Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A opel tigra? sice dvojdverak ale moc sa mi to auto lubi ,co sa tyka spolahlivosti tak neviem k tomu nic povedat

co vim tak tigry celkem jezděj kámoška jednu měla než ji sešrotoval někdo s mondeem a nenadávala jen jednou tam tušim měla nějakou závadu že nechtěla držet volnoběh a chcípala na křizovatkach řešilo se to měsíc a nakonec z toho vypadlo nějaký debilní čidlo pro snímání tachoměru na převodovce . jinaknemam zadny informace o tedlech autech

Odesláno

Ono je to taky nanejvýš rozumné, ukázat na zastávku MHD. Auto na 400km týdně, tj přes 20tis km ročně, si chce pořídit za 15tis Kč? A z čeho bude platit provoz, když nemá pomalu ani na pořízení???

Odesláno

no tygru jsem mohl mit 1.6ku benzin ... nevim zda je to broblem vsech ale ta co jsem v ni jen byla asi vadna ... tocit motor nad 3tis jinak to proste nejelo a pri 2500 jsem myslel ze motor vyskoci z auta jak byl podtocenej a lomcoval sebou... pritelkyne ma forda pumu 1.7 benzin a tam motor zvlada i 1200 otacek uplne v pohode a naucila se sni jezdit cca za 5l na 100

Odesláno

tak něco ji stipko hodí takže na provoz dejme tomu by bylo. je jasný ,že kdyby byli slušný prachy tak tohle neřešim du vemu prachy na pořádnýho pežota nebo cokoliv jinýho slušnýho a jezdi každej by to tak udělal jenže bohužel situace není taková nechci tu zabředávat do politiky ale neodpustim si jednu poznámku na učet týhle země v souvislosti s tim co tu řešíme. byl sem hodne v zahranicí a to co me oči videli tak proti tomu sme žumpa a práve proto se sem tahaj hydry z celý evropy co nikdo nechce protože čecháček na to nemá a rád koupí i to co němec zahodí.

Odesláno

Za 15 koupíš hajtru, do které 15 vložíš.

Tady bys koupil něco, co aspoň jezdí. A že to má prodávající už 5 let, tak to nebude tak špatné.

[upravil dne 24.2.2014 19:20 od P607Olda]

Odesláno
tak něco ji stipko hodí takže na provoz dejme tomu by bylo. je jasný ,že kdyby byli slušný prachy tak tohle neřešim du vemu prachy na pořádnýho pežota nebo cokoliv jinýho slušnýho a jezdi každej by to tak udělal jenže bohužel situace není taková nechci tu zabředávat do politiky ale neodpustim si jednu poznámku na učet týhle země v souvislosti s tim co tu řešíme. byl sem hodne v zahranicí a to co me oči videli tak proti tomu sme žumpa a práve proto se sem tahaj hydry z celý evropy co nikdo nechce protože čecháček na to nemá a rád koupí i to co němec zahodí.

To bude tím, že jsou tady lidi schopní ty vraky kupovat. Třeba mají rozpočet 15 tis. a za to chtějí starý vrak s přetočeným tachometrem :mrk

Odesláno

to se pleteš koblihu :-) to je jenom dusledek toho že tu lidi makaj za směšný částky a pak maj tendence tyhle vraky logicky kupovat . odtud vítr fouká odnikud jinud hele jen tak pro srandu přijel sem do švícar a kluci co makaj jako zámečnící se mě ptali kolik v čechách vydělám když sem jim řekl že to je asi v prepoctu 700 az 800 euuro tak se smáli a rekli mi ze za toby nedelali ani omylem stejna zkusenost z nemec z rakous prakticky skoro celý evropy. :D

Odesláno
to se pleteš koblihu :-) to je jenom dusledek toho že tu lidi makaj za směšný částky a pak maj tendence tyhle vraky logicky kupovat . odtud vítr fouká odnikud jinud hele jen tak pro srandu přijel sem do švícar a kluci co makaj jako zámečnící se mě ptali kolik v čechách vydělám když sem jim řekl že to je asi v prepoctu 700 az 800 euuro tak se smáli a rekli mi ze za toby nedelali ani omylem stejna zkusenost z nemec z rakous prakticky skoro celý evropy. :D

Kolik ti je, že tyhle nablblý bláboly žereš?

Odesláno

to nejsou blaboly je to zkusenost kazdej ji má jinou :-) a je jasny ze se z toho zije jinak na slovensku ve svajcu a v rajchu ale to uz sem pryc od tematu aco mě tu drží no treba pritelkyne :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...