oddie Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Vzhledem k tomu, že většina plateb se odehraje tam, kde karty neberou, je pro mě tato otázka mimo mísu. V podstatě jediné, co platím kartou, je nafta, což při mém nájezdu jsou tak 3 tis měsíčně. Možná ještě pár drobných nákupů, a případné cetky z Číny. Citovat
koblih69 Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Můžu se pro zajímavost zeptat na to kolik zaplatíte kartou? nebo stačí poměr karta / hotovost. Nejde mi teď o příkazy z účtu, ale prostě hotovostní nebo \"karetní\" platby. Citovat
Lihous Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 No ja vetsinu kartou ale za vedeni chce banka cca 40Kc a dava myslim 1% z platby a jeste mesicne omezene nejakou castkou .... Tak ze spis k pousmani. Me zadani je proste vse zadara a dozivotne! Mozna najivni predstava ale pred dvouma rokama se me taky u T-mobile pani smala ze volani bez limitu pod 600Kc vidi spis jako pohadku a hle ..... sic to neni pod ale kolem 600 to je. A stejne to bude i s uctem.Kolega taky prechazi a jen Ceska sporitelna zjistila ze utika hned mnoho telefonu a mnoho udivu proc nac a jen poplatky vas nuti ..... tak vam to udelame taky zadarmo dohodneme se ..... (admine promin) ale tak akorat nasrat....,neslo to do ted tak co a to mel podobne platby cca 120-150Kc/mesicne a zustatek kolem 200tis..... A stejne jsem presvedceny i ja nejde to jdu jinam chcete kapitalizmus klidne ale se vsim ne ten nas ceskej!! :D:D Jinak diky za postrehy a \"tipy\" Citovat
koblih69 Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Vše zadarmo a doživotně... ať to stojí co to stojí :D:D K tomu doživotně jen poznámku - žádná banka ti nikdy nebude garantovat dlouhodobě podmínky. To je naivním, stačí se podívat na Air-bank a podobné hvězdičky jak se mění podmínky. Je to logický, za těhdle podmínek to nemohli ustát. Citovat
Lihous Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 Klidne muzou pokud nebude vse jak bylo pri podpisu smlouvy jdu jinam .... A dozivotne je jen nadnesene me by stacilo jako \"slusnost\" klidne 5 lepe 10 let Ale nebojim se i toho se snad dockam. A ikdyz jsem trouba tak za tech rekneme 10let co tam zustava zhruba 100tis tak si \"ONI\" vydelali podstatne vic nez co davaji me. Tak kde je drobna chyba ..... Jasne ze u me protoze jsem daleko drive nesel jinam. a proto udelame a bude klid pro ne i pro me. A jeste jedna poznamka ktera me vlastne donutila k tomuto kroku.Primo Ceska sporitelna mela akci:Prived noveho zakaznika a on i ty mas vedeni uctu na 5let zadarmo - vse v tichosti ..... Tak ze proc bych mel hledat dalsiho zakaznika \"ze\" ..... [upravil dne 28/2/14 19:10 od Lihous] Citovat
koblih69 Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Určitě, je potřeba se o to zajímat. Já kdysi dělal scénu ve spořce. Jednak skoro nic nešlo, jednak když už něco slíbili po telefonu tak na místě to odvolali takže to vzalo rychlý konec. Od té doby sleduju podmínky a vždycky se podivím jak tam příjdu a oni najdednou najdou nějakou zajímavou změnu o které bych se jinak vůbec nedozvěděl. Už je to takový folklór. Citovat
Dave_k Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Když jsem dával výpověď u ČS tak se mě slečna ptala proč odcházím a ke komu. Když jsem jí řekl, že kvůli poplatkům a k mBance tak se jen chápavě pousmála a rychle vyřídila moji žádost bez dalších \"zbytečných\" otázek. Citovat
skuci Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 tak tam hlavně záleží kdo od toho co očekává, jestli jen poplatky za vedení nebo další poplatky s tim spojený včetně třeba nějaký vratky za platby a tak... Citovat
