Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nepoctivý prodejce z fóra P-C s nickem Kennosaurus !!!

Recommended Posts

Odesláno

Zbytečný vlákno, zbytečný dohady. To tlačítko je tam jen nasunutý, když se uvolnilo a vypadlo stačí ho pojistit troškou lepidla a nasunout zpět, příště už nevypadne, není to nová věc.

Kennosaurus neposlal radio i s tlačitkem, no dobře, tak se domluvim, že to bud opravim sám až mi dodá tlačitko, nebo mu to pošlu zpět a on mi to po banalní opravě pošle zpět, pokud tomu jinak nic není tak není duvod si to nenamontovat do auta. Pokud to opravit nejde, tak se domluvim na vracení a šmitec, myslim že tohle je tu trochu předčasně

[upravil dne 8/5/14 20:23 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku to tlačítko tam není jen nasunutý...

Aspoň teda né na modelu 4030 u kterýho jsem tenhle problém řešil...

[upravil dne 8/5/14 20:23 od koblih69]

Odesláno
Když už se to tu řeší takhle veřejně tak bych vcelku rád věděl co na to člen Kennosaurus

naposled tu byl před týdnem

Odesláno

Pište, kdo jste toto tlačítko opravoval. Já ano (úspěšně) a je to pořádná drbačka a není jisté zda to za chvilku neodpadne znovu.

Takže není to prkotina.

Odesláno
Souhlasím s OK406. Kupující měl poslat funkční věc. To, že to neposílal prodávající sám, ho neomlouvá, měl si to pohlídat. Udělal chybu, a měl by ji napravit.

Přesně tak, když něco někomu posílám, několikrát si to překontroluju, abych se v budoucnu vyvaroval takových problémů :nevim

Odesláno

Proč by čekal týden. Stačilo, kdyby prodejce napsal \"Dnes jsem Ti poslal 500,-- Kč, prosím pošli mi zpět rádio.\" - a to ještě by se dalo diskutovat o poštovném, které vynaloží OKčko.

Fotka v prvním příspěvku je z 29. dubna, předpokládám, že od té doby to OK řeší. Zdá se vám 9 dní krátká doba?

Odesláno

Většinou to chodí tak , že na reklamaci je 30 dní ne ? ... A pokuď se vrací peníze za zboží , tak já osobně jsem nikdy nezažil , že by mi prodejce vrátil poštovný... Záleží na člověku :)

Odesláno

Ale on poslal vadný kus a věděl o tom. A to ještě předjímám, že jen zapomněl (manželka) přibalit to tlačítko a pak by to svedl na poštu, že s balíčkem házela.

Jinak běžný e-shop u nového (!!!) zboží poštovné hradí. Ukládá mu to nějaká norma.

Odesláno

Viděl jsem už dost rádií 4030/4050, a naprostá většina z nich měla tenhle čudlík ulomený a vypadlý, nebo chyběl úplně. Důvod je ten, že drží jen na jedné ubohé plastové pacce, která má u základny hrubost sotva 2 mm, takže se snadno a ráda láme. Tím spíš když má rádio 15 a více let. Na funkčnost to žádný vliv nemá, mikrospínač se dá v pohodě zmáčknout např. tužkou, a nevím jak ostatním, ale mně se rádio zapíná / vypíná automaticky se zapalováním. Mimo se dá tlačítko i vložit na své místo a přelepit černou lepicí páskou k tělu rádia, a není to ani moc vidět.

Aneb. znovu a krátce: tolik povyku a vynaložené energie, kvůli jednomu blbému tlačítku.

Taky mi připadá dost srandovní, že za chybějící čudlík na 15 let starém rádiu byste pomalu kamenovali, ale zkřivená nepoužitelná kola (řádově dražší a důležitější věc) jsou OK a může za to blbec kupující. Ale nic mi do toho není, nebudu se do toho motat.

Odesláno
A to ještě předjímám, že jen zapomněl (manželka) přibalit to tlačítko a pak by to svedl na poštu, že s balíčkem házela.

No to už si snad děláš prdel ne ? ... :o

Odesláno

staci si koupit poradny radio do stary kraksny za 1000 i s usb a ne tady resit radio uplne na houno za 500........ stejne je v tom aute jen na ozdobu a to si to tlacitko muzu dolepit (ale prodejci minimalne napisu ze je parchant)

tady fakt resime starou hajtru za kterou bych neda ani 100 kc.............cili ani cenu postovneho.........

[upravil dne 15/5/2014 17:04 od Scratch]

Odesláno

kovy_s : omlouvam se ale nadzvedlo me to, jedna vec je resit ze prodejce poslal neco nekompletniho a druha a priori predjimat ze by se stejne zachoval jako hajzl a chtel to svest na postu no pardon to uz je silna kava i na me ..

Odesláno
Viděl jsem už dost rádií 4030/4050, a naprostá většina z nich měla tenhle čudlík ulomený a vypadlý, nebo chyběl úplně. Důvod je ten, že drží jen na jedné ubohé plastové pacce, která má u základny hrubost sotva 2 mm, takže se snadno a ráda láme. Tím spíš když má rádio 15 a více let. Na funkčnost to žádný vliv nemá, mikrospínač se dá v pohodě zmáčknout např. tužkou, a nevím jak ostatním, ale mně se rádio zapíná / vypíná automaticky se zapalováním. Mimo se dá tlačítko i vložit na své místo a přelepit černou lepicí páskou k tělu rádia, a není to ani moc vidět.

Aneb. znovu a krátce: tolik povyku a vynaložené energie, kvůli jednomu blbému tlačítku.

Taky mi připadá dost srandovní, že za chybějící čudlík na 15 let starém rádiu byste pomalu kamenovali, ale zkřivená nepoužitelná kola (řádově dražší a důležitější věc) jsou OK a může za to blbec kupující. Ale nic mi do toho není, nebudu se do toho motat.

se zkrivenejma kolama v reklamaci po dvou mesicich od prodeje si vytri zadel, i po tydnu bych te poslal do hajzlu....... ale zkrivena kola bych ti neprodal :D

[upravil dne 15/5/2014 17:03 od Scratch]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...