czer.t Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 ...nevím jestli jsem se trefil do správné sekce, ale řeším problém jak dostak nikotin z oken, prostě je to kvalitně vyuzený ...klasika jako je čistič oken funguje stylem : namočím a rozmatlám... ...má někdo osvědčený recept??:mrk Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Popel je u popelníku pod tunelem. Rozdělej tunel (vytáhni koženkové pouzdro kolem řadící páky) a vysaj vše. Rozeber to co nejvíc. Citovat
czer.t Odesláno 19. leden 2014 Autor Odesláno 19. leden 2014 joooo,...ale mě jde o OKNA... tohle jsem už udělal, úplně nejdřív!! Citovat
frenky Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Skus naliat 1 deci octu do 1 litra vody,a vypucuj s tymto roztokom okná. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 okna jsem pucoval jarem a byl klid, ono i po zimě čistím okna od naftových výparů od autobusů ,pokud jsem jezdil dost po městě. Teď auto spíš stojí než jezdí. Citovat
joshiki Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Izopropyl alkohol nebo nějaký jiný líh+ voňavý stromeček do auta(spíš takové ty plechovečky...víc vydrží) Citovat
pethrd2312 Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 me osobne slo umyt zluta okna od cigaret ironem - je pravda ze jsem ho nastrikal jak divej,ale pak jsem to rozpatlal a setrel du sucha - bylo po problemu Citovat
stajgrpavel Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 nechci delat reklamu ale v Lidlu maji cas od casu penovy cistic autoskel ve spreji a ten snad sunda ze skla vse ;-) ani smula ze stromu mu nedelala zadnej problem ;-) a kurak jsem v aute jsem do nedavna kouril a zluta okna nemam ... ale okna myju tak 1 mesicne jak z venku tak zevnitr a pouzivam ten sprej ;-) Citovat
brixtr Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 možná to bude znít divně ae zažlotlá okna od kouře sem dal do pucu čističem na koberce Citovat
Šalda Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Já su kuřák docela velkej, i v autě, a žena skla vždycky umývá teplou vodou s jarem, celkem 2x, prvně na umytí a po druhé na vyleštění, a skla jsou jako nový. Ono totiž kouř s cigaret je mastnej. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Všechny pěny jsou naprd, tohle je prostě držák kterej nejde dolů. Vyzkoušej ružovej SPLIT od MAFRA, zatim mě nikdy nezklamal, čistí všechno a perfektně. Použivam ho již několik leta a super. Ted jsem našel i pěkný videjko k tomu - http://www.auto77.cz/autokosmetika/skla/cisteni1/mafra-split-cistic-oken-h0127.html [upravil dne 19/1/14 19:29 od Radek Hurvajz] Citovat
stajgrpavel Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 dobre video ;-) je to jen reklama nebo je to pravda ? ;-) jinak ta pena od W5 me zatim nezklamala a za cenu 40kc je to luxus :-P Citovat
Šalda Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Ten Split sem používal na firemní auta a byl opravdu dobrej, před rokem sem nakoupil ten Sonax a je to docela bída. Doma jedině Jar. Citovat
Surmi Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 No ten split je hodně dobrej, byl jsem stímto výrobkem seznámen na školení.Jen jsme tam neměly tyhle naředěné ale neředěné a celkově bych řekl že chemii od MAFRA patří mezi špičku. Jinak já jsem také kuřák v autě a okna umývám bud desinfekcí nebo čističem na okna tuším clean se to jmenuje + papírové ubrousky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 dobre video ;-) je to jen reklama nebo je to pravda ? ;-) jinak ta pena od W5 me zatim nezklamala a za cenu 40kc je to luxus :-P Vzhledem k toimu že ho použivam už několik let tak věřím že je to pravda, mam ho v kufru pořád, takže klidně mužem vyzkoušet na tvem autě až se zase potkame Citovat
stajgrpavel Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Dobre Radku budu rad za nazornou ukazku :-) ja mam v aute zase ten penovy cistic a papirovou pasku asi take tak to budeme moct testnout priti sobe Citovat
Medvěd Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Zajel bych někam na ruční mytí a za 1000,- Kč bych měl rázem od zahulenýho interieru pokoj. Citovat
Medvěd Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Ale bolej od toho ruce a nebaví mně to Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 smradu po cigaretách se zbavit nejde to mokré čistění vnitřku trochu pomůže, ale po vyschnutí je to zase cítit..., leda nacpat auto voňavýma stromečkama atd., ale kdo by v tom pak vydržel sedět? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.