Přema Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 látkové rolety do velux střešních oken ...... Citovat
Stifler Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 a ta nejnižší cena? Zkusím kdyžtak taky kouknout... Citovat
Stifler Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 jak tak koukám, tak bez rozměrů rolety (okna) si neškrtám... Edit: a zastiňující nebo zatemňující? [upravil dne 12.1.2014 18:32 od Stifler] Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 odpověď: Dobrý den, Děkuji vám za váš e-mail. Je mi líto říci, že akceptujeme pouze platbu koryto VISA, VISA Electron a kreditní karty MasterCard. Děkujeme za pochopení. Přeji Vám příjemný den. S pozdravem, With kind regards, ________________________________________ Ildikó Kacsmarik Itzala Assistant Customer Services ITZALA Team www www.itzala.com eMail customerservices@itzala.com Citovat
Neon Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Podvod to ještě bejt nemusí ... ale moc věrohodně a seriozně to teda nepůsobí, to je fakt ... Každopádně jedou i na e-bayi. Na DE maj cca 250 hodnocení na UK kolem 1000 - vše OK.... Adresu mají taky tu Maďarskou. Zkus si zjistit, na kolik by to vyšlo tam. Po DE mají free shipping. TADY Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Souhlasím s klukama a prachy bych jim poslal jedině v případě, že bych cítil potřebu někomu něco darovat Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 ...no na závěr...... objednal sem co sem potřeboval jinde...o pát stovek dražší...čr fa: platba při předání........ chtěl sem jen Váš názor na věc... díky všem Citovat
.mycTD Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 jestli to dealuji s minimalni marzi, tak mi prijde pochopitelne, ze z toho nechteji tahnout dobirku po evrope (z toho kazdou x-tou nevyzvednutou). To jeste nemusi byt nutne podvod, kdyz proste sluzby odpovidaji cene. Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 ...no ceny právě nejlepší ....... ale dát někomu prachy do Maďarska a ještre udaje ke kartě?? Ani tuto službu nemám na kartě povolenou.....pro jistotu. Citovat
MJSytic Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Já platím předem běžně, ale na ověřeném e-shopu a proti faktuře. Tohle je prostě zbytečný riziko Citovat
Stifler Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Stifler ma asi praci... Stifler má práce až nad hlavu...ještě teď jsem v práci (3,5 hodiny po konci pracovní doby)... Ani tuto službu nemám na kartě povolenou Chytrej kluk, tak to má být... Včera jsem se snažil něco vykoukat z těch rolet, ale moc jsem toho nestihl, takže jsem rád, že jsi nakonec sám pořídil... Citovat
Péťa Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 A taky se odpojte od internetu, aby vás nevysál nějaký vir. Strkat kartu do bankomatu je také ohromné riziko, nedělejte to! Možná by bylo lepší mít peníze jen pod polštářem, ale jak to udělat, aby je někdo neukradl? Nebo neshořely,... Proč bych neměl mít aktivní platby kartou na internetu? Citovat
MilanF1 Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Limity na internetu si nastavuji vždy těsně před platbou a hned po ní je zase hodím na nulu. Citovat
Péťa Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Já to řeším tak, že na běžném účtu mám max. 2 výplaty, ale většinou méně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.