Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám auto od nova, na první a zároveň poslední servis jsem jel po 1 roce najeto 15 tis a jel jsem do Německa do peugeota ve Vaidenu mám to z Plzně cca 120km a přišlo mi to i z cestou, drobným nákupem v aldi a naftovým filtrem navíc který není v ceně 1.ser.prohlidky na stejný peníze jako u nás a na auto jsem koukal 2m za sklem při kávě od té doby všechno sám, kromě výměny repro přední dveře a trysky odstrikovače skla vše na záruku., ale to už je jiné téma

Odesláno

Milý deníčku. Tak máme za sebou první pořádnou porci km na C3 LL. I se zakázaným placebo efektem si nemůžu pomoct, ale motor běží tišeji než C2. I zahřátý olej dělá souvislý a zdá se vysoce viskózní film. Spotřeba je stejná. Milý deníčku, až motor zadřu, určitě dám vědět. Stejně se nová 508 blíží a to bude kára:D.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, chystám se na výměnu oleje, mám objednáno Total Quartz Ineo ECS 5w30, ale zjistil byste mi někdo dle VIN v servisboxe, jaký typ filtrů je pro mé auto? Asi když budete u toho, tak rovnou asi všechny v autě. Uložím si to někam.

Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj všichni,

aktuálně teď řeším objednání olejoveho filtru a vymenu oleje v aute. Olej jsem již koupil total quartz ineo ecs 5w-30.

Našel jsem i video na výměnu oleje, viz níže.

Ale kvůli čemu píšu, dle servisboxu je v tabulce u olejového filtu dva druhy a teď nevím, který teda vzít:

image.png.646847e9423288046edc1b3bcd5b8d6b.png 

Nemá někdo přesný tip, jaký filtr kupovit?

auto: Peugeot 508 1.6 e-HDI

díky

Upraveno uživatelem Noves
Odesláno

kup vložku filtru OEM 1109 AY--podle tohoto čísla koupíš i v druhovýrobě

jinak ten idiot ve videu tu vložku filtru špatně montuje--při montáži nové vložky se tato nejprve vloží vyčnívajícím kolíkem do filtrboxu (je tam pro kolík díra) a pak se našroubuje plast. víko filtru na doraz ( potřebuješ Golu s nástavcem 27), ve víku vyměň gumičku--je v balení filtru

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny,

Rychlý dotaz : kolik je objem olejove nadrze i s výměnou filtru u 1,6 e-hdi? Nemohl jsem najít pro tento typ...jestli je objem 4,25litru? Díky 

Odesláno

Takže pokud to správně chápu tak pouze 3,25litru oleje? Tak málo jsem nikdy u jiného auta nedával, no nechám slehnout a pak odkontroluji merkou

Odesláno

S Peugeotem je spousta věcí poprvé ;)  Je to málo, proto je lepší ho pro klid duše měnit častěji. Mezi 10-15tis/1rok :myslim 

Odesláno

Podrz na pristojovke pri vypnutom zapalovani tlacitko 0, drz ho a daj klucik do prvej polohy alebo stlac start bez brzdy, zacne odpocitavat cas a ked pride k 0, je to resetovane

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...