Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 Macek no. Tyhle dvě už jsou taky za duhou, černa fenka Hovawarta odešla na jaře a Lea už před rokem na cukrovku. No a proto volba znovu na Leonbergera, jenže maminka tyhle maly medvědice má 60kg ta na fotce měla tak 45kg. Na to jak jsou veliký tak jsou hrozně chytrý a jsou to strašný mazlové. Zodiak, Milhausekkk, elton a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 Krásný, odmala jsme měli vždycky NO a v práci ČSLA a pak PČR většinou tohle plemeno. I když jsem nikdy nebyl psovod, vždycky jsem měl tu kliku, že k pejskům to bylo blízko. A tak se stalo, že několik vysloužilců jsem "udal" do správných rukou. Už jsme skoro chtěli koupit štěně, Hovíka nebo zlaťáka, ale když jsem viděl Kačenku v nouzi, kavkazský pastevecký pes, tak to byla jasná volba. Na svá léta 8,5 roku je neuvěřitelně hodná, nemrzutá, poslouchá. Ideální společnice. Psi rozumí a mlčí, ženy nerozumí a mluví. Milan+, Radek Hurvajz, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milhausekkk Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 (upraveno) Psi rozumí a mlčí ..... no když se odpoledne vracíme z práce, tak radostí stěkají, vrní ... celkem pořádný hluk a pěkné uvítací tanečky u dvou malých myší - jorkšírů. Ti naši jsou celkem hluční za všech okolností, je to ale asi vlastnost tohohle plemene, hlídají dobře - tedy "akusticky dobře" před 17 hodinami, Zodiak napsal: Poznej rozdíl. já vím ten rozdíl, stále jeden hafan, jen je to před a po protažení komínem PS oba jsou moc krásní Upraveno 4. srpen 2022 uživatelem Milhausekkk Hafity a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 to si musím někam napsat, to je dobrý...... Stále jeden hafan, jen je to před a po protažení komínem...... Citovat
Zodiak Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 (upraveno) Poznej rozdíl podruhé... Tady už je poznat, že to psiště není protažené komínem. A že zlaťák nebyl žádný trpaslík. Kačenka je prostě kus ženské. Upraveno 4. srpen 2022 uživatelem Zodiak Hafity, Milan+ a Milhausekkk ohodnotil 3 Citovat
Milhausekkk Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 Nádhera, a koukám že ten medvěd má světlejší srst než foto po komíně ..upřímně a vážně je hafan moc krásný, dost velký, ale především z jeho pohledu vyzařuje taková laskavost Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 7. srpen 2022 Odesláno 7. srpen 2022 Hodina zpěvu s paničkou. received_1299545250871295.mp4 Milan+, Péťa, Milhausekkk a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milhausekkk Odesláno 8. srpen 2022 Odesláno 8. srpen 2022 Teď jsem to video přehrál před hafany, a jak spali na gauči unavení po včerejším výletu na pramen Labe, tak byli hned v pozoru jak slyšeli ten zpěv Jedno foto při sestupu pod Labskou boudu dolů do údolí, druhý hafan je ve spodním patře batohu. Celkem toho včera dali hodně po svých Milan+, Péťa, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ferinko2 Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 A my sme našli odvahu aj do lesa Rikic339, Milan+, dýzl a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 V 8. 7. 2022 at 15:56, ozzy56 napsal: já teď hlídám čokla od dcery, jsou v Chorvatsku, tak s ním chodím ráno vyvenčit, dneska štráduju s ním po dědině, vtom vyletěl odněkud velký pes, taktak jsem toho našeho posrautepicha zvedl na ruky a čekal co bude (velkých psů se bojím), naštěstí jenom lítal kolem mě a po minutě odběhl pryč, no počítám, že i mírná zástava srdce byla , doma jsem si zkontroloval trenky , ale zítra už beru do ruky mačetu pes do naruce = zakladni chyba. Pak se nediv, ze se vseho boji...... Citovat
Péťa Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 tvl, jak ho rozlišíte od @Marvina ? Vždyť jsou úplně stejný Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 před 3 hodinami, Scratch napsal: pes do naruce = zakladni chyba. Pak se nediv, ze se vseho boji...... no nejsem pejskař, jen jsme ho hlídali..., jestli se bál on to nevím, ale já hodně, moc Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. srpen 2022 Odesláno 15. srpen 2022 Horská chata s minipivovarem Na Perlíčku "Prdek" , týden s našimi Kokry. Citovat
Zodiak Odesláno 15. srpen 2022 Odesláno 15. srpen 2022 Kačenka na procházce v lese našla maxihřib. dýzl, Milhausekkk a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. srpen 2022 Odesláno 15. srpen 2022 Nějakej díravej To bude nějaká houba nahnilá Citovat
Hafity Odesláno 15. srpen 2022 Odesláno 15. srpen 2022 Hřib ementálský.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 16. srpen 2022 Odesláno 16. srpen 2022 Kupodivu ty dirky jsou jen na klobouku, uvnitř byl zdravej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.