Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakého výrobce výfuků preferujete?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Zajímaly by mě zkušenosti s výrobci výfuků.A který má dle vašeho názoru nejlepší poměr cena/kvalita.Pomalu,ale jistě mě opouští zadní díl výfuku.I když jsem myslel,že vydrží víc.Je tam teprve 18 let z fabriky a už se totálně rozpadá horní plášť. :D Jo a nejedná se o Peugeota,ale to by v případě výfuku mělo být jedno.

Odesláno

Já preferuji Walker. Bosal jednou zklamal, ztratil jsem pro něj důvěru. :D

Dobrou službu udělá i MTS nebo nějaký polský.

U 18letého auta bych zvážil jeho další využití, zda by nestačil levný polský či Staline z AutoKelly. :papa

Odesláno
Preferuju Polské výrobce :D Jelikož ostatní značky vydržely max o 1/2 roku dýl a cena byla násobná ;)

prošel jsem vývojem, kdy jsem na ně nadával, až po dnešek, kdy je doporučuju:) a to přesně proto, co je psáno nahoře, většinou je i ZDARMA namontují...

Odesláno
Já preferuji Walker. Bosal jednou zklamal, ztratil jsem pro něj důvěru. :D

Dobrou službu udělá i MTS nebo nějaký polský.

U 18letého auta bych zvážil jeho další využití, zda by nestačil levný polský či Staline z AutoKelly. :papa

Určitě Staline, protože Stalin je věčný :aut

Odesláno

U 18letého auta bych zvážil jeho další využití, zda by nestačil levný polský či Staline z AutoKelly. :papa[/rquote]

No to by určitě stačil.Jen mě zajímalo,jestli je tam třeba nějaký extrémní rozdíl v životnosti.Ono jak se znám,tak to stejně dopadne tak,že s tím budu jezdit,dokud se nepropálí i samotný tlumič a nezačne to dělat kravál.Zatím mě opouští jen horní plášť a to docela hodně,ale jinak to zatím nehlučí.Tak to asi doklepnu úplně do mrtva.Nebo aspoň do Srpna,kdy bude STK.

Guest servisman
Odesláno

Mohl by jsi napsat aspoň co máš za auto ? Aby vydržel výfuk 18 let ,to jedině že by stálo pár let někde ve stodole. Většinou jsem slyšel že měnili po 7-10 letech. U tak starýho auta bych bral nějaký obyč ,jak zde bylo psáno .

Odesláno
Mohl by jsi napsat aspoň co máš za auto ? Aby vydržel výfuk 18 let ,to jedině že by stálo pár let někde ve stodole. Většinou jsem slyšel že měnili po 7-10 letech. U tak starýho auta bych bral nějaký obyč ,jak zde bylo psáno .

Megane 1,6e.Ve stodole to nestálo.Já ho mám 10 let.Ale je pravda,že to nijak extrémně nejezdilo.Koupil jsem to se 72 000km teď mám 136 000.Je to garážované.A stále je tam tak 90% dílu originál Renault.Co jsem měnil,těch pár věcí,tak na všem bylo logo Renault a na všem co je viditelné bez rozebírání je logo taky.Včetně celého výfukového systému.Tam jsem zatím měnil jen vlnovec,no a teď se tedá rozpadá ten konec.Nejsou ani prasklé svody,což se abych pravdu řekl divím,protože to praskalo snad na všech Meganech.Baterku jsem měnil v roce 2009 a taky měla popisky Renault :D

Odesláno

No do značkového servisu ten pán v Německu jezdil,aspoň podle servisky a faktur,které mě k tomu dal. 118 let by bylo opravdu moc :D Každopádně ja jsem za těch 10 let co to mám měnil na výfuku jen ten vlnovec jak jsem psal.A minimálně 2 tam ty pláště budou,moc jsem na ten druhý nechtěl tlačit,abych ho neprorval,ale zatím to neřve,akorát už je tak z poloviny ta první vrstav odchlíplá a na dotek se rozpadá :)

Odesláno

Možná to Němec měnil,to nevím,ale já za 10 let ne.A jak se dívám na Starline,tak to teda není zrovna nejlacinější výfuk za 1 376,-. Takže asi to bude nakonec Polmostrow za 923,- Někdy. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...