Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A víš o tom, že na tom tráví třeba i stovky lidí 8 hodin denně a někdo je musí zaplatit? Kdyby to stálo 2 litry neřeknu, ale pár euro? vůbec neřeším...

Já například když jsem zkoušel některé aplikace, které neměli žádnou testovací verzi zdarma, tak jsem si ji stáhl na warezu, vyzkoušel a když mi sedla, tak si ji jdu koupit...

Možná na to mám jako programátor jiný náhled než lidi, kteří dělají v jiné profesi, ale takových je nás tady vícero ;)

Odesláno

Sygic by měl být zdarma ne? Aspoň jsem si ho normálně stáhnul na Play a on si stáhnul mapy a šlape. Mám i Navigon ale zatím u mě vyhrává Sygic. Případně klasické Google mapy. Teď jsem si stáhnul i ten Waze ale to mi přijde takové, onaké.

Odesláno

No teda nevím ale i zde je napsáno

Tato verze zahrnuje 7denní období pro vyzkoušení všech navigačních funkcí. Po uplynutí 7 dní můžete používat bezplatný a neomezený přístup k mapám offline, bodům zájmu a funkcím plánování trasy, případně můžete upgradovat na doživotní navigaci

►OFFLINE MAPY NYNÍ PRO VŠECHNY ZDARMA

· Využijte neomezený přístup k offline mapám a skvělé funkce vyhledávání a plánování trasy

· Už nikdy se neztratíte – ani když si nezaplatíte licenci

►NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZOVANÉ MAPY

· Nové mapy a body zájmu

· Vylepšené 3D zobrazení měst

If your device is running Android v4.4 (KitKat) please click here http://help.sygic.com/hc/en-us/articles/202005213

Sygic | Bringing life to maps

Odesláno
:mad: do prace taky chodim ale nemam zapotrebi platit za neco co jde zadarmo stahnout

A co když Tvůj chlebodárce přestane mít potřebu platit za to, čím se živíš? Fakt mi tohle uvažování nejde do hlavy

Odesláno
Sygic ma velakrát sklamal - naposledy sme boli v ZOO v Zlíne ... Po ceste naspäť mi kázal Sygic aby som na jednej svetelnej krizovatke zahol doľava, avšak to nebolo dopravnými značkami umožnené.

nic takoveho se mi s nim nikdy nestalo. Taky bude zalezet na tom jak je to nastaveny. Pokud ma nekdo nastaveno planovat nejkratsi trasu, tak se muze stat, ze ho to zatahne nekam do nesmyslu. Tim nemyslim, ze to tak mas urcite nastaveno, uvadim to jako priklad.

co se tyka te informace, ze je zdarma, tak je to nyni tak, ze se stahne cela aplikace i s mapama, ale po uplynuti zkusebni doby prestanou fungovat navigacni funkce, mapy a vse ostatni zustava. Trasa taky mozna naplanovat jde, ale pak uz ti to nebude davat pokyny kudy jet.

Odesláno

Sygic jsem si koupil v nějaké akci na Nokii N900 (system maemo5) navigovalo to v pořádku, jen ke scratchovi na chalupu se netrefil :D

Mám Waze od doby, co mám S3 na doporučení Lubka a opravdu je to super.... V zahraničí používám mapfactor, který je offline a s OSM mapami zcela zdarma :papa

Odesláno
:mad: do prace taky chodim ale nemam zapotrebi platit za neco co jde zadarmo stahnout

Nechceš ze sebe udělat veřejně zlodějíčka, že ne?

To, cos vypotil, je hodno usmrkance ze základky

Ještě bude dlouho trvat, než si lidé uvědomí, že vše někomu patří a nic není zadarmo ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Abych to uzavřel, koupil jsem nakonec Sygic + dopravní info a radary. Dopravní info mne u nás trochu zklamalo, protože v podstatě zobrazuje jenom kolony (nehodu jsem při cestách žádnou nepotkal). O uzavírkách taktně mlčí. Ale jinak jsem spokojen. Bez excesů jsem dojel z Moravy až na Šumavu.

Teď je navíc na Sygic letní sleva -40% - http://www.sygic.com/en/android:buy-now

Odesláno

ta jsem byl dnes v Ikea-na Čerňáku a můžu s klidem doporučit všem Waze . . . havárka 2 kamiony(hlásili to v rádiu),kolabovala doprava v okolí CČM a Ikea no masakr,kolony,policajti . . .

jak jsem psal,mám i Sygic+dopravní informace,ale to co umí a dokáže Waze to Sygic neumí . . . :(:fnuk

do velkých měst jednoznačně Waze

edit: když nemáte Waze v mobilu a chcete vědět co a jak tak koukněte na mapu(klikněte na ikonu)

waze.jpg

[upravil dne 19/6/14 16:49 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...