destiny Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Takže je rozhodnuto. Na žádost výrobce AUTOMOBILES PEUGEOT jsou modely 307 stahovány do servisů ke kontrole v souvislosti s výrobní vadou, způsobující vibrace volantu. Před časem vysílla NOVA v Občanském Judu reportáž, týkající se právě tohoto problému. Poptám se ještě na detaily v servisu, až tam na kontrolu dorazím a budu Vás pak informovat. Citovat
John Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Tak to koukám, si dali docela na čas...:o Pak podej info jestli odstranily tu zavadu. Citovat
destiny Odesláno 13. září 2005 Autor Odesláno 13. září 2005 Mě to dorazilo dnes. Možná že začali jen s nějakým rokem výroby. Třeba to má jen nějaká série. Netuším detaily. Citovat
barenst Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Pokut si pamatuji tak to uz jednou Peugeot resil u prvni serie 307 2,0HDi a ted to rozsiril na dalsi . Tento dopis prijde jen prvnim majitelum tak ten kdo koupil ojetou 307 tak by se mel informovat v Servise Citovat
michal 206 Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 vite nekdo co bylo v tom obcanskem judu a kdy se to vysilalo? neco prinosneho? dik yza info dival jsem se ted do archivu novy na netu a uz to tam asi neni Citovat
Netopýrka Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 no bude to necelý půlrok, ale taky si nevzpomenu, jen vím, že už jsem byla v klubu...každopádně to jednání Peugeotu bylo dost neseriózní a věřím, že ten člověk už si nikdy Pežotka nekoupí...tuším, že měl 307čku stejně modrou jako má Destiny, a neustále se dožadoval odstranění vibrací do volantu, a z autorizovaných servisů ho posílali pořád dokola k šípku...problém byl taky v tom, že měl auto na leasing...jestli se nepletu, tak prodejce po dohodě s leasingovkou na závěr reportáže naznačil, že nabídnou úplně jiný model (že by to pro poškozeného bylo dokonce i cenově výhodnější: dražší auto za stejnou cenu jako ta 307čka) Citovat
Netopýrka Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 ...btw. jsem zvědavá, až to dojde i k nám do firmy na služební 307 Citovat
lamancha Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Ja si jen vzpominam, ze kdyz jsem daval odkaz na tu pani z Novy do diskuze , tak jsem se jen dozvedel, jak Nova stoji za ...., ze z toho stejne nic nebude atd. a ejhle, \"zeby kapr \"? http://www.peugeot-club.com/topic/8119-vibrace-tv-nova/#85808 [upravil dne 13/9/05 lamancha] Citovat
michal 206 Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 zitra se poptam v servisu jakych modelu, motoru a rocniku se to tyka... na sw by nam to bodlo, 5d (tuky, tuk) bez problemu. Citovat
Netopýrka Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 my máme v práci breaka a taky ?uk-?uk-?uk musím zaklepat, no problemo (i když ten trpí díky prasojezdectví jeho hlavního řidiče :( ) Citovat
Petr605 Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Původně zaslal: lamancha Ja si jen vzpominam, ze kdyz jsem daval odkaz na tu pani z Novy do diskuze , tak jsem se jen dozvedel, jak Nova stoji za ...., ze z toho stejne nic nebude atd. a ejhle, \"zeby kapr \"? http://www.peugeot-club.com/topic/8119-vibrace-tv-nova/#85808 [upravil dne 13/9/05 lamancha] A jak víš, že to má souvislost s n@vou? Že by se jí báli až ve Francii? Citovat
michal 206 Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 to asi ne, treba ta akce venku nema smysl, treba je to nasima silnicema a tak to pomohlo, treba se upone pletu, nevim. nebo se o podobne akci uvazovalo a tohle to urychlylo, nebo...? Citovat
destiny Odesláno 14. září 2005 Autor Odesláno 14. září 2005 No nebo se to díky n@ve dostalo mezi lidi a začali jezdit 307ičky do servisu s tímhle problémem a chtěli nové auta, jako pán v reportáži Citovat
lamancha Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Kazdopadne ja se dneska vratil ze servisu , kde jsem reklamoval \"kvileni\" motoru - setrvacnik - coz mi vymenili a ted to kvili zase krapet jinak, no a taky se snazili odstranit ty vibrace - klasicky - jen znovu vyvazili kola, takze vse je pri starem, takze tam pojedu zase:grrjo a taky mi neslo rozsvitit stredni svetlo - za tri dny jim prijde, a schranka na bryle jde zavrit, jen kdyz se ji chce, ale jinak jsem veskrze pozitivne naladen a mam to auto rad, je mezi nami primo citovy vztah:aut [upravil dne 14/9/05 lamancha] Citovat
Kurt Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 \"s cílem zaručit Vašeho pohodlí a bezpečnost\" - to jim snad píšou přímo ve Francii, ne? Citovat
Fusion Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Původně zaslal: Netopýrka no bude to necelý půlrok, ale taky si nevzpomenu, jen vím, že už jsem byla v klubu...každopádně to jednání Peugeotu bylo dost neseriózní a věřím, že ten člověk už si nikdy Pežotka nekoupí...tuším, že měl 307čku stejně modrou jako má Destiny, a neustále se dožadoval odstranění vibrací do volantu, a z autorizovaných servisů ho posílali pořád dokola k šípku...problém byl taky v tom, že měl auto na leasing...jestli se nepletu, tak prodejce po dohodě s leasingovkou na závěr reportáže naznačil, že nabídnou úplně jiný model (že by to pro poškozeného bylo dokonce i cenově výhodnější: dražší auto za stejnou cenu jako ta 307čka) Dostal 407 za zvýhodněnou cenu, což svým způsobem taky není moc fér vůči těm co půjdou teď na reklamaci. Citovat
Netopýrka Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 šmejdík jeden... :D ale budiž mu to přáno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.