Péťa Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Ahoj, tak moje auto nepřežilo výměnu oleje Vyjeli jsme z garáže, nechali ho vrčet, aby se ohřálo, ale po chvilce chcíplo a nejde nastartovat. Praská mi v motorovém prostoru pojistka F24 (10A) - \"Počítač vstřikování, dvojité relé cívky, snímač rychlosti, sonda přítomnosti vody\". Ale koukal jsem, že na levé části motoru (jak jsou různá čidla) je nachcáno docela hodně oleje P406 1.8 16v LFY + LPG Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 S výměnou oleje to pochopitelně nesouvisí, ani jsme nezačali a auto umřelo Zatím jsem zkoušel vyměnit dvojité relé v kasliku s řídící jednotkou) a to nepomohlo Citovat
elton Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 No to jsem zvědavej, kde bude zakopaný pes:o Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 nedostala se mastnota přes izolaci do kabelů a nezkratuje se? to jsi neviděl ,že tam máš motor tolik poblitej..... to je tak když zvedneš kapotu,jen když měníš olej a o nic se nestaráš.... Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 A proč bych měl zvedat kapotu? Je tam pod ní něco zajímavého? Citovat
Guest servisman Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Koukni na prostor kde je snímač otáček je poblíž ,vyndej zkoukni max vyčisti Citovat
koblih69 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Otázkou je jestli zrovna z tohohle okruhu neberou napájení LPG. Olej bych teď neřešil a kouknul jestli není někde prodřený drát. Případně můžeš místo pojistky zapojit žárovku a odpojovat jednotlivé prvky dokud nezhasne. Citovat
Tony Stark Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 ten stejný motor jsem měl, odpoj všechny čidla/snímače a zkus nahodit motor na benzín, to musí jít ikdyby tam nebyl olej Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 A proč bych měl zvedat kapotu? Je tam pod ní něco zajímavého? jo jednoho takového taky znám... proč lozit pod kapotu všechno hlídá elektronika... ani olej se nemusí kontrolovat... ggrr,,chhrr a zadřenej motor....je pravda nemusí se tam lozit,ale může se to pěkně prodražit... Citovat
Tony Stark Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 tak jsem to nemyslel, to LFY má jednu výhodu, že dokáže točit jako dvoulitr, když jsem hledal vadné relátka tak jsem to takto řešil, samozřejmě něajký olej tam být musí Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 Koblih: Dík, postupné odpojování a proměřování čidel mám v plánu na zítra odpoledne. S tou žárovkou to je dobrý nápad, udělám to tak. LPG je připojeno na baterii (má svoji pojistku). Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 v tech mistech muze byt olej max s pod hlavy , je to olej vyteceny nebo nastrikany? Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 Podle mě vytečený. Až se odpoledne (teď vezu děti na lyžování) půjdu v tom vrtat, zkusím to vyfotit. Včera jsem měl šíleně špinavý ruce, tak jsem to jen opatrně cvaknul mobilem, abych mohl označit, kde ten olej je. Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Nezávidím Ti. Pokud to vydrží do zítřka, zkus se zastavit u Míly, myslím si, že bude vědět víc než já Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 Odpolední zásah dvou šikovných automechaniků byl úspěšný Přijel Hurvajz a společnou pílí jsme po rozebrání pojistkové skříňky v motoru, sundání kasliku pro akumulátor a odpojení obrovského konektoru pod tím kaslikem jsme odhadli, že vadný bude snímač rychlosti. Měření ohmetrem a sledování žárovky místo pojistky to potvrzovalo. Vůbec nebylo snadné čidlo zespodu odpojit, ale za neustálého povzbuzování jsem šroubovákem a ukrutnou silou konektor vypáčil a bingo!!! Auto startuje !!! A teď to hlavní, kde koupit čidlo obj. číslo 616070 ??? [upravil dne 2/2/14 19:27 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest servisman Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 616070 je snímač rychlosti snímač otáček je jiný Citovat
Neon Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 V kelly za to budou chtít určitě jednou tolik, co TADY, ale maj ho 100%... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.