strycek2 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Tak som si všimol, že keď vojdem do mesta, behom 5 minút mi voda vyskočí na 90 stupňov a veľa to papká...dajme tomu, že jeden dielyk na ukazateli paliva zmizne na 15 km, zatiaľ čo na diaľnici pri bežnej teplote jeden dielyk mám asi na 100km...nemám palubný, ktorý by mi ukazoval spotrebu a je to RHW motor...nejáke tipy, triky, nápady? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Preboha Spotrebu nemeraj podla dielikov, ale podla tankovaní ... Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 jeden dielik na sto při devadesáti je super spotřeba;) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 zalezi jestli ten dielik je za polovinou nadrze nebo pred me se zda ze kdyz mam plnou nadrz tak 1 dilek vydrzi tak 20km kdyz mam skoro rezervu tak 1 dilek po meste vydrzi 30 km Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Fakt nemáš palubní počítač? U HDIček jsem jej zatím viděl vždy... takový hodně primitivní, přímo v budíkách, ale byl tam. Citovat
strycek2 Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 Lubk0...jazdím už druhým rokom dookola rovankú trasu, vzdialenosť, dokonca aj váhu a rýchlosť mám stále rovnakú...nejde o meranie presnej spotreby, skôr o to, že na rovnakej trase pri totožných podmienkach jazdy raz zmiznú 2 dielyky, inokedy 1,5... ozzy56...priemernú spotrebu mám okolo 7l...zatiaľ čo na diaľnici v pohodičke okolo 6 aj pri 120km/h, v meste si potiahne Havlicek.Lukas...keď máš 1/4 nádrže, mizne to rýchlejšie, to je fakt, ale mne sa to prejavuje aj keď mám nad 1/2 oddie...je to HDičko a dokonca 2001, ale výbava nikde nič, len el. predné okná, el. zrkadlá s výhrevom a manuál. klíma...jo, a centrál s DO + hmlovky ...v budíkoch mám len tachometer, nefunkčný otáčkomer , palivo, vodu a kilometre, viac nič [upravil dne 3/6/14 13:29 od strycek2] [upravil dne 3/6/14 13:31 od strycek2] Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Já mám mezi budíky pidi displej, na kterém je po nastartování vnější teplota, ale dá se přecvakat na dojezd, průměrnou a okamžitou spotřebu (blbě fungující, resp. s dlouhým intervalem). Po vypnutí a zapnutí klíčku je tam ale zas teplota, musí se to udělat vždy, nepamatuje si poslední nastavení. Citovat
strycek2 Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 videl som to na fotkách, ale mne to tam asi zabudli dať Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 osobni skusenost s palivomerem, jedu treba 100 km v kuse a palivomer neklesne, po dalsim startu je najednou na palivaku \"skutecny\" stav bud mi palivak zamrza nebo nevim - nejlepsi to bylo cca 14 dni zpatky kdyz mi palivomer cestou Pardubice - Kolin palivomer zacal dokonce stoupat od 1/2 do 3/4 nadrze po prijezdu domu a znovu nastartovani sem mel skutecny stav - rezervu :/ takze na dilky se nespolihej - ja dokonce jak jezdim furt stejnou trasu vim ze pri prudke akceleraci na 4proudovce zacne auto stracet tah musim zajet na benzinku Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 oddie: člen Martin806 má 806 2.0 HDi, r.v. 1999 a palubní počítač nemá. Citovat
Czedisonek Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 strýčku 2, jsme na tom úplně stejně, jak do dielikov, tak do výbavy. Citovat
dusan2 Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Nezbývá než jen dodělat Mam ho v hlave takze dorabat ho nebudem aj ked by ma zaujimalo ci by sa to vobec dalo ? Citovat
strycek2 Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 mňa palubný až tolko netlačí, lebo či to bude papkať 6 alebo 9, jazdiť budem stále...ja by som skôr bral tempomat, lebo veľa času trávim na diaľnici...teda ak sa úsek cesty D2 od Kútov po Brno dá nazvať diaľnicou btw...rozmýšľal som dnes, že by som si vyrobil automatické doťahovanie okien Citovat
oddie Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Tempomat jsem dodělával, platil jsem 1500 za páčku (z vraku se sehnat nedala), vypínač jsem nedával, dva brzdové spínače už tam byly. Citovat
strycek2 Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 ja investovať nebudem ani to...to by som musel kúpiť ďalší kus, čo nemá katastrofickú karosériu...auto je nekvalitne prestriekané, nekvalitne vygytované a mám podozrenie aj na búračku, lebo nič pekne nelýcuje Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Tempomat jsem dodělával, platil jsem 1500 za páčku (z vraku se sehnat nedala), vypínač jsem nedával, dva brzdové spínače už tam byly. taky premyslim nad tempomatem jen ja mam benzin s mechanickym plynem to je asi slozitejsi co Citovat
Hafity Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 http://www.autoalarmy.cz/clanky/tempomat-plynula-jizda-bez-pokut.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.