Domino14 Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Čau, taky se rozmýšlím nad kamerou. Jak jste s těma svýma po tom půlroce spokojení? Vydržely vám? Citovat
vendelinek Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 Tak já mám kameru už asi tři roky a jsem spokojenej,prozatim funguje Mám GUARD F 80 HD Citovat
oddie Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 Já mám v autě furt ještě tu Mini 0801, nerozbalená B40 leží v regálu, ještě jsem se nedokopal to prohodit... Citovat
venomcz Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 pořád mám SJ5000 a funguje bez problémů . Za týden jedu k moři takže ji vytáhnu , hodím do vodotěsného obalu a poslouží i jinak než v autě :-) Citovat
urdemala Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 V 22. června 2016 at 12:52, oddie napsal: nerozbalená B40 leží v regálu, ještě jsem se nedokopal to prohodit Mě se tenhle typ kamery zatím líbí nejvíc, přemýšlím o ní zatím jako o jediné možnosti, ale nelíbí se mi jedna věc – v tom místě pod zrcátkem (aspoň u 407) je zrovna místo, kde nestírají stěrače, takže v zimě a v období marastů na silnici asi nebude nic vidět, což je dost k prdu. Má s ní někdo zkušenost? Citovat
Domino14 Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 Na základě videí od Haryka jsem objednal tu truecam a4, tak s napětím očekávám Citovat
John Odesláno 29. červen 2016 Odesláno 29. červen 2016 moje GS90C funguje taky naprosto vph. A maximalni spokojenost. Citovat
Domino14 Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 Chtěl bych Vám poděkovat za sdílení zkušeností určitě se budou hodit i dalším členům fóra... koupil jsem tu a4 jako má haryk a jsem spokojený. Citovat
parizov Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 Taky mám Truecam (A5) a s vlastní kamerou celkem spokojenost. Dá se dokoupit i např. UV filtr, ale ten po ohřátí za sklem odpadává, to už je horší. Pokud jde o přehrávač, lépe se osvědčil alternativní http://datakam.ee/player/. Nebo přehrávám bez mapy jako jiné filmy na PC. No, a taky (pokud jsem chtěl mít natočenou celou cestu na dovolené a průběžně přenášel do notebooku) byl zmatek v názvech souborů snímků a přiřazených gps. Pokaždé se totiž začíná vše číslovat od začátku (ne jako třeba ve fotoapatrátu) na to je potřeba dát pozor. Teď jsem aktualizoval, tak teda ještě nevím... http://www.truecam.cz/firmware/ Citovat
Leo Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 Můžete mi prosím doporučit nějakou cenově výhodnou kameru (klidně z Číny) se kterou máte dobré zkušenosti (dělá co je u ni popsáno) s následujícími parametry: 1. Bez displeje (ušetřím na velikosti a v případě potřeby přehraji záznam mimo kameru na počítači). 2. Automatické zapnutí po nastartování (to je asi samozřejmost). 3. Automatické zapnutí u vypnutého zapalování při pohybu před kamerou (měla by mít baterii, aby byla schopna se bez externího napájení sama zapnout - chci použít pro případ, že mi někdo na parkovišti nacouvá do předku auta). 4. Dostatečné rozlišení na přečtení značky. 5. Slušný noční záznam. Nebojím se něco objednat na Aliexpressu, ale rád bych koupil něco ověřeného, ať to hned nemusím posílat zpět. Jak jsem to tu četl, tak většinou kupujete kamery s displejem což nepotřebuji a taky o tom pohybovém senzoru (pohyb před kamerou) jsem nic nenašel. Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 Mas tu dosť typov už uverejnených. Ja som včera skusil apku do mobilu Autoguard.celkom sa mi to pozdáva,nastavim parametre,zapnem gps a ukazuje všetko potrebné,g ps súradnice,mapu,rychlost,zaznam nehody v prípade že sa stane uložené a automatické núdzové volanie.a automaticky upload na server, či cloud po pripojení na wifi. Pro verzia za 2,5€,nahrávanie na pozadi a iné veci. Citovat
Leo Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 Jenže všechny ty kamery jsou s displejem a bez zmínky o automatickém zapnutí při pohybu před kamerou . Citovat
oddie Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 Trvat na kameře bez displeje je blbost, skoro všechny jej mají, jen si zbytečně zužuješ výběr a vůbec nic neušetříš. Citovat
parizov Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 Taky přes display bývá nějaké nastavení a je to tak o dost jednodušší. Vypnout by měl snad i případně jít... Citovat
MotoMoto Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 Já tedy neznám žádnou co by se dokázala zapnout když je vypnutá a něco se bude dít před autem. Jak by to mělo fungovat? Infra to nepůjde, takže jedině že bude zapnutá a vyhodnotí změnu obrazu a začne nahrávat. To už je jednodušší aby nahrávala stále a měla velkou úložnou kapacitu. Citovat
Leo Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 Třeba tahle to umí ("Detekce pohybu") :http://www.truecam.cz/kamery-do-auta-truecam/truecam-a6/ Ale ta cena. Tak právě jestli není něco podobného a odzkoušeného v Číně. Citovat
parizov Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 Jj, umí, ale musel bys mít zásuvku pod proudem i bez kličku, myslím. Jinak, pokud seženeš bez displeje, bude asi kvůli připojení (wi-fi) nejspíš právě dražší. Citovat
Leo Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 (upraveno) U funkce "Parkovací mód" píšou "až 24 hodin bez nabíjení", takže předpokládám, že to umí nahrávat i na baterku. Teď jsem si všiml, že tu detekci pohybu umí všechny truecam a pár lidí je tu má. Máte to prosím někdo odzkoušeno? Když to umí i ten jejich nejlevnější model, tak jiné kamery to běžně neumí? Upraveno 1. srpen 2016 uživatelem Leo Citovat
Pacho69 Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 No myslím, že bude jednodušší udělat si zásuvku pod proudem přes nějakou powerbanku (tak mám řešenou i nabíječku v autě, nabíjí, i když odejdu z auta a nechám tam telefon). Kamera bez displeje je kravina, jak asi budeš štělovat, co chceš vlastně nahrát? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.