vendelinek Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Milan+,tak to by me nenapadlo takle zvedat za kouli auto,dobrej zlepsovak,u me to ale nejde,mam kouli na pevno odeslano z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 23. listopad 2015 Autor Odesláno 23. listopad 2015 (upraveno) podložka je udělána proto,aby se kolečka nemačkaly do betonu,vespod jsou dubové prkna ,dlažba už se mi tam pokládat nechce,ale takové teraso by tam špatné nebylo Zvedat přes "Kouli" je docela fajn nápad, jen u mě mam pocit, že by mi dalo víc práce tu kouli otočit. (Ty šrouby neviděli klíč od montáže) Jinak to TERASO by tam opravdu slušelo. Tak už i já mám přezuto, v sobotu jsem se na to vrhnul a v nědělil napadl lehounce snížek, to je načasování Jak kde, ze soboty na neděli v okolí Olbramovic i 5cm a na silnicích docela "Sranda" a dneska to byl cestou z Chomutova do K.Varů opravdu super zážitek. Co kopeček to stádo kamionů. Naštěstí žádný ťukanec, tedy alespoň ne v době, kdy jsem se tudy prokousával dopředu. Upraveno 23. listopad 2015 uživatelem FrantaCV Citovat
oddie Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Zadek přes kouli zvedám už léta, ale neotáčím ji, zvedám to za rantl jejího držáku, ostatně stejně mám většinou samotnou kouli sundanou. Citovat
oddie Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Tak jsem teda včera večer taky přezul, což mělo především ten efekt, že jsem musel dofouknout zimáky ruční pumpičkou, abych nepouštěl po deváté večer sousedům pod okny kompresor, takže jsem si i trochu zacvičil Následně jsem se rozhodl jet brzy ráno autem a odpoledne dělat na chatce, první bylo, že jsem zapomněl pustit nez. topení, takže jsem po letech zase zažil ten pocit, přijít k autu s namrzlým čelním sklem - ale podařilo se mi v garáži vyhrabat nějaký starý stříkací rozmrazovač, takže jsem nemusel škrábat. No a k dovršení sednu dovnitř, otočím klíčkem a akorát pohasly kontrolky, tak jsem si dal ještě rychlou výměnu baterky za záložní, a večer musím dojet koupit novou, ta stará už byla přeci jen špatná, ne že to jen vybíjelo rádio. Citovat
Vvitty Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Sakra to maji ty 806 nejak sladeny :-) Baterka mi umrela predminulej vikend, predni zimak utekl v nedeli (coz melo za nasledek sundani, prehozeni do druheho auta a cestu na benzinku protoze mi nekdo ukradnul rucni pumpicku) a nezavisle topeni jsem dneska marne rozchazel - hlavne asi proto ze nemam navod :-) Citovat
FrantaCV Odesláno 24. listopad 2015 Autor Odesláno 24. listopad 2015 To Vvitty: Metoda "Pokus - Omyl" zklamala? Citovat
oddie Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Návod na webasto se na googlu najde, nastartuje to aspoň na přímé sepnutí? Dej si tam spínání přes mobil Jinak jsem změřil vzorek, přední 6,5 - 7mm, zadní 6mm. Na to že jsem tam nechal ty zadní i přes léto docela dobrý, zřejmě daj vzadu ještě i příští zimu a dvě léta... Citovat
Milan+ Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Zadek přes kouli zvedám už léta, ale neotáčím ji, zvedám to za rantl jejího držáku, ostatně stejně mám většinou samotnou kouli sundanou. Taky jsem to za rantly zvedal i na předchozích,ale tohle tam neničí hrany a když tam dám gumový lůžko,tak to zase ten plocháč má tendenci rozříznout. Citovat
KingSpade Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Tak už jsem přezul na zimní, teploty ráno kolem -3°C a místy na cestách led, ale hlavně jízdy do práce autobusem mě už konečně donutily. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Sem si řikal že si porad na letnich pneu ) kdyz rano všichni škrabou namrazu z oken Citovat
KingSpade Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Jako je fakt že 2x jsem už škrábal a odjel na letních, ale to pak bylo přes den sucho a kolem 10°C , ale jen co mě překvapil sníh minulý týden v neděli, tak už jsem si řekl, že je na čase přezout Citovat
Martin806 Odesláno 28. listopad 2015 Odesláno 28. listopad 2015 Taky jsem již přezul. Snad se letos zimní pneu svezou na sněhu . Citovat
c.WO.k Odesláno 29. listopad 2015 Odesláno 29. listopad 2015 no já snad v týdnu už taky přezuju Citovat
Míla72 Odesláno 30. listopad 2015 Odesláno 30. listopad 2015 c.WO.k = Podle tý předpovědi závisí na tom, z čeho do čeho Citovat
Šalda Odesláno 30. listopad 2015 Odesláno 30. listopad 2015 Tak dneska obutý nový gumičky, tak klidně může začít padat sníh :-D Citovat
Stejsn Odesláno 30. listopad 2015 Odesláno 30. listopad 2015 Já byl včera celkem rád, že jsem to už přeházel. Nad Děčínem tři cenťáky neposypanýho neprojetýho prašanu a ABS mi celkem bubnovalo, na letních bych to nedal ani náhodou. Citovat
Šalda Odesláno 30. listopad 2015 Odesláno 30. listopad 2015 Já sem měl přezuty už tak 14 dní, ale starý gumy, měli vzorek tak 3-4mm. Takže vlastně úplně na vyhození :-D Citovat
c.WO.k Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Míla72: no jsem už na pátek objednanej, tak zimáky dám, ať se aspoň trochu projedou Odesláno z tapatalk LG G Pad 8.3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 (upraveno) Zitra mi dorazi nove papuce od Bridgestone a moc se na ne tesim. Konecne sundam z plechacu ty zimni sracky od Barum!!!!!!!!! A Ada zase bude mit na cem drandit a ja budu v klidu. Upraveno 3. prosinec 2015 uživatelem Scratch Citovat
vendelinek Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 dneska mi bylo lito zimaku,bylo hezky skoro 10 stupinku,sucho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.