Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem koupil od jednoho týpka téměř novej mobil. Jen tak ze zvědavosti , on ten telefon koupil 6.1.2014 u alzy . A mě zajímá , jestli alza umožňuje vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu a kdyby ano , tak zdali to mohu vrátit já jakože 2. člověk ?

Odesláno

vratenie bez udania dovodu je do 7dni a pokial mas blok tak to je jedno.len ak bol nejaky darcek ku nakupu musis vratit aj ten. ja idem zajtra vrstit grafiku do pc :)

[Edited on 9/1/14 19:12 by Toudy5587]

Odesláno

Mám k tomu papír a komplet příslušenství , mně šlo o to , že jsem telefon koupil za 2000,- a on za 3000,- takže kdybych to vrátil tak jestli dobře počítám , tak jen tak vydělám 1000 ? :myslim:roker:D

Odesláno

Podle mě je vrácení do 14 dní při jakémkoli nákupu mimo prodejnu ze zákona dané.

Jinak vrátit a pak koupit to samé ve slevě mi přijde jako trochu sviňárna.

Odesláno

Nevím, ale Alza je tak drahá, že i když je to jako rozbaleno, tak je to furt dražší, než v konkurenčních eshopech :myslim

Odesláno
Já Alzu nemám rád. Zvlášť od té doby co začali cpát toho zeleného zm*da do reklam, ale šlo mi spíš o obecný přístup, než o Alzu :)

OT:

Alza bola niekedy bez toho zeleného \"muža\" ? :D :D

Odesláno
férové to není , ale když otevřeš oči tak těch špatností okolo nás je až přehršel...

Ale děláme si je sami, právě s odvoláním že to taky dělají jiní :(

Je to takový sprostý začarovaný kruh :bojim

Odesláno

Vydělávat na lidské hlouposti je naprosto normální. Já bych to s čistým svědomím vrátil Alze a vydělal litr.

Jak fungují překupníci, na stejném principu - koupí levně a za draho prodávají dál .... já v tom nevidím vědu.

Odesláno

Podvod (špatnost) je, když někdo uvede v omyl někoho jiného za účelem prostěchu. Pokud někdo (např. alza) dělá co dělá, pak nelze mluvit o omylu, natož o tom, že by ji do omylu někdo uvedl. Užití toho, co mi kdo nabízí špatností tedy být nemůže.

Odesláno

Pardon, jsem asi mimo, co dělá alza? Nějaké špatnosti? Já myslel, že tu je řeč výhradně o vrácení mobilu a zisku pro jednotlivce ve výši 1 000 Kč. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...