lamancha Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 preji hezky den, nasla jsem na Vas kontakt na disusnim foru v Peugeot clubu. Natacim ted reportaz tykajici se vibrace volantu u P 307 . Pokud byste mel zajem podelit se s nami o svou zkusenost, zavolejte mi, prosim, na nize uvedeny telefon. Na mailu ted nebudu, jelikoz jsme v terenu. Nataceni by se konalo zitra, tj v utery 21.6. Odpoledne budeme primo v Brne, tak bychom za Vami mohli prijet. V pripade nezajmu se omlouvam za nevyzadany e-mail S diky za spolupraci Jana Parezova, reporterka Obcanskeho juda, TV NOVA tel.: 608 10 20 42 ja bohuzel nemohu ale kdo ano - nevahejte Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 no jasne nevahejte...bude sranda...obcanskej jouda...hlavne vsechno svedte na silnicare skoda ze nemam 307cku TV NOVA RULEZZZZZ Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 no ja bejt patriotem (a to jsem) , tak ani nepipnu Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 No, patriotismus ano, ale do jisté míry. Co kdyby na základě Joudy začaly stahovat 307dmy a kontrolovat příp. vyměňovat vadné díly? To se asi nestane, co? ... no tak nic. jen jsem to zkusil ... to kvůli počtu mých odpovědí Citovat
Dave_k Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Aby to nemělo malinko souvislost s nedávno uveřejněným samovznícením 307iček ve skandinávii. Citovat
Medvěd Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: Jirkap Ještě, že nemám 307, zlatá 406 A já myslel, že máš stříbrnou . . . . :P:P Citovat
Petr605 Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Kdoví co z toho na na TV N@VA udělají. Já bych jim neřekl ani písmeno. Můžeš to myslet sebelíp, ale u střihačskýho stolu si s Tebou poradí. Citovat
-=Michal=- Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Původně zaslal: Jirkap Ještě, že nemám 307, zlatá 406 Pravda, pravda. Co tak brouzdám různě po tématech, tak půlka z toho je nějakej problém s 307mou. Asi dost nepovedený auto. Doufám, že mě za tu generalizaci někdo neukamenuje Citovat
lamancha Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 2dtyrkas:sice nechapu co ma patriotismus spolecneho se zavadou na aute:omuzu se jen domyslet, ze co neni ceske je spatne, takze nam zbyly jen syrecky ( vyrabene v souladu s EU) 2Michal- neukamenuje:papamy mame tolika starosti s 307, ze na nic jineho nemame cas:D Citovat
Vvitty Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: lamancha 2Michal- neukamenuje:papamy mame tolika starosti s 307, ze na nic jineho nemame cas:D to je to vazne tak spatne? Citovat
lamancha Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 2Vvitty: ale neni, ale znas to, kdo si nestezuje, tak nezije - aspon v te nasi ceske kotline - ale to jsme odbocili jinam a do servisu to nepatri:papa Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: lamancha 2dtyrkas:sice nechapu co ma patriotismus spolecneho se zavadou na aute:omuzu se jen domyslet, ze co neni ceske je spatne, takze nam zbyly jen syrecky ( vyrabene v souladu s EU) 2Michal- neukamenuje:papamy mame tolika starosti s 307, ze na nic jineho nemame cas:D Lvi patriotismus - to neni vlastenectvi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.