Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau,

mám na Vás prosbu a potřebuji poradit.

Můj otec používá ještě \"starý\" videorekordér = Panasonic NV-FJ632EE-K a k tomuto přístroji už nemá ovládačku,někam ten originální ovladač zašamtročil.

Otec mě pověřil ať mu nový ovladač k tomuto videorekordéru seženu.

Originální ovladač už prý se nedá koupit,není už nikde k sehnání.

A univerzální mě bylo zděleno že -bohužel podle modelu již nelze identifikovat.

psal jsem na stránky:AME,Vatelectronic,fajneelektro

Ale nechápu ze by na ten videorekordér nefungovala nějaká univerzální ovladačka Panasonic

P.S.Nepište prosím rady v tom smyslu že zastaralý přístroj vyhodit do popelnice. Otec ho chce používat.

dík čauvec:)

Posílám ještě obrázek té origo ovladačky.

post-10989-1410963630283_thumb.jpg

Odesláno

Tak jedině koupit nějaký univerzální ovladač (v Lidlu třeba mívají v akci docela dobrý) a pokud nebude fungovat, tak ho vrátit. Dnes máš možnost vrátit zboží téměř všude.

Já tady v šupleti mám nevyužitý z Lidlu, kupoval jsem ho, protože se jím dají \"otevřít\" nové funkce u televizorů LG, které běžně nejsou dostupné ;) Ale posílat ho poštou je blbost.

Odesláno
proč by to byla blbost posílat poštou je to za 39Kč;)

Protože v Lidlu stojí 200,--

Já bych ho musel strčit do bublinkové obálky, dojít na poštu a za 39,-- poslat. Kolik bych asi tak za něj mohl chtít, když je bez záruky, aby se Ivoušovi nevyplatilo ho koupit se zárukou v Lidlu?

Odesláno

no právě z AME mi odepsali toto opis:

Dobrý den,

bohužel podle modelu již nelze identifikovat.

S pozdravem Jiří Krejčí

KTS – AME s.r.o.

Karla Čapka 60

Hradec Králové

Odesláno

Jak píše Peta. Ten Lidláckej je za ty prachy velmi šikovnej. Jeden čas jsem ho měl jako 3v1. TV(OVP)+VCR(Toshiba)+DVD(Samsung). Jde naprogramovat buď podle kódů z příručky nebo umí sám vyhledávat nebo jde naučit podle origo ovladače. Jedno plus je taky, že má podsvícený tlačítka a displej. ;)

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Taky mám doma starý VHS Panasonic jednu NV-HD677 a NV-SJ412. V podstatě jsou to stejný videa, jako máš, jen v jinym kabátě. K oboum jsem scháněl dálky a vim, že spolehlivě na to chodí buďto TENHLA a nebo mnohem novější typ z dvojkombinačky DVD/VHS ZDE. Ten používám k tomu NV-HD677 a neměl jsem jedinej problém s jakymkoli nastavením videa a pohybem v menu, což se o univerzálech říct nedá. Navíc ten z dvojkombinačky je programovatelnej, takže by měl umět dkonce při frekvence,který Panasonic používal.

[upravil dne 11/4/14 19:55 od Mef]

Guest servisman
Odesláno

Tak jsem prohledal to svoje zázemí doma a bohužel jsem jej asi vyhodil. Měl jsem doma ten ovladač , ale díky volnému času a že jsem likvidoval zbytečnosti jsem jej vyhodil.

• O 2 týdny později...
Odesláno

jsem zapoměl tady odepsat,už máme ca.14 dní nový ovladač doma z panasoniku.

Psal jsem do panasoniku,uvádím opis z emailu:

> Dobrý den, původní ovladač N2QAKB000022 se již nevyrábí. Místo něho

> Panasonic jako náhradu nabízí N2QAKB000028. Můžeme ho objednat, cena je

> cca 300kč s DPH bez případné dopravy ( 150 - 200kč ).

ovladač ve firmě Panasonic odněkud ještě objednávali

a potom ho poslali do týdne,celková cena s dopravou byla jen 380kč Což bylo supr cena.

díky všem za rady:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...