oddie Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Teď mám připravenou kupu drobností, co jdou posílat, tak jsem zvědavej, kolik pacientů bude teda chtít dobírku, to se mi ještě nestalo... Citovat
Sagic Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Dojeď si pro to kolo vlakem a zpátky za trest na tom dětským kole, alespoň si dáš příště větší pozor než přihodíš Citovat
Demo Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Podmínky zadává prodávající... Buď akceptovat nebo se domluvit před přihozením... Co tu řešíš? Citovat
Hadra Odesláno 12. duben 2014 Autor Odesláno 12. duben 2014 Ahoj Demo, já nic neřeším, já se ptal, co se mi může stát a konstatoval jsem přístup..... Edit: A na můj dotaz odpověděl pouze jeden člověk. [upravil dne 12/4/14 14:28 od Hadra] Citovat
Vvitty Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Pokud si kupujici bude stezovat, muzes dostat trestny bod, za tri body je ban. Ale posledni dobou udeluji admini trestne body spise vyjimecne... a pochopitelne cekej negativni komentar. Pristup pani celkem chapu - proste ji tech par korun nestoji za cas straveny shanenim krabice (velke) a vyplnoveho materialu a cestou na postu. To kolo neco vazi, krabice nebude zrovna mala a na postu sama nedojde. Citovat
koblih69 Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Jenom bych podotknul, že na odesláíní poštou není potřeba žádá krabice. A od doby Balíků do ruky není za nepravoúhlý tvar žádný příplatek. Takže stačí kolo vhodně označit (například motouzem přivázanou cedulkou z pevného kartonu) a pošta ho vezme. Samozřejmě pokud to takto posílám tak některá místa, v zájmu ochrany, obalím bublinkami a pod. ale není to podmínkou. Citovat
Hadra Odesláno 12. duben 2014 Autor Odesláno 12. duben 2014 Ano, přesně tak, posílal jsem hromadu věcí obalených ve strečce. I krabice se požaduje pouze při poslání do zahraničí. Možná se pletu, ale když to řeknu úplně blbě.....ono by stačilo dát kolo do igelitového pytle, oblepit trochu izolačkou a pokud pošťák není úplnej vůl a hlavně vidí co tam je, tak by s tím přece nemusel házet. Citovat
Stejsn Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 pokud pošťák není úplnej vůl a hlavně vidí co tam je, tak by s tím přece nemusel házet. Na to fakt nespoléhej. Mně na poště řekli, že zásilka musí být zabalená tak, aby vydržela pád z 1m. Citovat
oddie Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Někteří pošťáci jsou navíc hovada a zásilkami háží a třískají schválně. Ostatně i ve videích na netu k tomu je možné najít příkladů dost... Nicméně, pořád to neřeší to, že se s tím odesílající musí táhnout někam na poštu - v čemž vidím ten největší problém. Pokud vy se ve svém volnu akorát šťouráte v nose a máte čas na podobné zbytečné zabíjení času, neznamená to, že to tak má každý. Řada lidí ráda tráví svůj volný čas podle svých představ a ne takhle. Já jsem ochoten posílat jen a pouze to, co pohodlně odnesu v ruce, protože do práce nejezdím autem a na poštu, když mám něco poslat, jdu v polední pauze. Pokud bych měl brát sólo auto jen na cestu na poštu, abych něco poslal, tak jak už bylo výše řečeno, viděl bych jako adekvátní cenu za to nejmíň ten litr. Citovat
dusan2 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Pohybujem sa casto v depach vsetkych moznych prepravnych firiem a bezny zakaznik by sa velmi cudoval ako sa tam zachadza s balikmi . Ani nalepka pozor sklo nezarucuje ohladuplne zachadzanie Citovat
Marcel505 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 oddie: Chápu, jak to myslíš. Tvůj pohled \"prodávajícího\" Ti neberu. Ne vždy mě baví balit a jít na poštu (kde máme velký fronty), ale někdy je to lepší, než čekat až dorazej... Ale lépe to vystihnu pohledem \"kupujícího\": Já jako kupující už osobní převzetí zavrhuji. Nejen že tam musím jet (bus, auto - obojí něco stojí a po Praze je to někdy víc než pošta), ale je někdy neskutečně těžké se domluvit na společném termínu. A někdy to i stojí neskutečně moc času - třeba hoďku tam, hoďku zpátky, a ještě ta doprava a volání - to mi pak z toho lépe vychází ta pošta, a to i někdy po Praze, buď mi to přijde domu a nebo to na mě počká na poště... Už jsem párkrát něco nekoupil, protože tam bylo osobní převzetí, ale to je v minimu případů... Tím pádem je neomluvitelné, když pak někdo od Tebe chce dobírku/poslání, když tuto možnost neuvádíš... Hold doufají, že to projde, když většina prodávajících na Aukru posílají... Citovat
