Přema Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Víš že raději nevím....... indesit IDCA 735 Citovat
Francouz_407 Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 Proč sušičku, když máš barák. Kdo vyzkoušel sušičku, tak na ni nenechá dopustit, některé prádlo vyžehlené atd. Sušit na půdě, dobrý nápad ale to bych nesměl mít podkroví. S ročním dítětem pereme obden, suché to musí být nejlépe ihned, takže to máme po celém baráku u radiátorů. A kolik vody je z jedné várky prádla? Prý cca 3l, ta voda se usazuje všude, hlavně na oknech. Takže vše přesunout do sklepa je nápad manželky. Mám tam totiž tuto bednu s čerpadlem, nevím jestli by to zvládlo, bylo to tam když jsem barák kupoval, je tam sprchový kout a sauna. Nevím jestli tam je zpětný ventil, ten je k čemu? Citovat
Agrafik Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Nojo, to je profi, to s pračkou problém nebude a zpětnou klapku to podle mit musí. Něco podobného jsem chtěl taky ale ta cena je trošku úlet, aby to bylo jen pro pračku. Citovat
Francouz_407 Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 Koukám, že je to na pračky přímo určeno: http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ivarcs.cz%2F%3Fdownload%3Dtechlist%2Fnovabox.pdf&ei=gJ7fUu6tJZCA7QaOzoGoBg&usg=AFQjCNFlqsiNdLzGreqYgTMzsUE8zxrJ8w&sig2=vq3ostFyv0byS02sEEU_dA&bvm=bv.59568121,d.ZGU&cad=rja Citovat
punkac Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 vždyť je to normální kalové čerpadlo v bedně, který jde koupit za 15 stovek, bednu ti někdo svaří. Přiděláš příruby a hotovo Citovat
Francouz_407 Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 Tohle jsem našel za toto: http://www.votopl.cz/detail-zbozi/9796-?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=feed Citovat
punkac Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 no dyť říkám obyčejná kalovka v krabici..... za 7 a půl litru to je fakt předražený kdybych toto někdy potřeboval, koupím kalovku, šikovný svářeč svaří z nerezu bedýnku, dokoupí se příruby na odpadní trubky a jsem v tom tak za trojku Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Punkac ty už jsi jako já,taky nenechas nikoho vydelat:D:D:D Citovat
punkac Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 to je Charlie velkej omyl, nejsem kolenovrt Jsem šikovnej a většinu věcí si dělám sám, ale věci kterým nehovím dělají normálně firmy, třeba mě čeká zateplení baráku a to určitě dělat nebudu. Citovat
P607Olda Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Tak nevím, o čem je to vlákno. Krásnou profi bednu s origo čerpadlem tam máš, akorát jsi to sdělil až na druhý den. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Tak nevím, o čem je to vlákno. Krásnou profi bednu s origo čerpadlem tam máš, akorát jsi to sdělil až na druhý den. no chce tu bednu tak max. za litr, tak jestli někdo...,náhodou... Citovat
John_Ice Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 no a taky je přece důležité jakou má sušičku o tom nepadlo slovo,protože jestli není kondenzační, bude muset být ta sušička taky na bednu napojena,Přece ta voda co se odvádí musí někam ven. a jestli ještě nemáš sušičku kup s tepelným čerpadlem, sice je o něco dražší,jak normální,ale na spotřebě se ti to potom vyplatí. Citovat
Francouz_407 Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 Sušišku ještě nemám, určitě kondenzační. Přemýšlíme o tom. Chtěli bychom pračku a novu sušičku přesunout do sklepa a vodu hnát do odpadu přes to čerpadlo. Slyšel jsem, že když odejde tepelné čerpadlo na sušičce, tak to je i za 8000Kč. [upravil dne 24.1.2014 13:39 od Francouz_407] Citovat
John_Ice Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Sušišku ještě nemám, určitě kondenzační. Přemýšlíme o tom. Chtěli bychom pračku a novu sušičku přesunout do sklepa a vodu hnát do odpadu přes to čerpadlo. Slyšel jsem, že když odejde tepelné čerpadlo na sušičce, tak to je i za 8000Kč. slyšel jsem že bude konec světa.... jestli máš ten systém na tu pračku,nechápu teď proč kondezační...to jako budeš stále vylejvat vodu,když nebudeš muset?ten systém je když nemáš východisko s odtokem a ty to máš vyřešené.... je to jinak tvoje věc co si tam dáš, jen aby jsi nebyl překvapen,že jak se točí rychle buben bude se ti i tak rychle točit elektroměr,viz přema... [upravil dne 24.1.2014 18:08 od John_Ice] Citovat
Vvitty Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 a ja mel za to ze kondenzacni susicka funguje tak ze voda zkondenzuje a odtece do odpadu... a ne jako u susicky ktera vlhkost zene do mistnosti jako vodni pary ? Citovat
Francouz_407 Odesláno 27. leden 2014 Autor Odesláno 27. leden 2014 Sušišku ještě nemám, určitě kondenzační. Přemýšlíme o tom. Chtěli bychom pračku a novu sušičku přesunout do sklepa a vodu hnát do odpadu přes to čerpadlo. Slyšel jsem, že když odejde tepelné čerpadlo na sušičce, tak to je i za 8000Kč. slyšel jsem že bude konec světa.... jestli máš ten systém na tu pračku,nechápu teď proč kondezační...to jako budeš stále vylejvat vodu,když nebudeš muset?ten systém je když nemáš východisko s odtokem a ty to máš vyřešené.... je to jinak tvoje věc co si tam dáš, jen aby jsi nebyl překvapen,že jak se točí rychle buben bude se ti i tak rychle točit elektroměr,viz přema... [upravil dne 24.1.2014 18:08 od John_Ice] Odtok budu mít vyřešen, takže když né kondenzační tak jakou? V tomto případě kondenzační s odvedem automaticky hadičkou do odpadu. Pak je i kondenzační s nádobkou ale to bych musel stále vylejvat. [upravil dne 27.1.2014 06:30 od Francouz_407] Citovat
Medvěd Odesláno 27. leden 2014 Odesláno 27. leden 2014 Máme kondenzační sušičku s nádobkou a nechápu jaký je problém po sušení nádobku vylít. Prádlo ze sušičky snad taky vyndaváš, ne? Citovat
Francouz_407 Odesláno 27. leden 2014 Autor Odesláno 27. leden 2014 Medvěde, uvažuji o této: http://susicky.heureka.cz/electrolux-edh-3386gdw/specifikace/#section Nemá ale šestý smysl, což jsem četl, že je to dobrá věc, protože to může zkrátit program. Prý je tam nějaký SelfCleaning Condenser, tady je nějaké video Ta nádobka na vylití to je ta dole. Má být na 5 litrů a dle videa to je menší nádobka. Co se musí vše po sušení obsluhovat, vylít vodu a ještě vyčistit filtr? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.