Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, potrebuji právně poradit, ohledně pronájmu.

Ten nájemník co jsem tu minulý měsíc machroval, jak sem vyhodně pronajal dům, mě dosti vypekl, víc bych raději osobně nebo po tel nebo SZ, páč jsem za uplného vocase...

Potřebuji vědět jak se bránit.

Ale v kostce: dle zákona, co vše lze brát za výpověd nájemní smlouvy a kdy nabývá účinnosti?:myslim

děkuji moc, neresil bych to ale fakt jsem za <-> a to nemám rád...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nejjednoduší budeš mít, když udáš výpověd z důvodu nastěhování člena rodiny

Odesláno
:D nepochopil jsi to.. to ON se odstěhoval....a dělá obstrukce s klíči..doted sjem neviděl výpověd...nájem poslat nechce...kauci nedal...telefon nezvedá... Jen mi poslal sms \"delej co chceš, je mi to uz jedno\"
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Aha. takto jsem opravdu pochopil špatně. Tohel je spíš na plešatý kamarády...

Odesláno

ted mi poslal sms, kdyz sem mu napsal ze není problem se sejit a podepsat vypověd+predat klíce, ale ze pozaduji dle smlouvy nájem, tak mi odepsal ze \"s tím nepočítej, celý nájem ti nedám. to je mé poslední slovo\"....

Odesláno

ve smlouvě je při výpovědi ze strany nájemníka bud odbydlenej měsíc nebo 13000,- ..+ samozrejmě nájem za uplynulý měsíc (kde jim mužu věřit že tam nebyli,.ale také nemusím) -> a i kdyby nebydleli, tak doted nemám písemnou výpověd ani klíče ani předanou nemovitost...a jeho reakce je taková že z toho chápu že mi klíče dát odmítá..respektive mi nejdiv sliboval ze mi pošle vypověd s klíči poštou...a dneska z něj vypadlo že mi klič nechá klidně na mistním uradě:myslim

[upravil dne 28/3/14 16:26 od Mohy]

Odesláno

smlouva je ok, je tam vše ošetřeno...;) takže lepší smlouva toto neřeší.. kdybych chtěl mohu ho zažalovat a vyhraji...nejspíš...

to jsem chtěl zde nějakou formou vyřešit, jelikož to není 13 000 ale 23 000 + nějaká ta spotřeba za dobu co tam bydleli, řekněme celkem 25000... ;) i to se ti zdá jako prd? mám platit za to že je nějakej chlap debil vychcanej?

[upravil dne 28/3/14 16:37 od Mohy]

Odesláno

oukej, beru zpět sem ulítl na cifře:D cca 25....;) jsem v práci a povídal sem si se zakaznikem a omylem to sečetl misto abych přemýšlel

Odesláno

reakce pána na to kdyz jsem se zeptal zda to ze mi klíč nechá u někoho cizího (myšleno urad) nebyl nahodou vtip je doslova : \"kurva tak si pro ten klíč dojed mam to už u prdele, nebudu resit pičoviny unavuje mě to chapeš to? dej si to treba k soudu nebo co\" :myslim:roll

[upravil dne 28/3/14 17:14 od Mohy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...