Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty jsi nečetl, co psal ChouLu? Jasně napsal, že test neprošel: "Je to rozbitý..." a "ten update musí proběhnout korektně, protože pak musí proběhnout i v ostré verzi"

Odesláno

Zatím nemám vysledky pac se prave stehuju. Budu se tim zabyvat pristi tyden az vyndam pc z krabic...

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Do h**** nerikejte mi ze se s tim fakt neda neco udelat ?!! Fakt neuveritelny ....  :blicismajlik   :grr

1khsk.png

Mírni svůj slovník, dá se to říct i slušně. Díky! Béďa

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Prevence zdvojených příspěvků... 15 vteřin Ti přijde moc dlouhých? Vychladni trochu chlape ;) A trocha slušného vyjadřování by Ti taky neuškodila!

Odesláno

Hm, príma řešení - až na to, že já mezitím něco četl, takže to stoprocentně bylo víc, jak 15 sekund. Je to otravný, chybový, nespolehlivý. A už se to řešilo a že prý to nejde odstranit. Takže kde je pravda ? Je to tak naschvál, nebo omylem a neví se, jak to změnit ?...

Odesláno

Je to schválně a jak už jsem psal prevence zdvojených příspěvků a spamu. Je tam nastaveno 60s mezi příspěvky a funguje to zcela spolehlivě... Chvíli se ladila ta délka prodlevy, ale aktuálně si na to stěžuješ pouze Ty...  

Odesláno

Jo tak to pak jo ... Takže je 60s ale ukazuje to 15s. No já jsem si říkal, že to bude určitě déle ...

Odesláno (upraveno)

Jak to zmenit? tak tolik nechvatej dit ti tady nic neutece,taky uz se mi to stalo,klidek,nerozciluj se

odeslano z Lumie

ty seš asi hodně startovací,co,to neni poprvne,ze ti. neco ulitlo

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Nejspíš ti to ukazalo zbyvající čas

Aha tak ne, tak to ukazuje asi standart hlašku která je ve foru

Presne tak, je tam pokazdy 15s ... 15s pockat umim .. to ne, ze ne. Jenze ono to neni 15s.

Odesláno

Bohužel aktuálně nic lepšího s tím nelze udělat...

Nová verze fóra + upgrade disků tento problém bude řešit.. odhadované odladění a spuštění cca léto.. ;) 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Všiml jsem si takové vzláštnosti.

V jednom příspěvku je tentýž pisatel zároveň "online" i "offline". :myslim

post-572-0-32201300-1457195533_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dave_k

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...