Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozloučení se starým fórem - Vítej zpět stará strukturo

Recommended Posts

Odesláno

ta mě napadla taky tedka večer, ale myslím, že je zbytečná, už moc času nezbývá ... účinný by byl hromadný e-mail, ten si lze přečíst i při odstávce. Ale od rozesílání e-mailů se upustilo.

Odesláno

Milane, byl to vtip ;)

Otázkou samozřejmě je, jak máte vyřešenou situaci, kdy někdo přistoupí na hlavní stránku klubu - ideální by ylo, kdyby se mu zobrazila informace o migraci webu.

Odesláno
Nové forum nebude \"jen pro čtení\", i tam budete moci psát :)

Ale rozumím tomu, že odstřihnutí bude krušné ... jeb by mě zajímalo, kolikrát do spuštění nového webu \"omylem\" kliknu na stránku klubu. Můj odhad je minimálně 10x, protože mi nedojde, že ten web prostě neběží ...

Měl být o tomto víkendu velký sraz, měli bychom jiný program, ne sedět u klávesnic ;)

Print: Seznam členů včetně jejich příspěvků s přílohami (fotkami) se nakopíruje na nový web. ;)

[upravil dne 2/10/13 22:38 od MilanF1]

A kam by jsi chtěl klikat, však to bude na stejné adrese:D:D

No ale jinak mě bude smutno, tady mám moje modrý stránky a ted už nebudu mit modrý, budu muset mít stejný s ostatníma, fnuk, 7 let tu strašim a ted se mám stěhovat, chjo :fnuk

Tak čau starý zavirovaný forum:papa

Odesláno

Poslední příspěvěk co píšu na starým fóru ... sakra - teď jenom co napsat, aby to nebylo něco blbýho:myslim

Nic, se*u na to.

V pondělí :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...