Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem o víkendu přezouval na zimní.

U předního místa vlevo, kde se podkládá hever, to bylo takový divně vcucnutý dovnitř, myslím tím práh.

Tak jsem na to zatlačil, pomačkal, a ozvalo se nehezké křupání, připomínající staré známé hnilobné křupání.

Může to být pod tou barvou totál shnilé ? Hnijou na tomhle autě prahy?

Odesláno

Může to být totál shnilé. Obecně sice nehnijou, ale když je to auto víc jak 10 let staré... Stačilo, aby tam byla nějaká prasklinka od zvedání, a už je vymalováno. Bohužel, jestli to křupe, bude to znamenat zásadnější vaření.

Odesláno

měl jsem dojem že bych to propíchnul i jen prstem, ne jen šroubovákem, ale stačil by i hřebík. Ale opravovaný to asi nebylo, je to holt podívat se pravdě do očí a připustit si, že to prostě shnilo samo od sebe.

Odesláno

anebo je druhá možnost: jak mi teď mechanik dělal spojku, tak si to nějak debilně podložil a ten práh mi nějak rozlámal, protože na druhý straně ve stejným místě je to promáčklý taky, ten práh, ale tam to nekřupe.

když jsem mu tam to auto dával tak ty prahy promačkaný nebyly, na to dám krk.

Je možný že se to jen rozlámalo a shnilý to není ?

Odesláno
anebo je druhá možnost: jak mi teď mechanik dělal spojku, tak si to nějak debilně podložil a ten práh mi nějak rozlámal, protože na druhý straně ve stejným místě je to promáčklý taky, ten práh, ale tam to nekřupe.

když jsem mu tam to auto dával tak ty prahy promačkaný nebyly, na to dám krk.

Je možný že se to jen rozlámalo a shnilý to není ?

Je vždycky sranda jak se člověk upíná k tomu co sice není pravděpodobný ale je příjemnější ... :D

Odesláno

Je opravdu zarážející, jak si tady lidi myslí, že deset roků ježděné auto nehnije. Taková auta zvedám jen na pevných místech podvozku, ne za kastli.

Odesláno

No ja už podstoupil výměnu prahu a vystříkání dutin, ale už k tomu nemám takovou důvěru, tak to taky raději zvedám za napravnici vepředu a vzadu za uložení podélného ramene. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...