Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rodice tam nakupuji a jsou happy, maji preci slevu ne?

Ale uz nema smysl jim to vysvetlovat :D

Odesláno

Ta wapka je dobrá, cena uvedena na nejlevnější model, přitom na obrázku je jiný vyšší model který tam ani není napsán kolik stojí.

A do Mountfieldu a Kauflandu jsem zakázal vstup celé rodině, nikdo mě tam nikdy nedostane.

[upravil dne 20/3/14 07:23 od Šalda]

Odesláno

Takové ceny co maj po slevě umíme pro klubáky celý rok:D

Nemluvě o tom,že ta pětiletá záruka navíc, bude stopro vykoupena každoroční prohlídkou za kačky.

Tak jako všude jinde.

[upravil dne 20/3/14 11:13 od Milan+]

Odesláno

Takové ceny umí spousta firem (teď Milane+ nijak nezlehčuju, určitě máte ceny fajn ), ale jak vidno promotion Mountfieldu funguje a lidi na ceny které po té fantastické slevě jsou vlastně úplně běžné prostě letí.

Odesláno
http://www.mountfield.cz/benzinova-sekacka-g-48-tbr-ap-4-1sek2147

Koupil je minuly rok za cenu 6400...

Podobnou s motorem B&S a se zárukou 7let bych za tyhle peníze koupil těžko....

Byla to předprodejní akce pro stále zákazníky a trvala jen 2 dny....

Jinak to maji předraženy o tom žádná.....

Čili chápu dobře, že tam musíš pravidelně chodit nakupovat předražený šunt, aby ses stal tím \"stálým zákazníkem\" a jednou za čas si mohl koupit něco v té \"předprodejní akci\", jo? :D To mi připomíná onu legendární větu \"nechci slevu zadarmo... :P

Odesláno
Ne 7 leta zaruka je ze to tam nemusis davat lazdy rok na servis....

to uz v podminkach neni....

U sekaček možná ne,ale trakturky to maj a pak si spočti,když to musíš naložit odvezt,dojet pro to a už to leze cenově jinam.

Odesláno
http://www.mountfield.cz/benzinova-sekacka-g-48-tbr-ap-4-1sek2147

Koupil je minuly rok za cenu 6400...

Podobnou s motorem B&S a se zárukou 7let bych za tyhle peníze koupil těžko....

Byla to předprodejní akce pro stále zákazníky a trvala jen 2 dny....

Jinak to maji předraženy o tom žádná.....

Čili chápu dobře, že tam musíš pravidelně chodit nakupovat předražený šunt, aby ses stal tím \"stálým zákazníkem\" a jednou za čas si mohl koupit něco v té \"předprodejní akci\", jo? :D To mi připomíná onu legendární větu \"nechci slevu zadarmo... :P

Nekupuju tam pravidelně,sekačka mi odešla po 16 letech a když jsem sháněl zrovna mi to přišlo ,cena byla dobra tak proč ne....

Ne jen jsem se zaregistroval na odebírání novinek a v tom to přišlo,zrovna jsem se díval na email a byla tam akce.....

Maji to dobře vypočítány ta akce byla někdy v únoru,kdy asi nikdo nebude kupovat sekacku,proto nabídli asi takovou cenu....

Myslis ze ta sekačka je sunt,no není to profi stroj o tom žádná,ale zpracování je podle me OK......

Podivam se kolik tam věci stoji,kolik stoji jinde a pak uvidim kde koupim.....;)

Ted budu kupovat mycku ale od Milan+ Michelinu,protože za tu cenu asi nic lepšího nesezenu v poměru vykon x cena;)

Odesláno

Nevím, jak to mají, v podstatě mě Mountfield nezajímá.

Já tam loni koupil jejich bazén (ale ne tuto sadu) a tak mě zásobují maily ;) Až budu potřebovat nějaké příslušenství, pravděpodobně bude zase od nich, tak si nechávám posílat jejich nabídky. Osobně myslím, že na tyto \"spotřební\" bazény mají opravdu nejvýhodnější ceny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...