Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mohy: co ti poradit v dané situaci? Pokud máš smlouvu o pronájmu, kterou dělal právník a nebo je právně ošetřena a došlo k porušení dané smlovy, tak jediné, co Ti zbyde, je právní cesta. Takže si sehnat právníka. Vím, že je to o penězích, ale pokud vyhraješ, tak vše hradí druhá strana.

To co ti píše v sms, tak to bych na lehkou váhu nebral.

Odesláno

asi to tak udělám:myslim ALE zrovna ted se mi to vubec finančně nehodí:roll:grr ale zas ho nechci nechat vyhrát, holt ego...

proto jsem se tu ptal a stále mi nikdo neodpověděl: jaky zpusoby jsou přípustné při ukončení nájemní smlouvy? Sms je hloupost že? operuje s tím že mi to jasně napsal v smsce že už tam nebydlí a tím to pro něj hasne

Guest servisman
Odesláno

Pronájem je největší blbost ,člověk to pochopí až časem.

Odesláno

kauci nemám, byla dohodlá ale pani ted den co se měli stěhovat mi rekla ze ji o ní stáhl ex domácí...a ze mi ji zaplatí \"na splátky s nájmem\" ... a zdáli se jako fakt slušný lidi...

nahradní kliče samozremmě mám

Odesláno

Hele a co když ty ten byt otevřeš, on za dva dny přinese peníze a řekne že měl v bytě šperky za milion a že jsou fuč?

Odesláno

ve smloluve mas moznost vstupu ?

ja bych se tam sel kouknout ,zkontrolovat stav , zkontroloval spotrebu atd. proste zastavit dalsi skody.

muzes vzit svetka sebou.

ale vymahani penenez po takovych lidech je hodne drahe a vysledek nekdy o nicem .

Odesláno

Oddie: tipovat by bylo moc jednoduche :)

Mohy: to jen abys nebyl prekvapen az zaplatis soud, vyhrajes a zjistis ze mas jen papir se kterym si muzes... vytapetovat WC

Odesláno

Vyměnil bych zamky, takhle když to daš k sou du tak co? vyhraješ? hmm dobrý ale co ti zaručí že ti za A) dá někdy ty prachy, a nebude je splácet po 100kč měsíčně.

za B) nenasere se a barak tí třeba nepodpálí za to že jsi ho dal k soudu.

Je to celý na hovno, šmejdi se akorát smějou a ty nenaděláš nic:(

Jo, pošli mu vypověď poštou s doručenkou, pro porušení najemní smlouvy, napoř, nezaplacení kauce a šmitec

[upravil dne 28/3/14 22:50 od Radek Hurvajz]

Odesláno

On to také do toho předchozího tématu někdo psal jako varování... Moc to nechápu, ale zřejmě existuje sorta lidí, co takhle cestuje po nájmech, které nezaplatí a za chvíli se pohnou dále. Ono napoví už jen to, jak jsou přehnaně ochotní platit přemrštěnou částku za nájem, ačkoliv se všude okolo dá sehnat levnější... Ostatně díky takovým jsem měl pár let v Praze pronajaté patro RD se zahradou za těch 10tis vč. energií - panu majiteli se tam před námi otočilo několik takových za sebou, tak to dal raději někomu jako my, byť o hodně levněji - ale s jistotou. A vydělal i na tom, že jsem mu tam leccos zvelebil.

Odesláno

Neprošel jsem to podrobně, ale chybí ti tu zásadní informace typu jeslti je smlouva na dobu určitou/neurčitou.... pokud neurčitou jaká je výpovědní lhůta a pod. Bez znění té smlouvy není asi co radit.

Odesláno

Pokud je ve smlouuvě kauce a není zaplacená tak podle mě muže být smlouva neplatná nebo lehce vypověditelná, kauce se skládá před nastěhováním, a na typu určitá, neurčitá až tak nezáleží

Bez kauce neměli dostat klíče, nic.

[upravil dne 28/3/14 22:58 od Radek Hurvajz]

Odesláno

To záleží jak je to postavené. Viděl jsem dost smluv, kde neplacení není ani důvod k výpovědi... a neplacení určitě nezpůsobuje neplatnost smlouvy, to určitě ne ;) Obzvlášť pikantní by bylo kdyby měli hlášený trvalý pobyt :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...