Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nápad je to fajn, ale spíš bych to viděl tak, že případní dobrovolníci začnou psát články na web a když to bude fungovat může se udělat časopis. Já se třeba reklamě nebráním zvlášť třeba ve formě přehledu akcí partnerů.

A taky bych to neomezoval jen na členy, ať je to pro inzerenty zajímavější

Odesláno

asi jsi tu moc kratce...........

ale pokud jsi dobrovolnik........

ono hlasat, pokud se nekdo najde........je dost o hovne....

Odesláno

spíš bych každej týden udělal rozhovor z jedním členek o jeho autě ... úpravy co na autě provedl co má v plánu provést atd ... rozhovor bych dělal přes skype nebo něco podobného a max doplnil článkem ze srazu ... ale kdo by to dělal nevím :myslim

Odesláno

Už to tu psal MJ Sytič a několik nás tu s ním myšlenkově souhlasilo: Dokud se diskuze nepohne z roviny \"udělejte někdo\" do roviny \"koukněte se, co jsem vymyslel, byl by zájem?\", bude to jen mlácení prázdné slámy.

Osobně nevěřím tomu, že by se tu našel někdo disponující desítkami hodin volného času a \"autorským střevem\" a ještě k tomu byl ochoten tohle celý poskytnout klubu bez nároku na honorář. Už prostě nejsem naivka věřící na to, že existuje rytíř na bílým koni

[upravil dne 18/12/2013 07:12 od Medvěd]

Odesláno

Dejte někam /vedení/ nějaká pravidla, o čem články, o čem ne, jak dlouhé, zda mohou byt PR a za kolik. A myslím že o nové články nebude nouze :) Podminkou bych dal zveřejnění autora, prostě ne anonymní články. No a taky jestli musí jít striktně o peugeot, nebo o automobily, a nebo zda budou rubriky i o bydlení a podobně.

Odesláno
Tý jo, tolik inzerentů, to by byl klub v balíku ;)

Není podle mě vhodné, aby v tom byla inzerce. To tam raději dám pořádný kozy pro Šaldu :D

No tak musí se to nějak zkloubit...kdyby chtěl klub vydávat čistě časopis bez inzerce, tak by na tom ku*evsky prodělal...:blablabla

Odesláno

Je to nesmysl. Řádková inzerce umřela, nikdo nebude platit ani za umístění ani to nebude číst. Model je jednoduchý - 2-3 partneři (max třeba 5) kteří zaplatí náklad. Analogie se dá najít třeba v \"Časopise\" SeTKání - který je zdarma na STKáčkách. Pak se to dá vytisknout a zaplatit i grafika. S trochou snahy může i nějaký malý peníz zbýt třeba na tvůrce článků...

Odesláno

Je téměř utopie dávat to do tisku. Pokud bychom chtěli tištěnou podobu, muselo by to mít velmi dobrou úroveň, kvalitní zpracování a být tu zájem z řad členů.

Já bych to spíše viděl na krátké komentáře k dění a událostem na klubu. Naprosto jednoduché, aby to nezabralo moc času a splnilo účel informovat. Poté to vystavit ve formátu PDF, zdarma a bez inzerce.

Guest servisman
Odesláno

Nevím , zda by časopis byl dobrá volba .To by bylo asi lepší něco jako ročenka. Co se týče bazaru asi nej je to zde na fóru, pokud něco potřebuji tak to člověk najde. Než se to dá do tisku ,tak inzerce nemusí býti pravdivá.

Odesláno

Milane opravdu si myslíš, že například u toho SeTKání byl na začátku nějaký zájem budoucích čtenářů?

Navíc, pokud by to mělo spadnout na úroveň \"klub informuje\" tak je to skoro zbytečná práce. To je možné ve vhodném vlákně a splní to velmi podobný účel. Nicméně to je podle mě tak jednostranně zaměřené, že to brzy vyčuchá...

Odesláno

Servisman - bazar v tištěné podobě je samozřejmě NESMYSL

Jinak plný souhlas s Koblihem = zcela zbytečná časová i finanční investice, věřím, že tohle vlákno bude za pár týdnů spát spánkem spravedlivých. Ještě pořád jsem tu neviděl od těch, kteří nápad považují za hodný zřetele nějaké představení jejich díla a určení jejich podílu na akci. Taky bych měl spoustu námětů, jejihž realizace by mi udělala radost, ale vůbec netuším koho tím \"děláním radosti\" mám pověřit

Odesláno

Jaký má účel to SeTKání? Koho má oslovit? Já tohle nevím.

Důležité je, co by mělo být v tom našem časopise. Shrnutí uskutečněných srazů, rozhovory se členy, novinky od Peugeotu? Ono není jednoduché vymyslet témata, aby o ně byl pořád zájem. Ročenka není špatný nápad. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...