Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak tak koukám, tak bez rozměrů rolety (okna) si neškrtám... :D

Edit: a zastiňující nebo zatemňující? :D

[upravil dne 12.1.2014 18:32 od Stifler]

Odesláno

odpověď:

Dobrý den,

Děkuji vám za váš e-mail.

Je mi líto říci, že akceptujeme pouze platbu koryto VISA, VISA Electron a kreditní karty MasterCard.

Děkujeme za pochopení.

Přeji Vám příjemný den.

S pozdravem,

With kind regards,

Ildikó Kacsmarik

Itzala Assistant

Customer Services

ITZALA Team

www www.itzala.com

eMail customerservices@itzala.com

Odesláno

Podvod to ještě bejt nemusí ... ale moc věrohodně a seriozně to teda nepůsobí, to je fakt ... :)

Každopádně jedou i na e-bayi. Na DE maj cca 250 hodnocení na UK kolem 1000 - vše OK.... Adresu mají taky tu Maďarskou.

Zkus si zjistit, na kolik by to vyšlo tam. Po DE mají free shipping.

TADY

Odesláno

...no na závěr...... objednal sem co sem potřeboval jinde...o pát stovek dražší...čr fa: platba při předání........ chtěl sem jen Váš názor na věc...

díky všem

Odesláno

jestli to dealuji s minimalni marzi, tak mi prijde pochopitelne, ze z toho nechteji tahnout dobirku po evrope (z toho kazdou x-tou nevyzvednutou).

To jeste nemusi byt nutne podvod, kdyz proste sluzby odpovidaji cene.

Odesláno

...no ceny právě nejlepší ....... ale dát někomu prachy do Maďarska a ještre udaje ke kartě?? Ani tuto službu nemám na kartě povolenou.....pro jistotu.

Odesláno

Já platím předem běžně, ale na ověřeném e-shopu a proti faktuře. Tohle je prostě zbytečný riziko :myslim

Odesláno
Stifler ma asi praci...

Stifler má práce až nad hlavu...ještě teď jsem v práci (3,5 hodiny po konci pracovní doby)... :roll

Ani tuto službu nemám na kartě povolenou

Chytrej kluk, tak to má být... :super Včera jsem se snažil něco vykoukat z těch rolet, ale moc jsem toho nestihl, takže jsem rád, že jsi nakonec sám pořídil... :)

Odesláno

A taky se odpojte od internetu, aby vás nevysál nějaký vir. Strkat kartu do bankomatu je také ohromné riziko, nedělejte to! Možná by bylo lepší mít peníze jen pod polštářem, ale jak to udělat, aby je někdo neukradl? Nebo neshořely,...

Proč bych neměl mít aktivní platby kartou na internetu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...