Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To nepopírám.

Ale koukám, že se toho chytil koblih, ten to může zkusit, bude alespon aplikovat makroekonomické a marketingové znalosti do praxe. :papa

Odesláno

Konečně jsem se dočkal. Už dlouho tady nikdo toto téma nepošťouch, už dlouho byl zbytečný klid.

Já to beru jako uzavřenou kapitolu a moc by mě sralo kdyby mi někdo řekl, že si mám vybrat v jakém klubu budu...

Doufám že takhle daleko to nedojde, že si časem zvykneme na to že jsou dva kluby a že už se k tomuto trapnému kruhu přestaneme vracet.

Vždyť za chvilku nám začínají zase srazy tak proč tu zas dělat dusno

Odesláno

Jendo, jsou 2 kluby, ano, proč ne. Podívejme se na jiné automobilové kluby, jsou takové značky, kde je hned několik klubů. Myslím, že Renault jich má snad 3. :)

Já myslím, že to žádná tragédie není. Nyní se musíme soustředit na svoje záležitosti. A ano, máš pravdu, budou srazy, to by měla být naše současná priorita. :papa

Odesláno

Čekal jsem co najdu od Medvěda jako každý rok a tohle bylo opravdu zatím nejlepší vtípek...a chápu,že hoodně lidí se chytlo :)

Odesláno

Nenachytal vim ze je Aprila :D

A neberte to tak vazne

Guest Scratch
Odesláno
2milanf1: Sem rád že si v tom že nemáš strach z konkurence tak věříš:) a ozzy:), myslím že měl koule na to projevit svůj názor, a proto byl hned za špatného a byl odejit že :)

Pred tim, nez vypustis takovy blabol, by sis mel zjistit i informace z druhe strany a ne jen od jednoho cloveka, kteremu btw vubec nic nerika interni komunikace a takove heslo, ze co se ve stabaku uvari, to se ve stabaku sni....., stale sem leze, takze nam proste nedokaze odolat, ale hlavne nenapadne.

Jsi sympatizant SVK sdruzeni a ja ti to rozhodne neberu. Ja nepotrebuju sympatizovat se slovenskym klubem, neb mame dost dobry tady svuj v Cechach. Kdybychom ho nemeli, tak budu klidne registrovanej ve Spanelsku. Ale asi by me ani nahodou nenapadlo si zrizovat bez souhlasu spanelskeho klubu jeho ceskou pobocku....

Nicmene Medvede asi jako april dobry, ale kdyz jsem to otviral, tak jen ze zvedavosti, abych zjistil co a jak, ale jinak mi to je uplne volny, stejne tak jako www.peugeotclub.eu....................

Odesláno

Fórek pěknej, ale mě už to od Medvěda nepřekvapí ...:P pamatuju, jak jsem mu před léty (2007?) ohledně jednoho fóru volal, že \"to si snad dělaj prdel??\" a teprve pak mi sdělil, že je 1.duben - od tý doby si dávám majzla ... :)

Odesláno

2scratch: Tak to pozor ja nejsem sympatizant s nikym, jen me udivilo a udivuje porad jaky se tu stal hon na cleny ze slovenska. A jestli sis nevsim na srazy nejezdim a na ty na slovensku tuplem ne, tak nechapu jak tohle muzes rict....Ale co vybrali si to sami clenove, myslim si ze po dosti velke masazi od noveho vedeni ale je mi to burt at si to delaj jak chtej... Ale at pak nebreci ze nejsou penize na tohle a na tamhle to apod.....

BTW : Kdyz sem se zajimal o nejaky problem a to treba s ozzym a nebo ohledne SVK bylo mi slusne receno nejsi platici tak drz hubu a nestarej se, proste pokud nezaplatim clensky prispevek nemam narok na informace o klubu..... Tak tady netvrd ze sem si zadny info z druhy strany sen si neoveroval....

[upravil dne 1/4/14 12:00 od agresssor]

Odesláno

agressore a jaký hon na členy myslíš? my snad vyhazujeme členy, kteří jsou na SK klubu? :myslim

Odesláno

Ja myslim ze uz je cela zalezitost dost stara na to ze by to nemuselo vyvolavat takove vasne, mozna tohle neni nejvkusnejsi aprilovy zert, ale pokud to nekoho drazdi, zavrete tohle vlakno a prectete si neco jineho :) Me to treba prislo v pohode, rejpnout si snad jeste muzeme.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...