MilanF1 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Došlo i na mě musím se zapojit do pracovního procesu. Na škole jsem skončil, bohužel nedokončil. Poslední nejtěžší předměty se mi staly osudnými. Ne, že bych to neuměl, ale chybělo štěstí a trochu i nespravedlnost (můj subjektivní pocit). Jsem však bakalář. Hledám práci nejlépe finančního účetního. Ale klidně cokoliv do účtárny, finančního oddělení, klidně controlling. Prostě finance, administrativa. Lokalita: Praha, Praha východ, Nymbursko, případně i Mladá Boleslav, Kolín. Vzdělání: Bc. z VŠE Praha obor Účetnictví a finanční řízení podniku Obchodní akademie Stejný obor jsem studoval na titul Ing., jako vedlejší specializaci jsem měl Učitelství ekonomických předmětů (úspěšně složeno - ale učit na škole nemohu, nejsem Ing. ) Praxe: V oboru žádná Jinak internetová žurnalistika na webu o F1 - zkušenosti přes 6 let. Kurzy, soutěže, certifikáty: Státní zkouška z kancelářského psaní (deseti prsty). Kurz o rétorických a prezentačních dovednostech (od VŠE). Kurz o interpersonálních dovednostech (od Delloite). Na střední škole matematické soutěže a dobré umístění na účetní soutěži (vše celostátní kola). Jazyky: Angličtina - mírně pokročilý (měl jsem ji 6 let, práce s texty mi nevadí, ale aktivně mi moc nejde) Němčina - základní (měl jsem ji 10 let, ale nebaví mě) PS: jazyky raději podhodnocuji. Dovednosti: PC (word, excel, powerpoint) - uživatelsky. Analytické myšlení, organizační schopnosti, samostatnost, cílevědomost, sebevědomí, chuť seberealizace a vůdčí typ. Samozřejmě mám sepsané CV, kde nejsou kecy okolo. Prostě kdybyste věděli, kde chtějí dříče do účtárny, nejlépe tam, kde nejsou moc potřeba jazyky, budu moc rád. Když mi dáte práci, šoupnete mě do kouta, budu makat tak dlouho, dokud nebudu mít nějaký problém. Makám rychle, efektivně, rád vytvářím hodnotu. Díky moc. Citovat
Honza z Nera Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Ahoj. Práci pro tebe nemám ( sám hledám ), ale určitě se zapoj zde, ale předpokládám, že to znáš: www.linkedin.com Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Linked In take doporucim a jinak si urcite projed weby pers. agentur - bohuzel hodne vetsich firem to dnes \"zene\" pres agentury - a treba u Graftonu se lze zadarmo registrovat a vytvori pracovniho agenta - vyhledavac pozic dle zadanych parametru. Pak chodi nabidky denne/tydne na email. Citovat
Medvěd Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Měl jsem životopisy + aktivní agenty na jobs.cz, práce.cz a profesia.cz a chodilo mi denně minimálně 10 nabídek (+ jsem i několikrát denně otvíral annonce.cz). Chce to ale rychle reagovat. Citovat
MilanF1 Odesláno 31. leden 2014 Autor Odesláno 31. leden 2014 Já pořádně rozjedu to hledání. Zatím jsem aktivní jenom na jobs.cz. Ale prakticky teďka jsem začal, takže nečekám ihned úspěch Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 btw tady odtud mi obcas chodi taky zajimave veci \"agentem\" : http://prace.vzdelani.cz/ (nebo i brigady.vzdelani.cz) Citovat
koblih69 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Po práci účetního resp. v kontrolingu se zeptám (lokalita buď Praha nebo Jičín) nicméně bez praxe to nebude u nás snadné. Jinak obecně doporučuju úplně z prezentace vynechat tu \"vatu\" kolem nedostudování Ing. zbytečně to budí negativní dojem. Máš Bc, tím to hasne. Pokud budeš chtít víc, dostuduješ při zaměstnání. Když to zvládám já pokročilém věku (skoro stejný obor) zvládne to mlaďák jako ty levou zadní . Obecně se mi neosvědčila žádná agentura, ale prostě vytipovat si pár firem a tam přijít se se srovnanou hlavou a pohádkou \"chci u zrovna Vás pracovat, proto a proto nabízím to a to, co proto můžu udělat\" paradoxně jsem 5 let pracoval ve firmě za svoj dosud nevyšší plat a nemíň práce, kterou jsem našel na Uřadu Práce. Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 ja nehledam , nikde jsem se neregistroval a stejně mi denně chodí několik nabídek [upravil dne 31/1/14 11:53 od Pe.Tr] Citovat
MilanF1 Odesláno 31. leden 2014 Autor Odesláno 31. leden 2014 Koblih: Jak mám ale v CV uvést těch 2,5 roku, které jsem neúspěšně studoval? Jinak je mi jasné, že negativně působí to nedokončení. Ale vystudovat znovu nebude jen tak, jelikož MŠMT mi to platit nebude, musím ze svého - takže možná rovnou soukromou, může to být levnější. Citovat
koblih69 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Do CV to normálně uveď jen nezdůrazňuj ten předčasný konec. Školu vyber s ohledem na to aby ti započítali ty ukončné předměty. Možná že je na tvé škole možné dokončit ty nedoknčené v rámci CCV a ostatní započíst. Tím pádem bys to měl výrazně levnější. Citovat
MilanF1 Odesláno 31. leden 2014 Autor Odesláno 31. leden 2014 Takhle to může vypadat? Na to dostudování jednotlivých předmětů se přeptám. Ale je jasné, že nyní není motivace. Nechám si udělat soupis odstudovaných předmětů. Může se to hodit. ZIVOTOPIS Milan Krejcik.docx Citovat
