Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Krásný, odmala jsme měli vždycky NO a v práci ČSLA a pak PČR většinou tohle plemeno. I když jsem nikdy nebyl psovod, vždycky jsem měl tu kliku, že k pejskům to bylo blízko. A tak se stalo, že několik vysloužilců jsem "udal" do správných rukou. Už jsme skoro chtěli koupit štěně, Hovíka nebo zlaťáka, ale když jsem viděl Kačenku v nouzi, kavkazský pastevecký pes, tak to byla jasná volba. Na svá léta 8,5 roku je neuvěřitelně hodná, nemrzutá, poslouchá. Ideální společnice. Psi rozumí a mlčí, ženy nerozumí a mluví. :)

Odesláno (upraveno)

Psi rozumí a mlčí ..... no když se odpoledne vracíme z práce, tak radostí stěkají, vrní ... celkem pořádný hluk a pěkné uvítací tanečky u dvou malých myší - jorkšírů. Ti naši jsou celkem hluční za všech okolností, je to ale asi vlastnost tohohle plemene, hlídají dobře - tedy "akusticky dobře" :aut

před 17 hodinami, Zodiak napsal:

Poznej rozdíl. :)

Vedro.jpg

296467576_730459114914183_7132603336825423911_n.jpg

já vím ten rozdíl, stále jeden hafan, jen je to před a po protažení komínem :aut:P

PS oba jsou moc krásní 

Upraveno uživatelem Milhausekkk
Odesláno

🤣 to si musím někam napsat, to je dobrý...... Stále jeden hafan, jen je to před a po protažení komínem...... 🤣

Odesláno (upraveno)

Poznej rozdíl podruhé... Tady už je poznat, že to psiště není protažené komínem. A že zlaťák nebyl žádný trpaslík. Kačenka je prostě kus ženské. :)

hubertka.jpg

received_774271417148306.jpeg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Nádhera, a koukám že ten medvěd má světlejší srst než foto po komíně :aut

..upřímně a vážně je hafan moc krásný, dost velký, ale především z jeho pohledu vyzařuje taková laskavost :papa

Odesláno

Teď jsem to video přehrál před hafany, a jak spali na gauči unavení po včerejším výletu na pramen Labe, tak byli hned v pozoru jak slyšeli ten zpěv :D

Jedno foto při sestupu pod Labskou boudu dolů do údolí, druhý hafan je ve spodním patře batohu. Celkem toho včera dali hodně po svých 

20220807_131938.jpg

Guest Scratch
Odesláno
V 8. 7. 2022 at 15:56, ozzy56 napsal:

já teď hlídám čokla od dcery, jsou v Chorvatsku, tak s ním chodím ráno vyvenčit, dneska štráduju s ním po dědině, vtom vyletěl odněkud velký pes, taktak jsem toho našeho posrautepicha zvedl na ruky a čekal co bude (velkých psů se bojím), naštěstí jenom lítal kolem mě a po minutě odběhl pryč, no počítám, že i mírná zástava srdce byla , doma jsem si zkontroloval trenky 😂, ale zítra už beru do ruky mačetu 😉

pes do naruce = zakladni chyba. Pak se nediv, ze se vseho boji......

Guest minimaxa
Odesláno

Horská chata s minipivovarem Na Perlíčku "Prdek" , týden s našimi Kokry.

20220815_120632.jpg

20220815_095623.jpg

20220815_090359.jpg

20220815_090307.jpg

20220815_085844.jpg

20220815_095619.jpg

20220815_121337.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...