Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Protože jsem zjistil,že můj autoatlas z roku1972 má nějaké menší mezery v zobrazení tak bych si chtěl pořídit nějakou navigaci.

Samozřejmě jednak tomu vůbec nerozumím a potom taky jsem lakomej.Takže víc jak cca 3000Kč do toho určitě nedám.Nebo by taky asi byl hezký nějaký malý tablet?Tak se pochlubte jestli používáte něco podobného.Myslím v mojí cenový relaci.

Guest minimaxa
Odesláno

Do mobilu zadarmo ;) Tedy pokud máš mobil např. s Androidem.

Guest minimaxa
Odesláno

Pokud nechceš jiný mobil, klidně vyber třeba tom toma, mám ho 8 let a naprostá spokojenost. Třeba tenhle ti bude na běřný používání stačit. Já kupoval tehdy za 15t :D

Guest minimaxa
Odesláno

Nicméně Sygic do androidu není špatnej a defacto zadarmo ;)

Odesláno

Nejhorší je.že každý chválí něco jinýho.Někdo tomtom ,mio,garmin a já nevím co ještě.Vono za ty peníze to bude asi jedno.Jenom abych nevybral ten úplně nejblbější.:myslim

Známí co mám tak většinou jezdí s notasem ale to mají na kamionech.Já to chci na dovolenou a bloudění po pražských sídlištích.

Odesláno

Osobně mám odzkoušený po cel Evropě na služeb.cestách skoro vše -PDA-notas-tablet-5\"-7\"navi-telefon a po těchto zkušenostech stačí a používám 5\" navi s IGO Primo-jo syn má jako profík 7\"s IGO Primo-a oba spokojenost!!!

Odesláno

Já používám NOKIA C5-03. Je natolik nanic, že ho snad seženeš zadarmo. A bez SIM-ky docela dobře naviguje. Trvá mu, než se chytne, ale pak je fajn.

Celkem dobře fotí.

(Na telefonování mám nějakou Nokii 6303).

[upravil dne 16.2.2014 16:48 od P607Olda]

Odesláno

Klasickou navigaci máme jen ve firemních autech(blaupunkt a tomtom) a stejně jsem využil spíš android a sygic či google navigaci. Lepší ovládání, mapy, rychlost i spolehlivost. Takže bych si koupil levný tablet s gps na kterou si nikdo nestěžuje a vyjde to nejlíp a dá se to případně použít i jinak.

Odesláno

Osobně xlet nejen já i spousta lidí co znám a jezdí po celý republice a i za hranice používají MIO a v tom IGO Primo a supr..Garmin se dá taky jen uživatelsky a vším mě víc vyhovuje Primo.

Guest minimaxa
Odesláno
Nejhorší je.že každý chválí něco jinýho.Někdo tomtom ,mio,garmin a já nevím co ještě.Vono za ty peníze to bude asi jedno.

A jak vidíš výše, máš pravdu, tvůj dotaz je vlastně k ničemu, protože každá liška bude chválit svůj ocas :super Kup něco sympatického, aby k tomu bylo možno stáhnout občas aktualizace a v rozumné ceně. Jinak to asi nemá dál cenu řešit :papa

Odesláno

Koupil jsem tuto noname čínu a v pohodě, vždy mě dovedla kam jsem potřeboval a za ty peníze..

http://www.xtech.cz/gps-navigace-xtechnavi-eu4321w-4-3-4gb-volny-slot-microsd-cz-lifetime.php

Mají i ve větším rozměru.

Jinak jsem si do toho nainstaloval i IGO a šlape to dobře. Jen bych si k tomu přikoupil tu sluneční clonu co nabízejí, na přímém slunci je huře čitelný displej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...