Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevypadá to nejhůře, ale s 15" si moc nepomůžeš, obvod (i průměr) kola bude stejný, jenom ten ráfek bude větší. 

Odesláno (upraveno)

Zadek si nastav tak vysoko, jak chceš, jde o tvoje pohodlí :D Já na tom nevidím vzhledově nic negativního :super Jen ta větší kola by to mohla ještě vylepšit :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

Jasně, co by mu bylo do slečny, když vidí krásný auto :D I když pokud slečna měla nahoře jen C-C pro někoho je to málo :D

Odesláno

Tak C C je určitě málo, to je bez debat.

Nicméně tu zadní nápravu Ti závidím, hlavně to že to dělali odborníci, já si nechal nápravu dělat u jednoho garážisty, a mám tak nějak smíšený pocity.

Navíc sem tam poslední dobou slyším při zhoupnutí zadní části auta zvuk podobný jako od pružin, ale vzadu nejsou, tak si říkám že asi tlumiče, ale ty tam mám taky nový, cca 50tkm, ale nevím jaký tam dal, každopádně když něco naložím do auta, tak to docela sedne, až moc na můj vkus, takže pokud bych zase chtěl dělat repas tak určitě pojedu do Záhřebu.

Odesláno (upraveno)

...no to se slušně projedeš! Jak ti to může stát za to :D

Odesláno

Těch 700km nebo klik to je není zase taková dálka :D  :P

Tak teda dobře, trochu sem se upsal, už měsíc makám denně do večera, i přes víkendy, tak snad mě to omlouvá :aut

Odesláno (upraveno)

CC jsou trošku menší, ale mě to nevadí.

Auta samozřejmě :D .

Omluva se přijímá;)

Já chtěl taky dávat nové tlumiče, ale mechanik při repasu říkal, že tlumiče na 306 vydrží nejméně 250000km, tak jsem to zatím odložil.

Jsem zvědav, jak moc zadek auta klesne, až to naložím na sraz.

Upraveno uživatelem Roman Bazi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...