Šalda Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Ahoj, mám paušál od T-mobile, v něm i internet, ale co mě docela štve, že přímo v práci chytám jen ten nejpomalejší internet, což je 236,6kbit/s, ale když jdu ven, tak na jednom místě chytám už internet 21,6Mbit/s. Existuje vůbec nějaká \"anténa\" pro zesílení signálu? Třeba jako to je nebo bylo možné u GSM, že když někdo chytal signál třeba jen na střeše domu, tak pomocí té antény chytal signál i doma. Na T-mobile sem se informal, bylo mě řečený že se neustále pracuje na vylepšení, ale to už čekám 1,5 roku:( Jde tedy koupit i nějaká anténa na internet?? Tady je mapka pokrytí T-mobile: [upravil dne 17/1/14 22:55 od Šalda] Citovat
kovy_s Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 sice nevím , ale oprav si tu druhou rychlost internetu ( vypadá to jakoby si venku chytal ještě pomalejší internet ) Citovat
Agrafik Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Já měl něco podobného. V baráku pouze E, a ještě strašně pomalu, venku taky, ale rychlejší. Pak jsem našel jedno místo venku jako ty. No a pak jsem na jednom místě dokonce v rohu a přízemí našel místo, kde jsem měl 3G, nebo H. Někdy se sice nechyt, pak ale stačilo přepnout na pouze rychlou síť a pohoda. Stačilo dát telefon o 1/2 jinde a bylo to v p.... [upravil dne 17/1/14 23:04 od Agrafik] Citovat
Almanil Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 O ničem takovém nevím. Ale vzpomněl jsem si, že když mi o2 chtělo prodat internet a tablet tak mi tvrdili, že v mobilu rychlý internet nejde, takže asi jedině tablet a polský síto Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 Docela mě štve že kolega má O2 a chytá net v pohodě na plno, a já nic:D A zase on doma chytá jen E, a já doma H:D Jenže v práci sem dýl jak doma, mám tam sice počítač a a wi-fi, ale většinou na tu wi-fi je připojených snad 200 lidí a to je potom bída:D Citovat
Sagic Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 V práci máš makat a ne trávit čas na internetu Citovat
MotoMoto Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 Anténa existuje, ale problém bývá u mobilu aby bylo na co napojit. Ne každý mobil má vstup pro anténu a když ho má, tak většinou jen pro GPS. Pak existuje repeatr, ale pro rychlá data je hodně drahý. Citovat
Berkoff Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 gsm opakovač, nebo externí anténa které se prodávali k internetu od ufona. Citovat
MotoMoto Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 Ufon jel analogově na jiném pásmu a opakovač na GSM nestačí, musí být s UMTS Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 Tak na mobilu asi připojení nemám, sony xperia P, takže nějaká anténa co bych dal do zásuvky a ona by mě \"přitáhla\" internet asi není, co? Tak snad se to časem zlepší, nebo bych holt přešel k o2:-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.