MilanF1 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 ta mě napadla taky tedka večer, ale myslím, že je zbytečná, už moc času nezbývá ... účinný by byl hromadný e-mail, ten si lze přečíst i při odstávce. Ale od rozesílání e-mailů se upustilo. Citovat
Kurt Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Milane, byl to vtip Otázkou samozřejmě je, jak máte vyřešenou situaci, kdy někdo přistoupí na hlavní stránku klubu - ideální by ylo, kdyby se mu zobrazila informace o migraci webu. Citovat
Neon Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Kurte, ty vůbec nečteš fórum ... Schreek to tu někde psal a to vim i já - poslední dobou pasivní uživatel Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 tady jsem se na to ptal a pod mím příspěvkem je reakce Schreeka Citovat
Kurt Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Kurte, ty vůbec nečteš fórum ... Doufal jsem, že se mi to podaří utajit o něco déle. Citovat
Neon Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Nojó, ale zapomínáš při tom, že jsou tu staří pardálové, kteří mají pod čepicí a maj tě přečtenýho ... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Tak dobrou noc, hezkej víkend a snad zase někdy někde nashledanou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Nové forum nebude \"jen pro čtení\", i tam budete moci psát Ale rozumím tomu, že odstřihnutí bude krušné ... jeb by mě zajímalo, kolikrát do spuštění nového webu \"omylem\" kliknu na stránku klubu. Můj odhad je minimálně 10x, protože mi nedojde, že ten web prostě neběží ... Měl být o tomto víkendu velký sraz, měli bychom jiný program, ne sedět u klávesnic Print: Seznam členů včetně jejich příspěvků s přílohami (fotkami) se nakopíruje na nový web. [upravil dne 2/10/13 22:38 od MilanF1] A kam by jsi chtěl klikat, však to bude na stejné adrese:D:D No ale jinak mě bude smutno, tady mám moje modrý stránky a ted už nebudu mit modrý, budu muset mít stejný s ostatníma, fnuk, 7 let tu strašim a ted se mám stěhovat, chjo Tak čau starý zavirovaný forum:papa Citovat
HonzaZ Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Tak se s vámi také loučím tady na starém fóru a snad se zase v pondělí sejdeme na novém. Bude to ale krušných téměř pět dní. Citovat
Neon Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Poslední příspěvěk co píšu na starým fóru ... sakra - teď jenom co napsat, aby to nebylo něco blbýho:myslim Nic, se*u na to. V pondělí Citovat
punkac Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 tomu se říká obrácenej gard pochvaly :D:D:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 ja se zatím neloučím:D mám tady kozla a jdu se podívat do sz zda tam neni něco důležité Citovat
vendelinek Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 no,to je pěkný teda,a to už od zítra,jo:myslim se z toho picnu,co budu prolízat a číst a jak dlouho to bude zavřený Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Tak mi to nedalo, šel jsem se sem podívat a ejhle, ještě to žije. Děkuju ti staré fórum, bylo to tu fajn Citovat
Guest servisman Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 ještě to tu žije ,tak sbohem starý fórum Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.