koblih69 Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Včera jsme potkal shodou okolností 2 auta na dálnici (s odstupem cca 10 km ) měly několik společných vlastností: 1. jely středem 2. jely podezřele pomalu 3. mírně vybočovaly vpravo a vlevo..... .... no a v obou seděly holky za volantem a psaly SMS... Myslím, že hitem letošních vánoc by mohlo být třeba tohle: http://www.newfrog.com/p/steering-wheel-car-mount-clip-holder-for-phone-iphone-samsung-gps-yellow-46113.html?utm_source=EDM&utm_medium=1119PP&utm_campaign=product Citovat
punkac Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 nejlepší je, že na androidí foun jde mluvit a on to převede do textu v celku správně, ale good pobavils Citovat
Bigbadjohn Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Jo už jsem viděl v autě číst knížku, psát SMS, bohužel to není taková výjimka Citovat
Guest servisman Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 To já viděl slečnu blondýnu a ta si lakovala nehty Citovat
koblih69 Odesláno 19. listopad 2013 Autor Odesláno 19. listopad 2013 Tak dají se dělat různý věci, ale u některejch kamioňáci divně koukaj... Citovat
Medvěd Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Až z poslední fotky jsem pochopil \"o co gou\" , ale dobrý Co se týče psaní SMS za volantem - nechápu to a jedince toto provozující považuju za bezmozky, kterým přeju spoustu ošklivých prožitků (třeba stoletou lípu v cestě apod., hlavně ale ne nikoho nevinného). Netvrdím, že vždy a za všech okolností dělám vše podle pravidel (telefon v autě není až takový problém zvednout - i když i za to jsem tu byl onehdá dost kritizován), ale ťukání SMS za jízdy, to je ouplně jinej level, to je vážně \"o přes držku\". Citovat
odee Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Já sem nedávno takovou jednu taky potkal, Blonde okolo 20, BMW mobil v ruce a jela proti mě, vzhledem k tomu, že byla zrovna zatáčka, na kterou nějak zapoměla reagovat, tak nás málem vzala, naštěstí to bylo u obchodního centra, takže v rychlosti oba max. 30-40km/h, a já měl ješte v pravo dost místa na to, abych jí uvolnil svůj jízdní pruh:bojim ale vzhledem k tomu, že sem jel s holkama, tak kdybych jí nestihl uhnout, tak bych asi zapoměl, že jsem gentleman a nějakou by chytla! Citovat
KingSpade Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Když jsem ještě používal klasický telefon s tlačítky, tak jsem vždy poslepu psal smsky na křižovatkách při červené, a potom jsem si to zkontroloval na další křižovatce (takže ve městě) ale co už mám smartphone tak když mi někdo volá tak má prostě smůlu, nezvedám, až když mám kde zastavit tak zavolám zpět dotyčnému. PS: nenávidím lidi volající za volantem. Buď jedou jako prasata a najíždějí do protisměru nebo jedou krokem. Ve městě to jde přežít ale mimo město mě to vytáčí a když můžu jet 90 jedu stěží 60. Citovat
poldiss Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Taky to nechápu, ale ještě víc nesnášim, když někdo nedokáže pochopit, že ten telefon prostě vzít nemůžu a zkouší to třeba i 5x po sobě. Nebo třeba zrovna nedávno jsem ve špičce na plný Strakonický potkal magora s Rapidem, co jel půl autem v odstavňáku cca 40 km/h a samozřejmě, když se mi ho povedlo předjet, tak jsem si všimnul, že má telefon u ucha Citovat
Smudla_22 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Tohle je dobrá pomůcka hlavně až se v zimě bude smýkat na ledu Nejvíc mě štvou ti řidiči dražších aut, kde už je hensfree prakticky součástí auta, ale oni v protisměru tvrdošíjně telefonují s telefonem u ucha a diví se že si protijedoucí klepe na čelo Citovat
Laďa Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 nejlepší je, že na androidí foun jde mluvit a on to převede do textu v celku správně, ale good pobavils Ale asi ne na všech. Já bych spíš řekl, že je to funkce telefonu a ne operačního systému. Citovat
marcel.tokar Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Problem je, ze to by si kreteni nemali zabudnut zapnut bluetooth v mobile pred tým ako vyrazia s autom, nech sa im mobilak s autom sparuje. Mam v aute bluetooth zabudovane, s ovladanim na volante, je to super. Ale na smsky to teda neni. Len na telefonovanie a prenos hudby. Citovat
vendelinek Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Nezbytná potřeba po \"všechny\" motoristy a chlapi by si měli s sebou vozit zavařovací sklenici,aby nemuseli zastavovat a vylízat:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2013 Autor Odesláno 21. listopad 2013 Tohle je dobrá pomůcka hlavně až se v zimě bude smýkat na ledu Nejvíc mě štvou ti řidiči dražších aut, kde už je hensfree prakticky součástí auta, ale oni v protisměru tvrdošíjně telefonují s telefonem u ucha a diví se že si protijedoucí klepe na čelo Skoro denně potkávám A8 6.0 W12, řidič je opřený o středovou opěrku takže se naklání do středu auta. Jednou rukou drží volant a druhou mobil... nechápu Před cca 14-ti dny si koupil novou A8, ale telefonuje furt z ruky Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Dobrovolne se priznavam k obcasnemu \"textovani\" behem rizeni nicmene mam stale tlacitkovy telefon a uz hodne dlouho takze pisu bezproblemu poslepu presne jak je zmineno vyse a na svetlech nebo v kolone pak jen text preletnu svizne a odeslu ... Za to, ze jsem vzal za jizdy telefon jsem loni MP prispival 500,- na vanocni darky takze uz hovory neprijimam nebo naprosto vyjimecne. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 mám takový názor, že řidiči s průměrným IQ mají volání a posílání SMS za jízdy v autě vyřešené, pak samozřejmě zbývá ta druhá skupina... P.S.-nic proti nikomu;) Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 ne, pak zbyvaji jeste dve - ti s nadprumernym a ti s podprumernym .. nevim, kam se radis ty a jak to mas vyresene Citovat
ozzy56 Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 trvám na tom,že zbývá jen jedna skupina--že ti podprůměrní jsou nebezpeční sobě a okolí je snad jasné, prostě jejich mozek není schopen si poskládat souvislosti a následky,kdežto ti nadprůměrní zase musejí stále dokazovat sobě a okolí, že jsou schopni vykonávat více činností najednou, takže to vyjde nastejno no a když potřebuješ vědět kam se řadím já, tak do toho středu--například si vždy v autě zapnu pás a snažím se jet tak, abych nikoho nezajel a sám se vrátil zdravý, což bych s telefonem v ruce zvládal hůře Citovat
barenst Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 sms nepisu vubec , tedy max 5 za mesic . v aute telefoniji snad porad , mam HF kdysi v dodavce pri dlouhych cestach jsem zvladal v pohode prelistovat casopis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.