Lihous Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Uprime me jde jen o ty poplatky. Se sporitelnou jako takovou jsem celkem spokojeny \"ale\" viz popsane me prestalo bavit delat osla. A kdyz jim stoji odchod \"zakaznika\" za cca 100Kc/mesic tak jo s radosti...... Bankomat pouziju max 2x do roka internet spis na kontrolu co pouzivam je GSM ..... A obracene myslim ze je jejich starost nabidnout podobne.... Ale chapu to jednak maji malo lidi coto dela ale predevsim jsme v cesku. Citovat
Lihous Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Pro me sic s kompromisem ale zajimava alternativa k soucasnemu stavu Ceske sporitelny http://www.fio.cz/bankovni-sluzby/bankovni-ucty/osobni-ucet Ferove jsem jim poslal posledni \"navrh\" a pokud prijde nejde to nemuzeme ale JSEM NEJLEPSI NEJVETSI .... proste odchazim. Jedine co me bude schazet ze GSM bankovnitv nemam chytreho founa jen hloupeho .... ale i s tim se asi da zit Jeste jednou diky za napady a zkusenosti. [upravil dne 2/3/14 07:41 od Lihous] Citovat
Lihous Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Tak nakonec jsem pristal tady https://www.gemoney.cz/lide/ucty/bezne-ucty-genius bez vetsich problemu sic v kompromisu na siri nabizenych produktu / zadarmo / ale snad bude klid. Banku mame ve meste pro pripad nejake komplikace a ostatni je dostupne na netu. Citovat
Milan+ Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Moc jsem to nečetl tak jenom poznámku - myslím, že je celkem jedno jeslti je vedení zdarma nebo ne. Člověk musí koukat na souhrn těch služeb. Například za pkaždou latbu kartou mi automaticky jdou procenta, za nákup \"někde\" mi jdou navíc výšší procenta z nákupu (Kelly, Agip... ). To dělá řádově stokoruny měsíčně. Stejně tak cena služeb který používám nebo nepoužívám má nějakou hodnotu a to je potřeba brát všechno v úvahu. [upravil dne 27/2/14 22:06 od koblih69] To používáš ale kreditku od GE. Tam to bylo výhodné ,ale ted už velkoobchodní/registrovaný/ odběr je zkrouhnutej na 1%,Agip dával 3% a na debetku není nic. Jináč učet Gratis nemá chybu. Citovat
Vvitty Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 I u Ceske Sporitelny se da celkem snadno neplatit nic na poplatcich spojenych s beznym uctem. A kdyz zapocitam 1% bonus za platby kartou tak jsem za lonsky rok tak 2000 v plusu Kdyz k tomu pripominam servis prevysujici dost vyrazne konkurenci tak se to vyplati (i kdyz asi ne tomu kdo ceka ze mu na ucet prijde vyplata a bud ji vybere nebo utrati kartou a vic nepotrebuje). Jen tak namatkou - vyrizeni reklamace zneuzite karty v GE trvalo 60 dnu, penize za danou transakci blokovane po celou dobu. Zrovna se mi dost nehodilo mit tam vazanych 35 tisic. Ve Sporitelne vyreseno podstatne rychleji a bez blokace. Vzhledem k odlisnemu mnozstvi pobocek v Praze jeste parkrat cesta na druhy konec Prahy, protoze se to v GE muselo resit osobne... Citovat
Milan+ Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Kartu používám dnes a denně,tak nechápu nějaké zneužití a natož ještě u dvou peněžních ustavů u jednoho klienta. A karty používám už sakra nějaký ten pátek. Citovat
Lihous Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Ale ja netvrdim ze je Ceska sporitelna spatna jen trosku nepruzna. A kdyz je pro ne popsane problem dobra jdu jinam. Nejsem ten kdo kazdeho 1/2 roku meni ale prestavam byt tupa ovce .... Naopak ocekaval jsem vstricne gesto v podobe toho co prijde \"Duvodem k odchodu je jen poplatek - tak to mate taky zadarmo,ale ja uz jen dodam POZDE pratele\". Scenar opsan od kolegu co jsou uz leta u GM. [upravil dne 5/3/14 19:29 od Lihous] Citovat
koblih69 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 To používáš ale kreditku od GE. Tam to bylo výhodné ,ale ted už velkoobchodní/registrovaný/ odběr je zkrouhnutej na 1%,Agip dával 3% a na debetku není nic. Jináč učet Gratis nemá chybu. Nemám kreditku od GE. Citovat
Milan+ Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Hm,tak to máš u čeho,protože žádná jiná banka Agip a Kelly nemá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.