Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Pěkně, to těm octávkám pěkně natrhneš pr*el :D 448Nm to je síla :D a 151kW, to je jak sériová V6 v benzínu :D

Odesláno

Noo vipada to zajimave ....., bude uprava brzd podvozku ...?
Na chladic se taky "chystame" dnes jsme "tahli na lane Scenika" zadna divocina klidne do 70km/h asi 30km a uplne novej olej lezl pekne ke 140°C  :( 

Ta zivotnost jako takova by me docela zajimala - ale to je na osobni pokec.

Odesláno

Wext : Oktavka není soupeř  :D

Agrafik : životnost je vpohodě....upřímně pokud člověk není prase...a nechá to pořádně zahřát atd. ,má zkrácený interval na olej není se čeho bát jsou mnohem větší šílencí s výkonem.... a jezdí to pořád... jedíný co může časem zakukat je origo turbo ale s tím jsem smířený a počítám s tím.

Lihous : jo teplota oleje je u mě teď STOPka... :D ale do léta bude 100% oleják v autě... proto jsem taky šel měřit ještě teď v ,,zimě" 
Jinak brzdy budou jak dojedu ATE desky Bremba 4pístky 305mm z 406 coupé. Jiná rozumná možnost není. Podvozek nechám zatím jak je.Chci pohodlný denní auto a ne tvrdou kozu co už jednu mám v garáži.

Odesláno

Nebyl na brzdě náhodou motor 2.7 HDi V6? :D

Ty tvoje čísla jsou moc pěkný, ale pro mě to není, já bych využil sotva polovinu točivého momentu. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...