Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte o kolik je dražší přední sklo pro napájení stmívacího zrcátka? A kolik stojí samotné zrcátko? Budu měnit sklo tak bych si chtěl dát už to lepší.

Odesláno

Tak to se omlouvám :mad:, ale kdysi dávno tady na foru mi nekdo psal že pokud chci stmívací zrcátko, musím mít i jiné sklo....Takže stačí koupit zrcátko a někdo už mi to zapojí ze světla? Cenu zrcátka nevíte?

Odesláno

samozatmievace zrkadlo ma iny drziak spolu je tam daždovy senzor ked nemaš senzor tak musiš kupiť sklo s tym drziakom cena sa liši podla toho aku značku skla si daš

Odesláno

Zrovna řeším prasklé čelní sklo s pojišťovnou a dle ceny ze dvou různých servisů je to cca 18-20 tis. Kč (dešťový senzor a bez GPS).

250 EUR je teda zásadní rozdíl - tomu moc nerozumím:myslim

Odesláno

sklo je len druhovyroba neni to origo peugeot a zasadny rozdiel je že to neni v Prahe za tu cenu si urobiš tyždnovu dovolenku v Slovenskom raji a ešte budeš mať aj vymenene sklo vymena 2 dni

Odesláno

No mě jde hlavně o to, že mám pojištěné čelní sklo na 10tis. Kč a dalších 10 se mi opravdu doplácet nechce, ani 5 spoluúčast havarijky..

Ty ceny mi řekli - 20 v autorizáku a necelých 19 v neautorizáku a tam nevím, zda dávají originál sklo teda:myslim

Odesláno

Bez dažďového snímača

S dažďovým snímačom a zrkadlo deň-noc

Bez navigačného systému ,so snímačom dažďa a samostvievacie zrkadlo

S navigačným systémom ,snímačom dažďa a samostmievacie zrkadlo

No a potom sú cupátka.

Snaď som na nič nezabudol a ak ano tak ma niekto doplní:myslim

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ptal jsem se u jednoho servisáka prý mi to vymění na pojišťovnu, mám pojistku na 10 000 prý se do té ceny vlezu. Dal jsem tu fotku držáku, může mi někdo říct jestli to je držák na obyč zrcátku nebo na to elektrické?

post-26561-14109634796447_thumb.jpg

Odesláno

Mám sveteľný senzor a el. zatmavovacie zrkadlo (deň/noc) a vizerá to takto, je tam taká plastová krabička. Ak sa nemýlim tak tý čo majú navigáciu, tak práve v nej býva anténa GPS.

post-27076-14109634798011_thumb.jpg

[upravil dne 2/1/14 15:45 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...