Mortis Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Nevíte o kolik je dražší přední sklo pro napájení stmívacího zrcátka? A kolik stojí samotné zrcátko? Budu měnit sklo tak bych si chtěl dát už to lepší. Citovat
Delphi Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Nechápu co to je: \"přední sklo pro napájení stmívacího zrcátka\" Citovat
Dančák Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Samostmívací zrcátko není napájeno ze skla:D z tapecu střechy k němu vedou drátky....a to plus, mínus a zpátečka, dodělával jsem ho, uchýt na skle je stejný Citovat
Mortis Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Tak to se omlouvám , ale kdysi dávno tady na foru mi nekdo psal že pokud chci stmívací zrcátko, musím mít i jiné sklo....Takže stačí koupit zrcátko a někdo už mi to zapojí ze světla? Cenu zrcátka nevíte? Citovat
slavino1 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 samozatmievace zrkadlo ma iny drziak spolu je tam daždovy senzor ked nemaš senzor tak musiš kupiť sklo s tym drziakom cena sa liši podla toho aku značku skla si daš Citovat
slavino1 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 v Sp. Novej Vsi 250 euri ma dažd.senzor aj držiak na GPS antenu zn s.g. sekurit [upravil dne 1.11.13 11:55 od slavino1] Citovat
Wing Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Zrovna řeším prasklé čelní sklo s pojišťovnou a dle ceny ze dvou různých servisů je to cca 18-20 tis. Kč (dešťový senzor a bez GPS). 250 EUR je teda zásadní rozdíl - tomu moc nerozumím:myslim Citovat
slavino1 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 sklo je len druhovyroba neni to origo peugeot a zasadny rozdiel je že to neni v Prahe za tu cenu si urobiš tyždnovu dovolenku v Slovenskom raji a ešte budeš mať aj vymenene sklo vymena 2 dni Citovat
Wing Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 No mě jde hlavně o to, že mám pojištěné čelní sklo na 10tis. Kč a dalších 10 se mi opravdu doplácet nechce, ani 5 spoluúčast havarijky.. Ty ceny mi řekli - 20 v autorizáku a necelých 19 v neautorizáku a tam nevím, zda dávají originál sklo teda:myslim Citovat
Mortis Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Podle toho co napsal Slavino teda existují 2 druhy skel, tak jak to teda je??? Citovat
baffy Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Bez dažďového snímača S dažďovým snímačom a zrkadlo deň-noc Bez navigačného systému ,so snímačom dažďa a samostvievacie zrkadlo S navigačným systémom ,snímačom dažďa a samostmievacie zrkadlo No a potom sú cupátka. Snaď som na nič nezabudol a ak ano tak ma niekto doplní Citovat
Mortis Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Mám s deštovým snímačem a zrcátkem den a noc, a chci samostmívací. Stačí vyměnit zrcátko nebo musím vyměnit celé sklo? Citovat
baffy Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Osobne si myslím,že stačí vymeniť zrkadlo a samozrejme el.inštalácia ako už bolo vyššie spomenuté ,viď Dančák Citovat
Mortis Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Ptal jsem se u jednoho servisáka prý mi to vymění na pojišťovnu, mám pojistku na 10 000 prý se do té ceny vlezu. Dal jsem tu fotku držáku, může mi někdo říct jestli to je držák na obyč zrcátku nebo na to elektrické? Citovat
Judes Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Mám sveteľný senzor a el. zatmavovacie zrkadlo (deň/noc) a vizerá to takto, je tam taká plastová krabička. Ak sa nemýlim tak tý čo majú navigáciu, tak práve v nej býva anténa GPS. [upravil dne 2/1/14 15:45 od Judes] Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Vono to samozřejmě zprovozníš i na původním kloubku Citovat
Mortis Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Takže pokud si koupím jen zrcátko, nasadím ho na můj držák a kablíky nějak vyvedu a zapojím do světla? Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Přesně tak. ... tedy při zapojení na zpátečku a pod. ale to předpokládám že víš... [upravil dne 3/1/14 16:01 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.