti ty testovací ampule bych já nemusel. Citovat
olda Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 S tyčinkama jsem se hodně naexperimentoval,nejsmradlavější byly tyčinky do vysavače ,nakonec jsem koupil toto,myslím že višeň,nařezal na tyčinky,nainstaloval do origo držáku a krásně to voní už dobrých třičtvrtě roku bez výměny,můžu doporučit.Myslím,že to tu taky někdo prodával. Citovat
godzila.01 Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Jo ty californie mám taky v nabídce ..... Stojí to pár korun a vydrží to dlouho a některý pěkně voněj Citovat
RichVa Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Alespoň já tam mám tyčinku na kterou se má nakapat. Zakoupil jsem v Kauflandu lahvičku s vůní určenou pro takové ty voňavkové skleničky co se dávají na výdechy od topení. Dal pár kapek a vydrží to cca 2 měsíce. Obsah lahvičky při tomto používání tipuji tak na 3 roky. Až půjdu do auta, podívám se co je to zač a napíšu. Cena bylo kolem 50 Kč a je to v různých vůních (vanilka, oceán, kětiny ....) Citovat
matii Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 A já jsem si koupil tu závěsnou vůni do záchoda, nejdřív jsem ji 14 dní splachoval a jakmile se zmenšil ten vnitřek .... ne to skutečně ne Citovat
jamaco1 Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 nemáte prosím někdo návod - zkušenost jak vytáhnout tu ventilační mřížku - konkrétně vpravo u spolujezdce u dveří - mám tam polámané ty lamely - tak jsem to chtěl spravit - vyměnit.. zkoušel jsem to jen tak vytáhnout, ale nevím kde jsou ty zácvaky - nechtěl jsem to zkazit úplně.. Díky.. H. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.