Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výběr následníka 406, prosím o pomoc s rozhodnutím

Recommended Posts

Odesláno

Ale jo, ale od hovada bych asi auto kupovat nechtěl ;). A že by zrovna Švýcar byl hovado bych se divil. Ono se stačí zamyslet na tím, že takový auto (navíc s tímhle motorem) nejezdí za rok 10 tis... ale my holt chceme být klamáni. Ano možná to byl Švýcarský doktor v důchodu kterej nosil okovaný gatě :aut

Odesláno

enikybeniky - na tu Kutnou Horu hodně rychle zapomeň,pokud se nechceš dostat do problémů. Vím co píši. Více případně do SZ.

Odesláno

Nevím jestli z té Hory Kutné má Ozzy konkrétní informace, ale já bych byl velice obezřetný u Auto Vyhýbka (teď už koukám Auto Expert). Když jsem hledal auto pro bráchu, měli tam 406ku za cca 20 000, - Kč, které chyběla maska a přední světla, byl to překopanej starej model s novým čumákem a ještě tam byl nějakej bordel v papírech. Pokud bazar nabízí takové \"auto\" tak u mně teda moc solidní pocity nebudí.

[upravil dne 2/10/2013 21:28 od Medvěd]

Odesláno

k té Kutné Hoře, prostě to je provařenej autobazar. Co víc dodávat.Oklikou obejít a nebudete mít problém.

Odesláno

Proč furt o bazarech? Chceš se nechat napálit u odborníků - profíků?

Kup od člověka, nejlíp známého.

Anebo se jdi zeptat do salonu Peugeot (anebo Ford), jestli tam někdo nenese protiúčet.

Odesláno

Po dalších pár prohlídkách, zda se v bazarech nezměnilo něco k lepšímu a zjištění, že spíš k horšímu, mám zase o něco více jasno, že případné další auto, ať již kupované pro mě, rodinu či známé, opravdu nebude z bazaru...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se tedy pochlubím,vybráno, koupeno, přivezeno.

post-18309-14109633793136_thumb.jpg

Ford Focus 1.6 Zetec, hatchback, výbava ghia, automatická klima, r.v. 2002, tachometr 170.000. Koupeno od soukromníka, dovezeno z Francie, jsem první majitel v ČR

Abyste si nemysleli, klub neopouštím a i nadále budu řádným členem ;) Na Focus forum budu chodit jen z nutnosti pro info a radu.

Guest servisman
Odesláno

Tak koukám že sis vybral, máš i vyhřívaný čelní sklo ? Pokud forda tak jedině s tím.

Odesláno

Ano, má to i vyhřívání čelního, teda jestli je to na tý automatický klimě to oranžový tlačítko čelního skla s nápisem max... Nebo jestli se to spouští rovnou s vyhříváním zadního skla... Musím naštudovat manuál. :D

Guest servisman
Odesláno

je to podobné co je na ohřev zadního skla jen je to přední chtělo by to foto ovládání , nehledě pokud se podíváš na čelní sklo tak jsou tam vidět drátky ,Pokud máš kvalitní zrak občas o člověku vadí ,ale dá se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...