ChouLu Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Hurvajz ty už jsi zaplatil Takže s tebou automaticky s večeří počítáme Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 Radku, hlásíme jen počet porcí. Jde o to, že když přijede Gronholmm a chtěl by večeři, aby pro něj nějaká byla. S tebou se počítá od registrace. Nicméně stále platí to, co psal ChouLu - kdo dřív přijde (k výdeji jídla), ten dříve mele (může si vybrat). Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Tak to ja si ten řizeček budu hlidat už od rána :D:D Citovat
Pepito Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Zatim ne, davají mu stavák aby to šlo zvednout před přijezdem do kempu:D:D:D Vidím,že to berete s humorem,tak snad to nebude zase tak hrozné.. Mimochododem na Kněžnici zase tak hrozný příjezd nebyl a navíc byl oproti tomuto kratší Citovat
ChouLu Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Kněžnice byla zlatá tady je to tak na 5 minut když pojedeš pomalu Citovat
skuci Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 v Kněžnici to hrozně prášilo, ještě že jsem byl schovanej za bukem ve stanu Citovat
Pepito Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Kněžnice byla zlatá tady je to tak na 5 minut když pojedeš pomalu Nevadí mi že pojedu pomalu,hlavně abych do kempu a z kempu v pořádku a bez úhony vjel a vyjel Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 tak já už zvedám podvozek - kvůli příjezdovce edit sorry za [upravil dne 9/6/14 21:42 od Gabriel 307] Citovat
Goldinka Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Ještě, že se vyměnily ty tlumiče na Pežíně Citovat
radim.1008 Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Když Pažout projel již několikrát rozblácenou cestu k lesu, brody, zatopenou lesní cestu po dešti a hrál si na sekačku, tak musí dát i cestu do kempu kdesi v jižních Čechách. Citovat
Jacobsoon Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 no snad to nebude takovej hard, když je teď dost sucho.. nerad bych to měl komplet od bahna. co to auto mám extrémní bláto nezná snad ho nebudu muset seznamovat Citovat
ChouLu Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Já dlouze přemýšlel zda vám sem hodím to video... ale pro tu srandu ano... Citovat
Goldinka Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Takže to auto vlastně ani nemusim mejt a svedu to na tu cestu paráda Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 Tak to váhám, jakým autem pojedu, zda vyhraje komfort, silnější motor a ekonomický provoz u 306 nebo nebe nad hlavou ale s vidinou zasviněného auta. Déšť cabriu nevadí, ale bláto fakt ne, kdo to má umývat ... joshiki? Citovat
ChouLu Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Jaké bláto.. bude pršet ve čtvrtek, ale v JH moc né a pak už bude celou dobu hezky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Já dlouze přemýšlel zda vám sem hodím to video... ale pro tu srandu ano... Tos neměl, ted si vezeš překvapení sám:P Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 Já v předpovědi bohužel vidím na sobotu a neděli déšť. Kdyby ta příjezdovka nebyla před nedávnem \"zničena\", pak by mi to nevadilo, ale co tam je ted ... Citovat
ChouLu Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Hurvajz: MilanF1: Nebude... jinak nám padnou hasiči a restaurace budou jen komplikace Citovat
Jacobsoon Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 ta cesta na videu nevypádá vůbec hezky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.