Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 - Návod na opravu klapky topení. Ušetříte 12.000,- Kč!!!

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, Lego napsal:

Mal som tam starú ktorú som zlepil a spenil a na druhej strane novú a obydve sa utocili

IMG_20220212_183031.jpg

Odesláno
před 39 minutami, jarokare napsal:

@Lego jestli si nevyřešil ty plastový dorazy v obalu topení (většinou jsou rozlámaný) , tak můžeš dávat klapky , jak chceš a budou se lámat dál , ten motorek je časem ukroutí .

Ako ich je dobre poriešiť

Odesláno

Nejlepší je vyztužit něčím kovovým a pořádně připevnit ke stěně topení , je to hrozná piplačka , ale vzhledem k tomu , že nový obal topení je takřka nesehnatelný , je to asi jediná možnost .

Odesláno
před 1 minutou, jarokare napsal:

Keď so ich menil pred tromi rokmi som obydve klapky vystužil tak vydržali až do teraz,vtedy boli len zlomené ale teraz sú doslova úročené a vydržali asi tak týždeň,nemohli by byť na vine motorky?

Odesláno

Ešte by som sa rád spýtal či treba po výmene klapiek treba nastavovať motorky?

Před hodinou, jarokare napsal:

@Lego jestli si nevyřešil ty plastový dorazy v obalu topení (většinou jsou rozlámaný) , tak můžeš dávat klapky , jak chceš a budou se lámat dál , ten motorek je časem ukroutí .

před 18 minutami, Lego napsal:

před 23 minutami, jarokare napsal:

Odesláno

@Lego přestaň prosím neustále používat tlačítko "Citovat"!!!

Schválně to tady chvíli nechám, ať vidíš co jsi naprasil...:roll

Prosím o přečtení pravidel fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/

Když chceš někoho označit, tak použij @ a jeho nick. Když se Ti líbí/nelíbí příspěvek, použij zelenou/červenou šipku. Máme tu vlákno na  pokusy, kde můžeš zkoušet co a jak. https://www.peugeot-club.com/forum/14-pokusy/

Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci teamu moderátorů. 

Děkuji za pochopení

Odesláno
Před hodinou, Lego napsal:

pred tromi rokmi som obydve klapky vystužil

Já ale nepsal o vyztužení klapek , ale o vyztužení dorazů na boku topení. Jsou to takový podkovy , o který se opírají hřídele klapek v krajních polohách . Když bude ten doraz v háji , tak se hřídel ukroutí , protože ji motorek bude tlačit dál . 

Odesláno

Áno to chápem ale ako sa to tam dá vystužiť keď zhora je tam klapka ktorá rozdeľuje vzduch?Máš stým skusenost ako sa to dá poriesit

Odesláno

Záleží , v jakým budou stavu , ale když už je to topení venku , tak je lepší to udělat , ušetříš si práci v budoucnu . Ještě ti dám obr. - ty dorazy jsou ve žlutým kroužku a musí být pevný a v ose hřídele , jak budou vyštíplý nebo vykloněný do strany , je to špatně .

kl.png

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Dobrý den měl bych dotaz, zda mi bude pasovat tato sada klapek na p407 sw z dvouzonovou klimou?Potřeboval bych vyměnit klapku u řidiče ale přišla mi nějaka jina, tedy ma jiny tvar vzdalene strany než ta moje puvodni.. Zakoupil jsem ji zde: https://www.iproz.cz/autodily/7529-opravna-sada-klimatizace-original-citroen-peugeot-6480e4-c5-407-neuplna-sada.html . Nevim zda inovace nebo špatnej kup ale podle čisla to sedi.

Upraveno uživatelem andreas2012
  • O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, topí mi jedna strana, je tu někdo z Prahy kdo by mi pomohl opravit tento problém, nechci to zadarmo. Díky

407 dvozónová klima

Upraveno uživatelem design4all
  • O 4 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj.

Tak jsem se taky dockal u P407 dvouzonova klima😂 Asi mi praskla klapa u sofera.

Navody tady na forech jsou super. Taky vyriznu a vymenim prasklou klapku, ale par veci mi vrta hlavou, tak chci poprosit o radu, nez zacnu.

Jak moc je treba rozebrat stranu sofera, abych to vyriznul? Nasel jsem video, kde chlapik rozebral cely stredni panel a spodek pod volantem.

Podle me staci sundat airbag pod volntem a riznout to zboku, ne?

Pak me zajimalo, jestli muzu 100% rict, ze to je klapa. Vrchni ta bila chodi a kdyz otacim rukou, tak slysim,ze chodi cela klapa. S tou spodni modrou ani nehnu...Rikam si, ze kdyby byla zlomena, tak by ta hridelka vypadla uplne nebo sla nejak jednoduse ne?

Motorky funguji. Zkousel jsem je vymontovane a pri zapnuti topeni a fukar na okno se hybou.

Dostanu se tam endoskopem pres vetrak?

Mozna posledni dotaz. Jaky je rozdil mezi bilou a modrou klapou?

Koukam na navody a barvy jsou vsude ruzne.

Diky

IMG_20250421_104136.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...