Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zácpy na dálnici - možnosti řešení?

Recommended Posts

Odesláno
Tohle fungovat nemůže už jenom proto když se podíváš na dálnici před zúžením na řadu blbečků, který vidí že se mají zipovat ale povalí to do posledního centimetru aby tam byli dřív.. a pak je nikdo nepustí a taky jako proč ? mám se zařadit tak se zařadím a né že se naseru vlevo a předjedu ještě 7 aut abych bych o pár metrů dřív..

ZIPOVAT se máš až na konci toho končícího pruhu. BLBEČEK je naopak někdo, kdo se do průběžného cpe dřív a nepouští ty, kteří se SPRÁVNĚ zipují až na konci.

NEVYSVĚTLÍŠ! :) Prostě některý lidi si furt kolonu a jízdu v pruzích pletou s frontou na oběd na základní škole a každýho, kdo změní pořadí vůči nim, když oni sami jedou podle předpisů - podle nich, považují za vyčůránka, šmejda a předbíhálka, nedejbože aby měl dražší auto než mají oni, to pak tím spíš just nepustěj. Stačí se podívat na výsledky voleb, na to jakýho máme prezidenta a je jasno, jaká je většina tohohle národa... :blicismajlik Tady s nějakou logikou a myšlením v souvislostech, a už vůbec ne nadhledem a velkorysostí, NEPOCHODÍŠ!!! ;)

Odesláno

Jo, výpočty sedí. (to je asi tak vše)

Stejně jako je realita s blikáním/neblikáním na kruháčích.

Předpoklad je, že \"Téma zipu\" se nadhodilo nyní, kdy je potřeba proinvestovat peníze ještě v tomto roce.

Není chyba někde jinde?

P.S.: Od února bude toto téma již těžce neaktuální...

Odesláno

Zipování? Každý den projíždím místem ,kde se musí zipovat a zkušenost je taková, pokud se řidiči řádí, pokud to znají už min 200m před místem do pravého pruhu, tak kolona projede úplně plynule úzkým místem, ale jakmile do toho někdo vjede levým opruhem a snaží se zipovat na poslední chvíli, tak se to celé zastaví a je to v pr...i. Stejné místo se dá projet v ideálním případě během pár minut a když se najde pár bl.ů, tak i dvacet.

Je to zkušenost za cca dva měsíce.

Odesláno

no ono to nemuze fungovat uz jen kvuli tomu, jak lidi na me kolikrat hrozi, div si za me i nenafackuji, kdyz se jim pri predjizdeni nacpu pred auto. A pritom ani ti idioti nevedi, ze kdyz nepredjizdeji (z jakehokoli duvodu - nemaj na to koule, silne auto, spatny odhad, nebo se jen vezou za nakladakem....), maji udelat prostor. Rika se tomu i bezpecna vzdalenost. Ale to je proste porad dokola a ja uz takovy idioty neresim. Co se tyka zipu, tak jsem ten pripad, ktery se zarazuje na konci a pokud me auto nepousti, tak se stejne zarazuju :D

Odesláno
tam je problem, ze se mezi skalu a reku vic pruhu nevleze, resp. zatim nikdo nevymyslel jak.

No Já nad tím přemejšlel a šlo by to v pohodě, jenom by to stálo majlant na postavení mostní konstrukce pro šaliny, auta by jezdili pod šalinó. Alespoň směr Bystrc.

Odesláno
tam je problem, ze se mezi skalu a reku vic pruhu nevleze, resp. zatim nikdo nevymyslel jak.

No Já nad tím přemejšlel a šlo by to v pohodě, jenom by to stálo majlant na postavení mostní konstrukce pro šaliny, auta by jezdili pod šalinó. Alespoň směr Bystrc.

ja jsem taky nad tim premyslel kdyz jsem tam jezdil kazdej den.

Stacilo by usek od Zabovresk k tomu novemu mostu rozsirit tam na to je mista dost a pak kazdej smer po jedne strane reky.

Odesláno

Tak jak jsem si to přečet, s některými názory se nedá jinak, než souhlasit. Ovšem s tím násilným zipováním bych byl opatrnej, přeci jen mám dojem, že řidič v pruhu, co se připojuje, nesmí omezit nebo ohrozit řidiče, co jedou v tom druhém..

Odesláno

souhlasim, ale to je narodni sport.... ono se staci podivat na kokoty, ktery se pripojujou na dalnici do prubezneho pruhu v pripojovaku. Hlavne honem honem aby tam byly a najizdeji tam uz radsi v 60, ani se poradne nerozjedou, a pak jim zbyva pul kilaku pripojovaku..... takovy kokoty bych normalni rovnou strilel :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...