Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem koupil 3 stěrače Bosh na 308 a stali mě 1070 kč pokud jste z Ostravy tak se stavte do AN autodíly na Rudné 32 O-Vítkovice adresa je www.anautodily.cz

Odesláno

Ahoj co znamena že nevydrží?Mám autko necele dva roky a stěrače stíraji zatím dobře jen mi připada že,ten pravej při plnem rozevření klepe když není okhno zcela pod deštem.Už jsem hledal i čím to je a nepochopil.To je vlastnost těch jejich stěraču nebo to děla i Bosh?

to máš pravdu ale bohužel moc nevydrží 2 roky a jsou na vyhazov na staré 206 jsem měl Bosh 3 roky a pořád ok
  • O 1 rok později...
Odesláno

Tak jen pro potvrzení. V týdnu jsem zajel do AK pro nové stěrače na 308. Vybral jsem: BOSCH AEROTWIN, sada 750 + 650 mm

Objednací kód: BO 3397007385 Cena s DPH 618 Kč A maximální spokojenost. Stírají mnohem líp, než když tam byly nové originály koupené v Peugeotu (opravdu origo, ne přebalené Valeo). Za ty peníze se snad nevyplatí kupovat něco jiného ;)
  • O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Já Bosch Aerotwin nasadil v roce 2014 na jaře - stíraly bezvadně, nebouchaly při obracení. Teď cca po dvou sezonách pozoruju, že nahoře už mažou a že je asi na jaře zase vyměnim...už nestírají na 100 procent, čidlo automatického stírání je v důsledku mazání pouští někdy zbytečně rychle. Takže vydží tak cca 2 roky: jestli je to dlouho, nebo málo, nevim. To jen má zkušenost, jak vydrží. Každopádně jsou pořád tiché, žádné dření, to ocenuju. Původní origo bouchaly při obracení.

Upraveno uživatelem Davis
Odesláno

"búchanie" stieračov je v momente keď stierač ide smerom hore a vnajvyššej hornej polohe, keď sa začína vracať späť, gumička sa musí prevrátiť na druhú stranu vtedy to tak "buchne".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...