Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska u nádraží jsem viděl Forda Mondeo okolo roku 2004. Levé přední kolo bylo v nepřirozené poloze, odkloněné od směru jízdy o cca 80° :D Krásně byla vidět poloosa ... nejspíše kolo vyskočilo ze spodního čepu. :myslim

Je až absurdní, že to bylo před nádražím, jako by si auto vzpomnělo na tu hanebnou větu směrem k této automobilce. :D

PS: Foto nemám, zrovna jsem jen projížděl okolo ... řidič seděl jak pecka za volantem ... ale trojúhelník za autem měl ;)

[upravil dne 18/10/13 12:18 od MilanF1]

Odesláno

Náhodou, já to chápu akorát bych to viděl spíš v jiné sekci, protože je to takovej vyloženej vtip ze života, nejde o to, že se to nemůže stát i každého auta, ale o to, že zrovna u Fordů je tahle říkanka profláklá a momentální situace jí přímo připomíná;) Holt, ne každej má smysl pro humor a ne všichni co ho mají ho mají stejný:papa

Odesláno

Jooo já to taky chápu :D

ale je pravda, že bych se bála s jakymkoli autem, že pojedu vlakem zpět :aut Pežumě ale zatim celkem věřim :D

[upravil dne 18/10/13 13:10 od Goldinka]

Guest servisman
Odesláno

Podobné jsem zažil u kluka v naší ulici dovezl dítě do školky a při zatáčení mu vypadl spodní čep ,prostě se vyšrouboval. Prostě mu to zapomněli zajistit, spodní čep. Byla to 406.

Odesláno
má to stejnou hodnotu, jako rčení: francouze nikdy :roll, chápal bych to u žáka ZDŠ

Ozzy - souhlas, taky jsem smysl tohohle vlákna nějak nepobral.

Odesláno

OK, přesouvám do srandiček.

Mně prostě přišlo hodně humorné vidět nepojízdného Forda před nádražím ...

Stát se to může jakémukoliv autu, je to jen o servisu.

Odesláno
Dneska u nádraží jsem viděl Forda Mondeo okolo roku 2004. Levé přední kolo bylo v nepřirozené poloze, odkloněné od směru jízdy o cca 80° :D Krásně byla vidět poloosa ... nejspíše kolo vyskočilo ze spodního čepu. :myslim

Je až absurdní, že to bylo před nádražím, jako by si auto vzpomnělo na tu hanebnou větu směrem k této automobilce. :D

PS: Foto nemám, zrovna jsem jen projížděl okolo ... řidič seděl jak pecka za volantem ... ale trojúhelník za autem měl ;)

[upravil dne 18/10/13 12:18 od MilanF1]

Já nevím proč hanit Fordy a vyzdvihovat jen to co mám.Já mám 406 ku a mohu ti říct,že závad mnoho nemám a jen shodou náhod se vyskytly když jsem dojel až domů.Ale ujet pár km navíc na Slovensku,tak bych stál někde v Dunajské Stredě i s karavanem na háku.

Neposmívej se jiným značkám,protože Peugeot je stejná ****** jako všechny ostatní,jen si asi měl štěstí,ale potká tě to taky.

A myslím to smrtelně vážně....Peugeot není ta ECHT značka,patří mezi sračky podle hodnocení ADAC,ale každý kdo jí máme,nemáme na lepší,protože mít pár drobnejch,tak máme o třídu lepší.

A teď jsem si přečetl tvé kredo: a připadá mi to směšné...

Nálada: V servisu jako doma

[upravil dne 18/10/13 17:45 od mašinist]

[upravil dne 18/10/13 17:48 od mašinist]

[upravil dne 18/10/13 17:48 od mašinist]

[upravil dne 18/10/13 17:59 od mašinist]

