Lego Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 před 2 hodinami, Lego napsal: Mal som tam starú ktorú som zlepil a spenil a na druhej strane novú a obydve sa utocili Citovat
Lego Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 před 39 minutami, jarokare napsal: @Lego jestli si nevyřešil ty plastový dorazy v obalu topení (většinou jsou rozlámaný) , tak můžeš dávat klapky , jak chceš a budou se lámat dál , ten motorek je časem ukroutí . Ako ich je dobre poriešiť Citovat
jarokare Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 Nejlepší je vyztužit něčím kovovým a pořádně připevnit ke stěně topení , je to hrozná piplačka , ale vzhledem k tomu , že nový obal topení je takřka nesehnatelný , je to asi jediná možnost . Citovat
Lego Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 před 1 minutou, jarokare napsal: Keď so ich menil pred tromi rokmi som obydve klapky vystužil tak vydržali až do teraz,vtedy boli len zlomené ale teraz sú doslova úročené a vydržali asi tak týždeň,nemohli by byť na vine motorky? Citovat
Lego Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 Ešte by som sa rád spýtal či treba po výmene klapiek treba nastavovať motorky? Před hodinou, jarokare napsal: @Lego jestli si nevyřešil ty plastový dorazy v obalu topení (většinou jsou rozlámaný) , tak můžeš dávat klapky , jak chceš a budou se lámat dál , ten motorek je časem ukroutí . před 18 minutami, Lego napsal: před 23 minutami, jarokare napsal: Citovat
pavelu96 Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 @Lego přestaň prosím neustále používat tlačítko "Citovat"!!! Schválně to tady chvíli nechám, ať vidíš co jsi naprasil... Prosím o přečtení pravidel fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Když chceš někoho označit, tak použij @ a jeho nick. Když se Ti líbí/nelíbí příspěvek, použij zelenou/červenou šipku. Máme tu vlákno na pokusy, kde můžeš zkoušet co a jak. https://www.peugeot-club.com/forum/14-pokusy/ Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci teamu moderátorů. Děkuji za pochopení Citovat
Lego Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 @pavelu96 prepáč nemám veľa skúsenosti s písaním tuna pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 Před hodinou, Lego napsal: pred tromi rokmi som obydve klapky vystužil Já ale nepsal o vyztužení klapek , ale o vyztužení dorazů na boku topení. Jsou to takový podkovy , o který se opírají hřídele klapek v krajních polohách . Když bude ten doraz v háji , tak se hřídel ukroutí , protože ji motorek bude tlačit dál . Citovat
Lego Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 Áno to chápem ale ako sa to tam dá vystužiť keď zhora je tam klapka ktorá rozdeľuje vzduch?Máš stým skusenost ako sa to dá poriesit Citovat
jarokare Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 (upraveno) Vyndat topení ven z auta a rozpůlit ho Upraveno 26. únor 2022 uživatelem jarokare Citovat
Lego Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 Tak to bude makacka,keby som zohnal druhé kúrenie tam treba tiež zosilňovať tie dorazí? Citovat
jarokare Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 Záleží , v jakým budou stavu , ale když už je to topení venku , tak je lepší to udělat , ušetříš si práci v budoucnu . Ještě ti dám obr. - ty dorazy jsou ve žlutým kroužku a musí být pevný a v ose hřídele , jak budou vyštíplý nebo vykloněný do strany , je to špatně . Citovat
Lego Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 Tak to ich mám vyhnute,teraz už iba vymyslieť jak ich spevnit Citovat
andreas2012 Odesláno 28. červen 2022 Odesláno 28. červen 2022 (upraveno) Dobrý den měl bych dotaz, zda mi bude pasovat tato sada klapek na p407 sw z dvouzonovou klimou?Potřeboval bych vyměnit klapku u řidiče ale přišla mi nějaka jina, tedy ma jiny tvar vzdalene strany než ta moje puvodni.. Zakoupil jsem ji zde: https://www.iproz.cz/autodily/7529-opravna-sada-klimatizace-original-citroen-peugeot-6480e4-c5-407-neuplna-sada.html . Nevim zda inovace nebo špatnej kup ale podle čisla to sedi. Upraveno 28. červen 2022 uživatelem andreas2012 Citovat
andreas2012 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 (upraveno) Ok děkuji za info. Kdyby někomu z jednozonovou klimou chyběla, tak mam, ale pouze tu bilou Upraveno 4. červenec 2022 uživatelem andreas2012 Citovat
design4all Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 (upraveno) Ahoj, topí mi jedna strana, je tu někdo z Prahy kdo by mi pomohl opravit tento problém, nechci to zadarmo. Díky 407 dvozónová klima Upraveno 21. listopad 2022 uživatelem design4all Citovat
mikysedliste Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 Taky mi praskla klapka na levé straně, budu opravovat až se trochu oteplí. Na internetu už se dá stáhnout opravná sada do 3D tiskárny, klapku opravím tímto způsobem, myslím že by to mohlo držet. https://www.thingiverse.com/thing:3712875 Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 Ale vytiskni to minimálně z ABS/ASA, ideálně z nylonu. PLA/PETG bych nevěřil. Je to namáhaný prvek, kde se dost mění teplota. Citovat
longstarr Odesláno 21. duben 2025 Odesláno 21. duben 2025 Ahoj. Tak jsem se taky dockal u P407 dvouzonova klima Asi mi praskla klapa u sofera. Navody tady na forech jsou super. Taky vyriznu a vymenim prasklou klapku, ale par veci mi vrta hlavou, tak chci poprosit o radu, nez zacnu. Jak moc je treba rozebrat stranu sofera, abych to vyriznul? Nasel jsem video, kde chlapik rozebral cely stredni panel a spodek pod volantem. Podle me staci sundat airbag pod volntem a riznout to zboku, ne? Pak me zajimalo, jestli muzu 100% rict, ze to je klapa. Vrchni ta bila chodi a kdyz otacim rukou, tak slysim,ze chodi cela klapa. S tou spodni modrou ani nehnu...Rikam si, ze kdyby byla zlomena, tak by ta hridelka vypadla uplne nebo sla nejak jednoduse ne? Motorky funguji. Zkousel jsem je vymontovane a pri zapnuti topeni a fukar na okno se hybou. Dostanu se tam endoskopem pres vetrak? Mozna posledni dotaz. Jaky je rozdil mezi bilou a modrou klapou? Koukam na navody a barvy jsou vsude ruzne. Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.