Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes byl u mne Adraj a říkal že existuje přípravek který mě zbaví pařezu .Takhle mám na zahradě tři pařezy o kterých nevím kam až mají kořeny. moje představa byla že je vykopu. Adraj povídá že existuje něco co do po navrtaní pařezu do něj naliju a on se včetně kořenů rozpadne za nějakej ten čas. poradíte prosím o co jde?

Díky.

Odesláno

mám to v dílně jmenuje se to pařezník.

funkcnost zatim nevim likvidovali jsme s tím pařez po cc 50cm kmenu navrtano a asi po trech mesici se bylo rozhodnuto ze se vypálí ale ještě stále tam straší a doma tam tchán nalil taky něco takovýho ale to nevim co bylo ale pařezy stále přítomny ale je možný že to pod pudou už je rozlozeny.

jde o to jak rychle to chces zlikvidovat s timhle je to evidentne na dyl

Odesláno

je to pařezník jak píše kolega nade mnou,je to ale na několik let než se rozpadne. Lepší je ho vykopat nebo obkopat zaříznout pod urovní terénu aplikovat pařezník a zahrabat pokud ti tam nebudou vadit

Odesláno

S tím hned, kdysi jsme káceli sad v Itálii - cca 700 starých jabloní. To bylo maso... Pokácet, nařezat na metrovky, osekat větvičky mačetami, metrovky nařezat cirkulárkou na traktoru, naložit, odvézt, pak větvičky projela drtička (pálit se tam nesmí), no a na pařezy přijel buldozer. Vyrval je ze země, a pak jsme vyfasovali traktor s hydraulickou štípačkou a všech 700 pařezů štípali na kousky. To jsou vzpomínky :)

Odesláno
O jednom likvidátorovi pařezů bych věděl, ale zlikvidoval mi i násadu od krumpáče :D

To snad není pravda já se na to .... :D

Guest minimaxa
Odesláno

Já mám teda doma pixlu, na pařezy, navrtají se díry, nasype se to tam, zašpuntuje korkovými špunty od vína, na podzim, na jaře se to odšpuntuje a ty díry se zapálí a pařez až do kořenů vyhoří. Zkusím na to nezapomenout, a doma se podívám, co to je :myslim

Jmenuje se to ROOT :super

[upravil dne 15/1/14 09:10 od minimaxa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...