Odesláno

Já si nemůžu pomoct, ale naprostá většina lidí tu asi nějak nepochopila Milanův záměr, nikde nepadlo ani slovo o tom, co si automobilech značky Ford myslí, ani je nijak nehanil, šlo jen o to, jak je ta situace přímo komická (pro majitele auta asi ne), když je přímo zažitá ta říkanka a tenhle Ford byl odstavenej hned u nádraží.... Opravdu Vám to nedochází? Nechápu proč já, letitej fanoušek Fordu to můžu pochopit a někteří ho za to chtějí málem kamenovat a neustále dokola omýlat, že Peugeot je taky ******:myslim Goldinka je přímo majitelka Forda a taky to pochopila... Jinak, já si třeba zrovna myslím, že Peugeot, Citroen, nebo třeba i Ford právě jsou ECHT značky, protože oproti tomu, co se všeobecně považuje za ty ECHT značky, mají daleko lepší ceny, ať už samotných aut, nebo potom dalších servisních nákladů a dokud si na ten Mercedes nevydělám, tak pro mě prostě Peugeot s Fordem budou pořád ty ECHT značky:P

Odesláno
Já si nemůžu pomoct, ale naprostá většina lidí tu asi nějak nepochopila Milanův záměr, nikde nepadlo ani slovo o tom, co si automobilech značky Ford myslí, ani je nijak nehanil, šlo jen o to, jak je ta situace přímo komická (pro majitele auta asi ne), když je přímo zažitá ta říkanka a tenhle Ford byl odstavenej hned u nádraží.... Opravdu Vám to nedochází? Nechápu proč já, letitej fanoušek Fordu to můžu pochopit a někteří ho za to chtějí málem kamenovat a neustále dokola omýlat, že Peugeot je taky ******:myslim Goldinka je přímo majitelka Forda a taky to pochopila... Jinak, já si třeba zrovna myslím, že Peugeot, Citroen, nebo třeba i Ford právě jsou ECHT značky, protože oproti tomu, co se všeobecně považuje za ty ECHT značky, mají daleko lepší ceny, ať už samotných aut, nebo potom dalších servisních nákladů a dokud si na ten Mercedes nevydělám, tak pro mě prostě Peugeot s Fordem budou pořád ty ECHT značky:P

Je to marný.....žádné zkušenosti a pouze první auto a to musí být nejlepší na světě,protože je moje.

Mrkněte se kde jsou vaše Peugeotky......zde: http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/Testy/c1476-Testy-statistiky-spolehlivosti-aut/n2493-TUV-Report-2012-kompletni-statistiky-spolehlivosti-odhaluji-vysledky-skodovek-a

pak mi dáte za pravdu,že nikoho neurážím,když Peugeot zrovna není ECHT,ale je to ******.

Odesláno
Ano, protože zrovna německé testy jsou vždycky přece extrémně objektivní. Viz. ten nedávný (musel bych hledat), kdy dostal Citroën méně bodů za popraskané žárovky, než Audi za výměnu převodovky po 100 tisících. :roll

Upraveno: Nebyly to žárovky, ale tlumič.

http://www.auto.cz/testy-100-tisic-km-jak-auto-bild-hodnoti-69581

[upravil dne 19/10/13 14:14 od Džůny]

Jen si plácejte po ramenou,já jen říkám,že bez vyjímky ty naše Peugeoty jsou šmejdy,patřící až někde na konec hodnocení...a to ať to hodnotí ten či onen.Na tom nic nezměníš.

Nečekal jsem jinou reakci,protože Peugoťáci si musí plácat po ramenou.Já jej mám jen z toho důvodu,protože byl extremně levný s dobrou výbavou a kombík,ale jeho provoz a poruchovost je přesně podle hodnocení ...s r a č k a

Jestli si myslíš něco jiného,tak jsi nepročetl všechny příspěvky tohoto fora-já tak 80% / měl jsem to za 10 dnů přečteno/ a znám nářky majitelů těchto aut a jaké velké a malé problémy jim provoz přináší.Opravdu se zamyslete,než budete Peugeota chválit

[upravil dne 19/10/13 13:29 od mašinist]

Odesláno

- k prvnímu přízpěvku: Já tohle slyšel taky, ale na Opel... Tadyty posměšky neřeším, ale rozbil mě kolega, co během předzimní debaty o levnějších, starších \"čtyřkolkách\" pronesl: \"Čtyři kroužky pro teploušky\":D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...