Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, narazil jsem v Penny marketu na nabíječku cartrend za 799,-

Moc o ní není napsáno, microprocesorem řízená 12V 1,2-120Ah

nabíjení motorky, auta, zimní nabíjení, udržování

Odesláno

jj taky jsem koukal . . . a? co tím chtěl autor napsat-zeptat se?

kdybych neměl doma něco lepšího(doufám,že tam nejsou stejné střeva :D ) tak bych ji klidně koupil :papa

edit: trochu jiná se prodává taky v Lidlu(nemyslím aktuálně)

[upravil dne 28/11/13 23:45 od Gabriel 307]

Odesláno

Otec má tu z Lidlu nebo odkud, a baterku to zatim vždycky nabilo ;) Sice to chvilku trvá, ale nabije. A Agáta s totálně vycuclou baterkou že nerozsvítila ani kontrolky byla nabitá a nastartovaná po půl hodině nabíjení. Takže úplně vyhozený prachy to nebudou imho

Odesláno

no dočíst se nějakých parametrů to je zázrak

test v němčině http://www.autoteilemann.de/media/content/pdf/testberichte/Bosch_Batterieladegeraet_test_gtue_c3.pdf

a ještě parametry google překlad

http://translate.google.cz/translate?sl=de&tl=cs&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.autobild.de%2Fartikel%2Fautobatterie-ladegeraete-2287036.html

• Mikroprocesorem řízený  • Ideální pro 12V vozidel  • 5-stupňová inteligentní Nabíjecí charakteristika  • Pro mokré, gelové, AGM a bezúdržbových olověných akumulátorů  • S trvalým funkcí zachování nabíjení  • Kapacita akumulátoru: 1,2 až 120 Ah  • Eingangs-/Ladestrom: 0,6 / 0,8 - 3,8 A  • Nabíjecí napětí: 14,5 V  • Diagnostika a záchranná funkce pro hluboké vybití baterií 7,5 V  • Různé ochranné funkce  • Připojení přes dvojitou izolací nabíjecích svorek nebo oček možných  • Zobrazení stavu baterie  • Vhodný pro venkovní použití! Tento článek je prachu a stříkající vodě (krytí IP 65)  • Kompaktní forma (cca 17,5 x 6 x 4,5 cm)  • 230 V AC připojení

[upravil dne 29.11.2013 00:59 od mmmb]

Odesláno

Jj, je to stejně vše z Číny. Nabíjet to bude, když se pokazí, tak reklamace, anebo vyhodit.

Já mám sice raději klasickou s trafem a dvěma diodami, protože líp mohu předpokládat, jak se zachová v různých netypických situacích.

Proud může dát docela velký, ty nové technologie umí přenést velký výkon při malých rozměrech (o to dřív odejdou).

Odesláno

ja jednu z lidlu měl a bud sem měl pech nebo nevím ae asi po 3 nabijení se komplet vypalila vratily my prachy a tim to haslo přiště radši nakou ověřenou ae to jen tak muj nazor

Odesláno

Mám tu podobnou z Lidlu, nabíjí to, maximální proud jsem naměřil 3,6 A. Pokud jsem ale potřeboval trochu oživit opravdu hodně starý a vybitý akumulátor, tak jsem so půjčil od táty starou samodělku, kde se nechá nastavit proud. Na běžné použití ta z Lidlu či z Penny stačí.

Odesláno

Za mě Ctek jako gabriel,jen mám novější model,dává cca 5A,ma to i rekondiční program při hlubokém vybití,záruka 5 let,připojuje se to přes konektor zadelany v autě,takže nemusím nic oddelavat. Cena není zase tak hrozná.

Ono to z Lidlu je to v podstatě stejně okopirovany ten Ctek.Ale kvalita bude asi jinde.

[upravil dne 1/12/13 12:02 od Milan+]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...