Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám paušál od T-mobile, v něm i internet, ale co mě docela štve, že přímo v práci chytám jen ten nejpomalejší internet, což je 236,6kbit/s, ale když jdu ven, tak na jednom místě chytám už internet 21,6Mbit/s. Existuje vůbec nějaká \"anténa\" pro zesílení signálu? Třeba jako to je nebo bylo možné u GSM, že když někdo chytal signál třeba jen na střeše domu, tak pomocí té antény chytal signál i doma.

Na T-mobile sem se informal, bylo mě řečený že se neustále pracuje na vylepšení, ale to už čekám 1,5 roku:(

Jde tedy koupit i nějaká anténa na internet??

Tady je mapka pokrytí T-mobile:

[upravil dne 17/1/14 22:55 od Šalda]

post-11826-14109635052786_thumb.png

Odesláno

Já měl něco podobného. V baráku pouze E, a ještě strašně pomalu, venku taky, ale rychlejší. Pak jsem našel jedno místo venku jako ty. No a pak jsem na jednom místě dokonce v rohu a přízemí našel místo, kde jsem měl 3G, nebo H. Někdy se sice nechyt, pak ale stačilo přepnout na pouze rychlou síť a pohoda. Stačilo dát telefon o 1/2 jinde a bylo to v p....

[upravil dne 17/1/14 23:04 od Agrafik]

Odesláno

O ničem takovém nevím. Ale vzpomněl jsem si, že když mi o2 chtělo prodat internet a tablet tak mi tvrdili, že v mobilu rychlý internet nejde, takže asi jedině tablet a polský síto :D

Odesláno

Docela mě štve že kolega má O2 a chytá net v pohodě na plno, a já nic:D

A zase on doma chytá jen E, a já doma H:D

Jenže v práci sem dýl jak doma, mám tam sice počítač a a wi-fi, ale většinou na tu wi-fi je připojených snad 200 lidí a to je potom bída:D

Odesláno

Anténa existuje, ale problém bývá u mobilu aby bylo na co napojit. Ne každý mobil má vstup pro anténu a když ho má, tak většinou jen pro GPS. Pak existuje repeatr, ale pro rychlá data je hodně drahý.

Odesláno

Ufon jel analogově na jiném pásmu a opakovač na GSM nestačí, musí být s UMTS

Odesláno

Tak na mobilu asi připojení nemám, sony xperia P, takže nějaká anténa co bych dal do zásuvky a ona by mě \"přitáhla\" internet asi není, co?

Tak snad se to časem zlepší, nebo bych holt přešel k o2:-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...