Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

podložka je udělána proto,aby se kolečka nemačkaly do betonu,vespod jsou dubové prkna ,dlažba už se mi tam pokládat nechce,ale takové teraso by tam špatné nebylo

Zvedat přes "Kouli" je docela fajn nápad, jen u mě mam pocit, že by mi dalo víc práce tu kouli otočit. :( (Ty šrouby neviděli klíč od montáže) Jinak to TERASO by tam opravdu slušelo. 

Tak už i já mám přezuto, v sobotu jsem se na to vrhnul a v nědělil napadl lehounce snížek, to je načasování :)

Jak kde, ze soboty na neděli v okolí Olbramovic i 5cm a na silnicích docela "Sranda" a dneska to byl cestou z Chomutova do K.Varů opravdu super zážitek. Co kopeček to stádo kamionů. Naštěstí žádný ťukanec, tedy alespoň ne v době, kdy jsem se tudy prokousával dopředu. :bojim

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

Tak jsem teda včera večer taky přezul, což mělo především ten efekt, že jsem musel dofouknout zimáky ruční pumpičkou, abych nepouštěl po deváté večer sousedům pod okny kompresor, takže jsem si i trochu zacvičil :) Následně jsem se rozhodl jet brzy ráno autem a odpoledne dělat na chatce, první bylo, že jsem zapomněl pustit nez. topení, takže jsem po letech zase zažil ten pocit, přijít k autu s namrzlým čelním sklem - ale podařilo se mi v garáži vyhrabat nějaký starý stříkací rozmrazovač, takže jsem nemusel škrábat. No a k dovršení sednu dovnitř, otočím klíčkem a akorát pohasly kontrolky, tak jsem si dal ještě rychlou výměnu baterky za záložní, a večer musím dojet koupit novou, ta stará už byla přeci jen špatná, ne že to jen vybíjelo rádio.

Odesláno

Sakra to maji ty 806 nejak sladeny :-)

Baterka mi umrela predminulej vikend, predni zimak utekl v nedeli (coz melo za nasledek sundani, prehozeni do druheho auta a cestu na benzinku protoze mi nekdo ukradnul rucni pumpicku) a nezavisle topeni jsem dneska marne rozchazel - hlavne asi proto ze nemam navod :-)

Odesláno

Návod na webasto se na googlu najde, nastartuje to aspoň na přímé sepnutí? Dej si tam spínání přes mobil :)

Jinak jsem změřil vzorek, přední 6,5 - 7mm, zadní 6mm. Na to že jsem tam nechal ty zadní i přes léto docela dobrý, zřejmě daj vzadu ještě i příští zimu a dvě léta...

Odesláno

Zadek přes kouli zvedám už léta, ale neotáčím ji, zvedám to za rantl jejího držáku, ostatně stejně mám většinou samotnou kouli sundanou.

Taky jsem to za rantly zvedal i na předchozích,ale tohle tam neničí hrany  a když tam dám gumový lůžko,tak to zase ten plocháč má tendenci  rozříznout.

Odesláno

Tak už jsem přezul na zimní, teploty ráno kolem -3°C a místy na cestách led, ale hlavně jízdy do práce autobusem mě už konečně donutily. :D

Odesláno

Jako je fakt že 2x jsem už škrábal a odjel na letních, ale to pak bylo přes den sucho a kolem 10°C :D, ale jen co mě překvapil sníh minulý týden v neděli, tak už jsem si řekl, že je na čase přezout :D

Odesláno

Já byl včera celkem rád, že jsem to už přeházel. Nad Děčínem tři cenťáky neposypanýho neprojetýho prašanu a ABS mi celkem bubnovalo, na letních bych to nedal ani náhodou.

Odesláno (upraveno)

Zitra mi dorazi nove papuce od Bridgestone a moc se na ne tesim. Konecne sundam z plechacu ty zimni sracky od Barum!!!!!!!!! A Ada zase bude mit na cem drandit a ja budu v klidu.

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...