koblih69 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Myslím, že je to vcelku fajn. Pokud bych měl rejpak do drobností tak např: V té praxi bych vynechal \"Psaní článků pro sekci Formule 1 na iSport.cz\" a dal bych třeba psaní článků do technických sekcí. Z dovedností bych vynechal sebevědomí a Total commander ze znalostí PC ... a obecně bych přizpůsoboval Zájmy a dovednosti podle místa o které se ucházím. Tím nemyslím lhát, ale zdůraznit to co je v dané profesi důležité. Mimochodem k těm zkouškám . jako Bc Ekonom máš asi státní zkoužku z Makro/Mikro a Podnikové řízení/Podniková Ekonomika - možná důležitější než \"literární\" cena. Tu bych zase zdůraznil pokud bych se ucházel o místo redaktora. Citovat
Vvitty Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Vyhodil bych hned prvni radek o dosazenem vzdelani. Je jasne uz z titulu... Dale bych vyhodil misto narozeni (jednak do toho nikomu nic neni a jednak je to dost nepodstatne ). Telefonni cislo rozdel na nekolik casti, obvykle se deli po trech cifrach +420 xxx xxx xxx (i kdyz spravne by to melo byt po dvojicich). Lepe se to pak vytaci... Toho tajemnika bych se nebal bat do praxe Zmenil bych : Externí redaktor sekce Formule 1 magazínu iSport.cz Citovat
MilanF1 Odesláno 31. leden 2014 Autor Odesláno 31. leden 2014 Díky za info. Určitě upravím to psaní článků. Jako mám Bc. a státnice byly z Účetnictví (finanční účetnictví, manažerské účetnictví a podnikové finance). Bakalářku mám na analýzu plnění rozpočtu obce. Mikro/Marko jsme měli jenom jako předmět, státnice z něj ne. Tajemník do praxe? Prosím o potvrzení ostatních, tímto si fakt nejsem jist. [upravil dne 31/1/14 13:11 od MilanF1] Citovat
Vvitty Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 no a taky bych ze znalosti vynechal cestinu. Ja vim, neni to zas tak obvykle ze absolventi VS umeji cesky, ale na druhou stranu je to obvykle tak nejak automaticky predpokladano ;-) Co pro Tebe znamena mirne pokrocila anglictina a zakladni nemcina? Citovat
maturantka Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Ja uz budu mozna trochu moc rejpat, ale me by moc nenadchla cast \"Ostatni znalosti a dovednosti\". Vetsina tech polozek neni ani znalost, ani dovednost, spis nejaka charakteristika/povaha nebo kam to zahrnout. Tyhle vlastnosti se daji zminit spis na pohovoru, kdyz po tobe personalistka chce vyjmenovat tve silne stranky. Na me to pusobi jako takova vypln, ktera o tobe nic moc nerekne, a navic tenhle radek bude mit spousta lidi dost podobnej, ne-li stejnej. Pusobi to na me neverohodne a tak, jako bys do toho zivotopisu uz nemel co psat. Ale ber to jenom jako muj nazor, nejsem personalistka. Jinak souhlasim s koblihem a Vittym. A jeste jedna drobnost, kdybych tou personalistkou byla, vytiskla si tvuj zivotopis a ten koncil carkou, budu hledat, kam jsem sakra dala tu druhou stranu :-D. Jinak doporucuji sablonu generovanou na www.europass.cz, podle me je daleko prehlednejsi. Napriklad u jazyku tam hodnotis svou uroven zvlast pro psany projev, mluveni a myslim, ze i porozumeni, a je to pak usporadano v pekne prehledne tabulce. A do znalosti PC bys mohl dat znalost nejakych ucedtnich nebo statistickych programu, se kterymi ses setkal. Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 S tim uvadenim nebo neuvadenim nedostudovane skoly mam pomerne dost zkusenosti ... jiz 6 let mam v CV uvedenou VOŠ v Podebradech jako \"2004-2007\" pricemz studium tam je opravdu na 3 roky takze to muze budit dojem, ze titul mam. Nicmene pokud na to prijde rec (od 2007 nepocitane pracovnich pohovoru) rikam na rovinu, ze jsem studia nedokoncil a misto toho nastoupil v administrative. Vetsinou se to neobejde bez kratkeho vysvetleni, proc jsem se rozhodl hotelove skoly zanechat a vydat se jinym smerem... Citovat
maturantka Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 V tomhle pripade ale muze vypadat divne, ze studoval 3 roky magistersky obor a je bakalar. Na pohovoru mas sanci to vysvetlit a obhajit, ale pokud to je jenom na papire, tak tezko rict. Chtelo by to se zeptat nekoho, kdo uz se stejnym \"problemem\" praci v oboru ziskal. Ja porad tak nejak myslim na to, ze personalistce prijde treba 100 zivotopisu na nejakou pozici, a ona z toho nejakym zpusobem musi vybrat 20 zivotopisu, ktery si trochu vic precte, a z nich vybere 8 lidi, ktery pozve na prvni kolo pohovoru. Kdyz si rekne \"ten studoval magistra a ani nevi, co ma za titul\", je to spatny. Citovat
Péťa Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Jen se zeptám, jestli znáte někoho, který pomocí linkedin.com našel práci? Mě to přijde jen jako móda ve stylu Facebook (ale také tam jsem ). A Milane práci hledáš ty nebo tajemník? Nějak mě ten název vlákna nesedí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.