Marcel505 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 dusan2: Od toho jsou zásilky pojištěné. A já jen doufám, že najdou viníka a tomu to strhnou z platu. Zvlášť v případě České pošty, když je to s.p. Citovat
go.play Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 taky zrovna teď prodávám na aukru repro bedny, mám tam osobní odběr a bojím se toho, že až si je někdo vydraží, bude se dohadovat ... Citovat
Hadra Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Ona je totiž komunikace a komunikace - a potvrzuje se mi, že to prostě takhle má fungovat..... pro info z jiné aukce, kde je mimo jiné uveden odběr posláním.... Číst odspoda. -------------------------------------------------------------- Krásný dobrý den přeji! Samozřejmě že počkáme,až dodražíte tu Vámi poslední vyhlédnutou aukci! Osobní předání preferuji..... už teď se mi tu rýsuje soukromé balíkové peklo a balení kola a té trojkolky patří k hodně děsivým představám! Tak že mi děláte jen radost! a já Vám soukromě držím pěsti a budu se těšit naviděnou! ahoj Martina tj,chozejp ---------- Původní zpráva ---------- Od: DS <hadra.ml@seznam.cz> Komu: @seznam.cz Datum: 15. 4. 2014 13:34:14 Předmět: Re: k vyhraným aukcím Aukro Zdravim Vas,dcerka bude nadsena z vyhranych aukci.jeste u Vas pro ni drazim dnes kolo a dve aukce ve ctvrtek.Muzu tedy prosim pockat a v pripade vyhry uhradit vse spolecne?Manzel pracuje v Olomouci,tak pokud by pak bylo mozne osobniho odberu.....?Pokud ne,nevadi. Zatim se mejte a diky Lucie Smičková ---------- Původní zpráva ---------- Od: @seznam.cz Komu: hadra.ml@seznam.cz Datum: 14. 4. 2014 22:31:06 Předmět: k vyhraným aukcím Aukro Krásný dobrý pondělní večer do Smržice ! Gratuluji ke dvěma vyhraným aukcím Aukro ! Tímto bych Vás srdečně chtěla pozvat na další dávky aukcí končící v příštích dnech až do čtvrtka. Nakupujete samozřejmě do jednoho balíčku s jednotným reálným poštovným! Pokud by to bylo přesto vše,písněte a já obratem zašlu vyúčtování a nachystám balíček! zatím se mějte sluníčkatě,ahoj Martina P.S. Takže se jdu šťourat v nose a potom ve svém volném čase vyzvednu vydražené věci Citovat
Vvitty Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 a? I tady pise ze by se ji to moc balit nechtelo.. Citovat
h4wk3y Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 nechapu, co se tady na tom porad resi.... Od toho tam ty dane kolonky jsou - aby si tam prodejce specifikoval, zda chce predat osobne nebo nejakou dorucovaci sluzbou.. A snad kazdeho napadne, ze kdyz chce neco jinak, tak je vhodne zeptat/domluvit se predem. Nedivim se pani, ze nechtela a nasledne byla neprijemna. Citovat
Hadra Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Ano, ale má to tam jako hlavní možnost. Já to dal pro příklad jak dokáže někdo jednat normálně a někdo jako p.ča. O tom je to celý a budu rád, když se tohle téma zamkne nebo smaže....názory jsou velmi různorodé, odpověď jsem dostal a řeší se už pouze hovadiny. Citovat
P607Olda Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Edit: A na můj dotaz odpověděl pouze jeden člověk. [upravil dne 12/4/14 14:28 od Hadra] Óoo, děkuji, zřejmě máš na mysli moji radu, že si pro to máš dojet do Prahy. Mmch, myslím to docela vážně, aspoň já bych to udělal. Kolega tomu říkal \"rana-brada-zem\", tzn., když už něco začlo, tak to dokončit, bez velkých řečí. Obětoval bych jeden den a peníze na vlak a kolo bych už měl doma. A děcko by už jezdilo. Mmch, když jsem od Tebe kupoval tu elektrickou motorku, taky jsem neměl zbytečné řeči. Zaplatil jsem a odvezl, i když jsem ji nakonec prodal dál, za stejné peníze. [upravil dne 15.4.2014 20:42 od P607Olda] [upravil dne 15.4.2014 20:42 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.