Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...nevím jestli jsem se trefil do správné sekce, ale řeším problém jak dostak nikotin z oken, prostě je to kvalitně vyuzený :blicismajlik ...klasika jako je čistič oken funguje stylem : namočím a rozmatlám...:grr ...má někdo osvědčený recept??:mrk:mrk

Guest servisman
Odesláno

okna jsem pucoval jarem a byl klid, ono i po zimě čistím okna od naftových výparů od autobusů ,pokud jsem jezdil dost po městě. Teď auto spíš stojí než jezdí. ;)

Odesláno

nechci delat reklamu ale v Lidlu maji cas od casu penovy cistic autoskel ve spreji a ten snad sunda ze skla vse ;-) ani smula ze stromu mu nedelala zadnej problem ;-) a kurak jsem v aute jsem do nedavna kouril a zluta okna nemam ... ale okna myju tak 1 mesicne jak z venku tak zevnitr a pouzivam ten sprej ;-)

Odesláno

Já su kuřák docela velkej, i v autě, a žena skla vždycky umývá teplou vodou s jarem, celkem 2x, prvně na umytí a po druhé na vyleštění, a skla jsou jako nový.

Ono totiž kouř s cigaret je mastnej.

Odesláno

Všechny pěny jsou naprd, tohle je prostě držák kterej nejde dolů. Vyzkoušej ružovej SPLIT od MAFRA, zatim mě nikdy nezklamal, čistí všechno a perfektně. Použivam ho již několik leta a super. Ted jsem našel i pěkný videjko k tomu -

http://www.auto77.cz/autokosmetika/skla/cisteni1/mafra-split-cistic-oken-h0127.html

[upravil dne 19/1/14 19:29 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No ten split je hodně dobrej, byl jsem stímto výrobkem seznámen na školení.Jen jsme tam neměly tyhle naředěné ale neředěné a celkově bych řekl že chemii od MAFRA patří mezi špičku.

Jinak já jsem také kuřák v autě a okna umývám bud desinfekcí nebo čističem na okna tuším clean se to jmenuje + papírové ubrousky

Odesláno
dobre video ;-) je to jen reklama nebo je to pravda ? ;-)

jinak ta pena od W5 me zatim nezklamala a za cenu 40kc je to luxus :-P

Vzhledem k toimu že ho použivam už několik let tak věřím že je to pravda, mam ho v kufru pořád, takže klidně mužem vyzkoušet na tvem autě až se zase potkame
Odesláno

smradu po cigaretách se zbavit nejde :myslim

to mokré čistění vnitřku trochu pomůže, ale po vyschnutí je to zase cítit..., leda nacpat auto voňavýma stromečkama atd., ale kdo by v tom pak vydržel sedět? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...